R@M!N 2978 ارسال شده در 13 مهر، 2013 خوشم میاد هرچی مدل و خوش هیکل پیدا میکنید شبیه دوستاتون می بینید! آدم 4تا دوست مثه شما داشته باشه از اعتماد به نفس غنی میشه ! 5
آقای دکتر 319 ارسال شده در 13 مهر، 2013 سلام عزیزا واسم یه سوال همیشه پیش میومد که مثلا دوستام اینجا چه شکلین؟! اخه تا حدودی از حرف زدن، اخلاق و ... شاید بشه حدس زد حالا شما دوستا و بچه های اینجا رو چه شکلی میبینید ینی اون شکلی که ازشون تو ذهنتون هست چه شکلیه ؟ هر کدومو با عکس نشون بدین (عکس یه فرد باشه ها ) + اسمش لطفا عکسایی نزارید که دوستاتون ناراحت شن، میدونم که میدونید چی میگم، همتونو دوس دارم اما اگه ببینم عکسی جنبه تمسخر و اذیت رو داره میگم تاپیکو ببندن ممنون از همکاریتون دوستان عزیزم من الان چه شکلیم؟ 2
آقای دکتر 319 ارسال شده در 14 مهر، 2013 آقای دکتر: :gnugghender: واقعا زحمت کشیدی خودت فکر کردی یا باهم به نتیچه رسیدید؟ 1
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 23 آبان، 2013 آبجی الهام :icon_pf (34):داداشیییییییییییییییی چلا عکسمو گوذاشتی اینجااااااااااااااااااااااااااااا:girl_blush2:
Lean 56968 ارسال شده در 23 آبان، 2013 m_a[/MENTION]rch;1302224]:icon_pf (34):داداشیییییییییییییییی چلا عکسمو گوذاشتی اینجااااااااااااااااااااااااااااا:girl_blush2: آره خعلی هم خوب
Gandom.E 17805 ارسال شده در 4 آذر، 2013 شبیه مامانمه منم این شکلی می بینمت: چه ناز..البته ابروهاش وکمی چشماش بله
Cinderella 9897 ارسال شده در 4 آذر، 2013 چه تاپیکه بامزه ای ولی الان دیگه به مدد فیس بوک فکر کنم همه همدیگرو دیدن دیگه این تاپیک به درد این میخوره که الکی اعتماد به نفس طرفو بالا ببری
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 آذر، 2013 اونی که توسلش بیشتر از همه است و داره میره معراج میشه آرتاش نه یعنی یه درصدم درست حدس نزدیدچقدر حدستون ضعیفه
afshin18 11175 ارسال شده در 4 آذر، 2013 نه یعنی یه درصدم درست حدس نزدیدچقدر حدستون ضعیفه از لحاظ روانشناسانه گفتم وگرنه از لحاظ ظاهری شبیه اواتار قبلیمی
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 آذر، 2013 از لحاظ روانشناسانه گفتم وگرنه از لحاظ ظاهری شبیه اواتار قبلیمی روانشناسی که داغون گفتید شما فکر کن من اونجوری هستم عین اواتار قبلیه شما
afshin18 11175 ارسال شده در 4 آذر، 2013 روانشناسی که داغون گفتید شما فکر کن من اونجوری هستم عین اواتار قبلیه شما من روانشناسی بلدم یا تو؟ من عکس ادم رو ببینم می فهمم اولین نمره ریاضیش چنده حالا شخصیتش که جای خود داره از لحاظ قیافه خیلی دست بالا گرفتمت؟
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 آذر، 2013 من روانشناسی بلدم یا تو؟من عکس ادم رو ببینم می فهمم اولین نمره ریاضیش چنده حالا شخصیتش که جای خود داره از لحاظ قیافه خیلی دست بالا گرفتمت؟ من معلومه من ریاضی و هندسه و حسابان و دیفرانسیلم کمتر از 19نمیشد نه دست کم گرفتین
afshin18 11175 ارسال شده در 4 آذر، 2013 من معلومهمن ریاضی و هندسه و حسابان و دیفرانسیلم کمتر از 19نمیشد نه دست کم گرفتین فروید میگه : دختران زشت برا جبران زشتیشون به درس پناه می برن الان یا دروغ می گی یا زشتی
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 آذر، 2013 فروید میگه : دختران زشت برا جبران زشتیشون به درس پناه می برن الان یا دروغ می گی یا زشتی فروید کشل وده نفهمیده چی میگهمن به بزرگیه خودم میگذرم از گناهش شما فکر کن زشتم
afshin18 11175 ارسال شده در 4 آذر، 2013 فروید کشل وده نفهمیده چی میگهمن به بزرگیه خودم میگذرم از گناهششما فکر کن زشتم تو زشت نیستی زشتالویی
ارسال های توصیه شده