Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع نوزدهمین دوره مسابقه عکس با دوربین شخصی " آتش (شعله / شمع ) "انتخاب شد. شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) و در صورت مشاهده عکس حذف و اخطار داده خواهد شد. 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من بفرستید. 4-مهلت شرکت در مسابقه : تا پایان روز چهارشنبه 91/08/10 . 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه در صورت شرکت 5 تا 10 نفر : نفر اول 100 امتیاز + مدال نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 تا 20 نفر : نفر اول: 300 امتیاز + مدال نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150 امتیاز نفر چهارم: 100 امتیاز نفر پنجم: 50 امتیاز 31 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ اخ جووووووووون. یه مداله دیگه. من میبرم. :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ می شرکتیم و مدال رو هم می گیریم 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ شرکت میکنم ایشالا اما مدال ... 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ الان اینی که گفتین یعنی نمیشه عکسی بزاریم که حس آتیش گرفتنو نشون بده مثل آسمونی که انقار آتیش گرفته 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ می شرکتیم و مدال رو هم می گیریم مدال که واسه منه 9 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ الان اینی که گفتین یعنی نمیشه عکسی بزاریم که حس آتیش گرفتنو نشون بده مثل آسمونی که انقار آتیش گرفته نه دیگه...باید آتش باشه نه حسش. 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ باید برم شمع بخرم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ باید برم شمع بخرم:hapydancsmil: راهنمایی کردی به همین راحتی 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ راهنمایی کردیبه همین راحتی به همین خوشمزگی 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ به همین خوشمزگی به همین زیبایی مدال من میشه 2 تا 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ دوستان زود عکس بدین دیگه 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ من میفرستمااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز چهارشنبه 91/08/10 تمدید شد 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ کسی نمیخواد عکس بفرسته ؟؟؟؟ تبصره جدید : اگر هیچ شرکت کننده ای نباشه مدال به من میرسه و امتیازها به حمید 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ کسی نمیخواد عکس بفرسته ؟؟؟؟ تبصره جدید : اگر هیچ شرکت کننده ای نباشه مدال به من میرسه و امتیازها به حمید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده