رفتن به مطلب

هویت شما چیست؟

Lean

هویت شما چیست؟  

28 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. هویت شما چیست؟

• 0
    • 7
    • 6
    • 10
    • 5

ارسال های توصیه شده

شما بگين چه فرقي داره كه بگم ايراني مسلمان يا مسلمان ايراني؟؟؟

مگر با هم در تزاحم هستند كه اولويت بندي بشند؟!!!

به نظر من بین ایرانی مسلمان و مسلمان ایرانی فرق وجود داره ما یک جامعه مسلمانان داریم یک جامعه ایرانی خودمون رو در درجه اول به کدوم جامعه متعلق بدونیم فرق میکنه

نظرسنجی ناقصه... چرا گزینه ی هیچکدام وجود نداره ؟

متاسفانه نتونستم اصلاحش کنم فرض کنید نمیدانم همون هیچکدامه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به یاد عزیزی که گفت من یک ایرانیم....:sigh:

...

مدت هاست که دارم میگم کاش در هر کشور عقب افتاده دیگه ای به دنیا امده بودم اما این ایران خراب شده نه

خسته شدم از این ملت...حتی از خودم هم خستم...

از این همه بی عرضگی..بی فرهنگی...از همه چی...

اگه بهم بگن بین مسلمون بودن و ایرانی بودن کدوم رو انتخاب میکنی میگم من فقط یک ایرانیم

یه ایرانی که هنوز هویت خودش براش نا معلومه...حالا باید بار یه هویت دیگه که همون مسلمونی هست رو به دوش بکشه...من هنوز نمیدونم خودم کیم...سخته سر از دینی در بیارم که برام تعریف نشده و از وقتی چشم باز کردم بهم گفتن تو مسلمونی....تو گوشم اذان خوندن...10 سالم بود برام جشن تکلیف گرفتن و من هنوز سالهاست که از خودم می پرسم مسلمون واقعی یعنی چی؟؟؟؟؟

...

من مسلمونم...اما فقط یه مسلمون شناسنامه ای...

و دیگر هیچ...:hanghead::sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
درود

دوستان ميان ميگم من ايرانيم و مسلمان چون اسلام....

براي مسلمان بودن دليل لازم هست ولي براي ايراني بودن نه

هويت شما اون چيزي هست كه قابل تغيير نيست .شايد قابل كتمان باشه .شايد قابل پنهان كردن باشه.شايد خوشايند شما نباشه و بگيد اگر به اختيار من بود چيز ديگري را انتخاب مي كردم و اين نيست جز ايراني بودن.

مسلمان بودن جز هويت نيست چون قابل تغيير هست

چون براي بودنش نيازبه اقامه ي دليل هست

چون در شما يك حس تعلق ايجاد نمي كند.

هويت افراد از كل به جز مي تواند شامل اين چيز ها باشد:

انسانيت

قاره ي محل تولد

كشور محل تولد

قوميت

شهر يا روستاي محل تولد

يك سري تعريف ها و اصطلاحات جديد هم مطرح مي شود مانند هويت ملي

هويت ديني

هويت اجتماعي

و....

اينها در چهارچوب تعريف خواس خودشان بايد بيان شود و نه اينكه بدون توجه به تعريفشان آنها را به تعابير عام تري گسترش دهيم.

:icon_gol:

هویت انتسابی و اکتسابی داریم ودین هم جزءاکتسابی هست/

• Like 4
لینک به دیدگاه

با اینکه اشتباه رای دادم باید بگم من یک آریایی هستم که ایمان آوردم و مسلمان شدم.

البته ادامه دهنده ی راه اجدادم هستم.

شاید اگه اجدادم مسیحی بودن من هم مسیحی بودم.

من ایرانی مسلمان بدنیا اومدم...

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام.........من اشتباه رای دادم:banel_smiley_4:خواستم بگم من ایرانیه مسلمانم برعکسشو زدم:sigh:

در مورد علتش هم حرفی برای گفتن ندارم........ب عبارتی همینجوری ب دنیا اومدم ما هم پذیرفتیم........

کاریش هم نمیتونم بکنم......

هرچند کامل ترین دین هست و منم قبولش دارم ولی من خودمو مسلمون واقعی نمیدونم....فک کنم خیلیا مثه من باشن.....

چون ب کارایی ک گفته عمل نکردم ......ینی اگه ی نفر ازم بپرسه درموردش من هیچی بلد نیستم.....:hanghead:

هرچند ب یگانگی خداوند ایمان دارم و همیشه سعی کردم انسان شریفی باشم.....

مرسی از تاپیک خوبتون دوست عزیز:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام به همه. تعریف کامل از هویت چیه؟

تعریف کامل از اسلام؟ تعریف کامل از ایران؟

اخه بابایی چرا تاپیکای جنجالی میزنی خوب؟

اگه مسلمونی این چیزیه که همه ی ما داریم یدک میکشیم پس همه مسلمونیم، اینی که میگمو به چشم دیدم، یه خانمی که ادعاش خیلی بود از مسلمون بودنش اما بساط غیبت، دروغ، تهمتش به راه بود همیشه........

ادم باید به به درک درست برسه و من هنوز این مفهوم درست هویتو درک نکردم.

ایرانی هستم اما واسه ایران، واسه کشورم چی کار کردم؟

خیلی از ما فقط حرفشو میزنیم، پای عملش که بیفته پا پس میکشیم..........

من رای ندادم بابایی، چون واقعا درک درستی از هویت ندارم:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من یه مسلمان ایرانیم.به نظرم خیلی خوبه که من تو کشوری مثل ایران به دنیا اومدم و زندگی میکنم.:ws37:

اما اگر تو کشور دیگه ای هم به دنیا میومدم و مسلمان بودم برام باارزش بود تا اینکه تو ایران باشم و پیرو دین دیگه ای باشم.:w16:

به نظرم مسلمان بودن برام مهمتره.

ممنونم بابت این موضوع خوب.مثل همیشه موضوع قابل تاملی رو انتخاب کردین.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خودم هنوز جواب ندادم

من در درجه اول ایرانیم ، بخاطر تمام خون های ریخته شده برای این خاک ، بخاطر تمام برزگان این سرزمین از بزرگمهر تا پرفسور حسابی ، بخاطر تمام فداکاری ها از آریوبرزن تا صیاد شیرازی ها و بابایی ها و همت ها

در درجه دوم مسلمانم جدا از تمام اشتباهات حکومت که پشت دین توجیه می کنن بخاطر احساس خوب بعد از نماز بخاطر صفای سحر های رمضان بخاطر سبک شدن بعد از هر بار حرم رفتن

• Like 9
لینک به دیدگاه

"انسانم"

یا دسته کم سعی میکنم ک باشم! بعضی وختام سعی نمیکنم البته :ws38: , نیازی هم ب این مثلن, به قول شما, هویت ها!! برای اثبات خودم یا حالا هر چیزه دیگه ای! نمیبینم.

جوابم ب نظر سنجیه شما هم هیچکدامه!

حالا البته با توجه ب اینکه هرکس ی تعریفی از هویت داره!:| من, خودمم! همین برای تعریف و شناخت هویت من کافیه! :) درضمن " دیگران " رو هم فقط انسان میبینم :)

• Like 6
لینک به دیدگاه

هویت رو وقتی میشه تشخیص داد، که کامل خودت و خواسته هات رو بشناسی.

به نظر میاد هویت بیشتر به جای ملیت توی ذهن ما نقش بسته.

ملیت هم اجباریه و دست خودمون نیست، انکارش هم سودی نداره، پس ملیتم ایرانی هست و هر کجای دنیا که باشم.

اما دین رو نه جز ملیت و نه جز هویت خودم حساب نمیکنم، با وجودیکه توی شکل گیری باید ها و نباید ها توی ذهنم دین در کودکی نقش خودش رو بازی کرده.

• Like 5
لینک به دیدگاه
هویت رو وقتی میشه تشخیص داد، که کامل خودت و خواسته هات رو بشناسی.

به نظر میاد هویت بیشتر به جای ملیت توی ذهن ما نقش بسته.

ملیت هم اجباریه و دست خودمون نیست، انکارش هم سودی نداره، پس ملیتم ایرانی هست و هر کجای دنیا که باشم.

اما دین رو نه جز ملیت و نه جز هویت خودم حساب نمیکنم، با وجودیکه توی شکل گیری باید ها و نباید ها توی ذهنم دین در کودکی نقش خودش رو بازی کرده.

هویت رو از دیدگاه های مختلف میشه بررسی کرد و مسلما تعریف گسترده تری داره ولی اینجا همین دو مورد یعنی ملیت و دین مد نظره

• Like 5
لینک به دیدگاه

شبکه iFILM سریال های قدیمی و خاطره انگیزی رو پخش میکنه، یکیش سریال خانه سبز با بازی مرحوم خسرو شکیبایی هست.

در قسمت قبل، میخواستن در دادگاه علی کوچولو رو از مادرش جدا کنن و بدن به پدرش، اما اون دنبال هویتش بود.

از هرکسی میپرسید هویت من چیه، همه میموندن چه جوابی بهش بدن !!!

روز آخر در دادگاه گفت هویت من خانه سبز و محله و پدر و مادر و مادربزرگ و شادی ها و گریه های اطرافم هست.....

.

.

.

هویت من هم همین چیزاست، ایران و اسلام و زرتشتی و دیکتاتوری و فریب و گریه و لبخند و نامردی در حق دیگران و مروت در حق دیگران و هرچی از بچگی تا امروز تجربه اش کردم.

مهم نیست بهشون اعتقاد داریم یا نه، اما هرچه توی زندگی ما تاثیر داشته اعم از منفی یا مثبت، بخشی از هویت ماست.

• Like 12
لینک به دیدگاه
شبکه iFILM سریال های قدیمی و خاطره انگیزی رو پخش میکنه، یکیش سریال خانه سبز با بازی مرحوم خسرو شکیبایی هست.

در قسمت قبل، میخواستن در دادگاه علی کوچولو رو از مادرش جدا کنن و بدن به پدرش، اما اون دنبال هویتش بود.

از هرکسی میپرسید هویت من چیه، همه میموندن چه جوابی بهش بدن !!!

روز آخر در دادگاه گفت هویت من خانه سبز و محله و پدر و مادر و مادربزرگ و شادی ها و گریه های اطرافم هست.....

.

.

.

هویت من هم همین چیزاست، ایران و اسلام و زرتشتی و دیکتاتوری و فریب و گریه و لبخند و نامردی در حق دیگران و مروت در حق دیگران و هرچی از بچگی تا امروز تجربه اش کردم.

مهم نیست بهشون اعتقاد داریم یا نه، اما هرچه توی زندگی ما تاثیر داشته اعم از منفی یا مثبت، بخشی از هویت ماست.

هر چی تلاش کردم شوق خودم رو از خوندن این جمله با یه تشکر نشون بدم و برم نشد

آفرین:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
هر چی تلاش کردم شوق خودم رو از خوندن این جمله با یه تشکر نشون بدم و برم نشد

آفرین:icon_gol:

انصافا آقا اسی تعریف خوبی از هویت کردند

هویت هرچیزی است که باهاش بزرگ شدیم

کشورو دین وشهر و محله و آدمهای محله

همه میتونند هویت آدم را رقم بزنند

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو نت مطلبی خوندم که بخشی از اون به شرح زیر بود ، به نظر شما تا چه حد صحیحه؟

طرفدارن ایران منهای اسلام می باید به این نکته توجه داشته باشند که بر فرض که ایران منهای اسلام ایجاد شود.سوالی که مطرح می شود این است که در این هنگام از فرهنگ ایرانی چه باقی می ماند؟کدامین شعر و ادبیات؟کدامین مشاهیر؟کدامین آثار تارخی باقی مانده؟کدامین کتاب؟ سخن بر این نیست که قبل از اسلام ایران آثار زیادی داشته است یا خیر بلکه سخن بر این است که از این آثار بوده یا نبوده چه چیزی باقی مانده است؟اگر دوره 1400 ساله را از تاریخ و فرهنگ ایران کم کنیم آنگاه چه باقی می ماند؟در این هنگام خلاء فرهنکی ایجاد شده قطعا ایران را به سوی غرب کشیده و این همان چیزی است که اتفاقا در دوره پهلوی دوم و در حال حاضر در اندیشه بسیاری از افراد قرار دارد. در واقع هدف از بسیاری از بزرگ نمایی های قبل از اسلام از سوی عده ای چیزی جز این نیست.
  • Like 3
لینک به دیدگاه

طرفدارن ایران منهای اسلام می باید به این نکته توجه داشته باشند که بر فرض که ایران منهای اسلام ایجاد شود.سوالی که مطرح می شود این است که در این هنگام از فرهنگ ایرانی چه باقی می ماند؟کدامین شعر و ادبیات؟کدامین مشاهیر؟کدامین آثار تارخی باقی مانده؟کدامین کتاب؟

سخن بر این نیست که قبل از اسلام ایران آثار زیادی داشته است یا خیر بلکه سخن بر این است که از این آثار بوده یا نبوده چه چیزی باقی مانده است؟

اگر دوره 1400 ساله را از تاریخ و فرهنگ ایران کم کنیم آنگاه چه باقی می ماند؟

در این هنگام خلاء فرهنکی ایجاد شده قطعا ایران را به سوی غرب کشیده و این همان چیزی است که اتفاقا در دوره پهلوی دوم و در حال حاضر در اندیشه بسیاری از افراد قرار دارد. در واقع هدف از بسیاری از بزرگ نمایی های قبل از اسلام از سوی عده ای چیزی جز این نیست.

من در نوشته قبلی خودم عرض کردم نمیشه اسلام رو از هویت ایرانی ها جدا دونست به هر حال تاثیرات مثبت و منفی خودش رو بر این سرزمین گذاشته، عده ای میگن فقط مثبت و عده ای میگن فقط منفی.

اما اینکه اگر اسلام نبود از ایران چه میماند یک مغلطه سوپر کلاسیک هست.

اولا با ورود اسلام به ایران زمین، تمامی افسانه های عشقی بین زن و مرد از بین رفتند.

داستان هایی مثل خسرو و شیرین، بیژن و منیژه و .... دیگه تکرار نشدن (کلا عشق بین زن و مرد تو اسلام بی معنیه، هیچ داستان عشقی مثبت تو اسلام شما نخواهی یافت) اسطوره سازی ایرانی در کشور مرد و اسطوره سازی اعراب شروع شد.

با این دیدگاه عجیب، پس از حمله مغول به ایران چه دانشمندان و شعرایی ظهور کردند، پس ایران منهای مغول = غرب گرایی؟؟!!!!!!

توی تاریخ که نمیشه گفت اگر این نبود، اون میشد !!!

اتفاقا به نظر خود من اگر ایرانی ها به مرور زمان در این تکامل فکری خودشون دیکتاتوری های زرتشتی رو از بین میبردن، وضعمون این نبود.

ولی خوب مردم عادی ایران زیاد مردم جنگاوری نبودن، برعکس اعراب که به هر کدومشون شمشیر میدادی با توحش کامل میدریدند و جلو میومدن. برای همین به ذلت رهایی از دست دیکتاتور به کمک اجنبی تن دادند.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...