R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ خوشم میاد هرچی مدل و خوش هیکل پیدا میکنید شبیه دوستاتون می بینید! آدم 4تا دوست مثه شما داشته باشه از اعتماد به نفس غنی میشه ! 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ خوب شما یه شکل دیگه ببینید و عکس بذارید 3 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام عزیزا واسم یه سوال همیشه پیش میومد که مثلا دوستام اینجا چه شکلین؟! اخه تا حدودی از حرف زدن، اخلاق و ... شاید بشه حدس زد حالا شما دوستا و بچه های اینجا رو چه شکلی میبینید ینی اون شکلی که ازشون تو ذهنتون هست چه شکلیه ؟ هر کدومو با عکس نشون بدین (عکس یه فرد باشه ها ) + اسمش لطفا عکسایی نزارید که دوستاتون ناراحت شن، میدونم که میدونید چی میگم، همتونو دوس دارم اما اگه ببینم عکسی جنبه تمسخر و اذیت رو داره میگم تاپیکو ببندن ممنون از همکاریتون دوستان عزیزم من الان چه شکلیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ من الان چه شکلیم؟ آقای دکتر: :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ آقای دکتر: :gnugghender: واقعا زحمت کشیدی خودت فکر کردی یا باهم به نتیچه رسیدید؟ 1 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ آبجی الهام :icon_pf (34):داداشیییییییییییییییی چلا عکسمو گوذاشتی اینجااااااااااااااااااااااااااااا:girl_blush2: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1302224]:icon_pf (34):داداشیییییییییییییییی چلا عکسمو گوذاشتی اینجااااااااااااااااااااااااااااا:girl_blush2: آره خعلی هم خوب لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ SADENA(ارزو) شبیه مامانمه منم این شکلی می بینمت: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ اونی که توسلش بیشتر از همه است و داره میره معراج میشه آرتاش لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ شبیه مامانمه منم این شکلی می بینمت: چه ناز..البته ابروهاش وکمی چشماش بله لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ چه تاپیکه بامزه ای ولی الان دیگه به مدد فیس بوک فکر کنم همه همدیگرو دیدن دیگه این تاپیک به درد این میخوره که الکی اعتماد به نفس طرفو بالا ببری لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ اونی که توسلش بیشتر از همه است و داره میره معراج میشه آرتاش نه یعنی یه درصدم درست حدس نزدیدچقدر حدستون ضعیفه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ نه یعنی یه درصدم درست حدس نزدیدچقدر حدستون ضعیفه از لحاظ روانشناسانه گفتم وگرنه از لحاظ ظاهری شبیه اواتار قبلیمی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ از لحاظ روانشناسانه گفتم وگرنه از لحاظ ظاهری شبیه اواتار قبلیمی روانشناسی که داغون گفتید شما فکر کن من اونجوری هستم عین اواتار قبلیه شما لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ روانشناسی که داغون گفتید شما فکر کن من اونجوری هستم عین اواتار قبلیه شما من روانشناسی بلدم یا تو؟ من عکس ادم رو ببینم می فهمم اولین نمره ریاضیش چنده حالا شخصیتش که جای خود داره از لحاظ قیافه خیلی دست بالا گرفتمت؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ من روانشناسی بلدم یا تو؟من عکس ادم رو ببینم می فهمم اولین نمره ریاضیش چنده حالا شخصیتش که جای خود داره از لحاظ قیافه خیلی دست بالا گرفتمت؟ من معلومه من ریاضی و هندسه و حسابان و دیفرانسیلم کمتر از 19نمیشد نه دست کم گرفتین لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ من معلومهمن ریاضی و هندسه و حسابان و دیفرانسیلم کمتر از 19نمیشد نه دست کم گرفتین فروید میگه : دختران زشت برا جبران زشتیشون به درس پناه می برن الان یا دروغ می گی یا زشتی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ فروید میگه : دختران زشت برا جبران زشتیشون به درس پناه می برن الان یا دروغ می گی یا زشتی فروید کشل وده نفهمیده چی میگهمن به بزرگیه خودم میگذرم از گناهش شما فکر کن زشتم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ فروید کشل وده نفهمیده چی میگهمن به بزرگیه خودم میگذرم از گناهششما فکر کن زشتم تو زشت نیستی زشتالویی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده