Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ یکی از اساتید دانشگاهی ظاهرا سیستمی ابداع کرده و اونم اینه که اگه دانشجویی بنا به هر دلیلی چند نمره ای از حد مطلوب خودش کمتر بگیره و نیاز مبرم به گرفتن چند نمره اضافی داشته باشه باید یک فرم به اسم "فرم درخواست متکدیانه نمره " رو پرکنه و خودش و یک شاهد اونو امضا و با اثر انگشت تایید کنند! واقعا که دم اين استاد گرم!!! 12 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ واقعا که دم اين استاد گرم!!! واقعا؟ من که فکر میکنم خیلی آدم بیشعوری بوده متنی که توی اون به اصطلاح فرم اومده سرشار از توهینه و خاک بر سر کسی که این فرم رو به خاطر نمره امضا کنه! لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ اینجوری التماس میکنه که نمره بگیره دیگه. بیوفتیم درسارو بهتره والا... لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ واقعا؟من که فکر میکنم خیلی آدم بیشعوری بوده متنی که توی اون به اصطلاح فرم اومده سرشار از توهینه و خاک بر سر کسی که این فرم رو به خاطر نمره امضا کنه! هدف استاد این بوده که دانشجو به خودش بیاد لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ آفرین به این استاد! خیلی ها واقعا از اینکه با گدایی نمره میگیرن به خودشون میبالن! اینجوری حداقل حس توانمندی به طرف دست نمیده! لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ کار خیلی جالبی کرده... کاش توی دانشگاه ما هم همین کار رو میکردن... لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ من باشم امضاء میکنم، تو این ................ حیفه وقتتو بزاری واسه درسی که علاقه ایم بهش نداری. کاش واسه مام بود:icon_razz: لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ فک نکنم کسی حاضر بشه واسه نمره این همه تحقیررو تحمل کنه . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده