رفتن به مطلب

اینترنت هویت جدید

Fakur

ارسال های توصیه شده

با سلام

یه مدت که از اینترنت دور میشم , اولش فکر میکنم یکم راحت شدم. بعد ها دلم برا این نوع محیط ها تنگ میشه. میگم لابد یه خبری تو این فضاست که شوق برگشت رو افزایش میده. اون خبر چی هست خودمم توش موندم.

اون خبر چی میتونه باشه؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

حس کنجکاوی درون همه ما وجود داره...

ارتباط با دنیا و آدماش به آدم انرژی میده و پاسخی ست برای سوالات و حس کنجکاوی.

اگه این ارتباط مستمر باشه یجور وابستگی بوجود میاره.

من خودم به شخصه واقعا به این انجمن و بچه هاش وابسته شدم هرچند میدونم ارتباط 100٪ مجازی هستش:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه

خوده من به شخصه یجورایی این ارتباط ها رو دوست دارم، این پست دادن هارو این پست دیدن ها رو، تشکر کردنا و تشکرهایی که ازت میشه.

چیزهای زیادی یاد میگیرم.

ارتباط هایی برقرار میشه که تو جامعه حقیقی نمیشه برقرار کرد.

همه یجورایی خودمونی تر و خودشون ترن.

خیلی از محدودیت هایی که تو دنیای حقیقی هست اینجا نیست.

• Like 12
لینک به دیدگاه

به نظر من دنیای واقعی یه سری محدودیت ها و شرایطی داره که آدم نمی تونه خیلی وقتا حس واقعیشو بگه.

اینجا شاید آدما از ظاهر هم بی خبر باشن ولی راحتتر می تونند ابراز عقیده کنند و حتی اگر عقایدشون موافق هم نباشه می تونند مخالفت کنند و نظر شونو بگن، چیزی که در دنیای واقعی یا موقعیتش نیست یا آدم مناسبش.

خیلی وقتا هم دلیلش بر میگرده به چند جانبه بودنش :بالا بردن سطح علم و دانش، آشنایی با طرز تفکر دیگران در زمینه های مختلف، تفریح و سرگرمی و ...

• Like 9
لینک به دیدگاه

من از همین طریق یاد گرفتم که بتونم اتفاقات رو درست تحلیل نمایم. حتی تو روابط خودم با دیگران هم مسلط تر عمل میکنم. در ضمن از جمع بندی خصوصیات فردی افراد به فرمولهایی رسیده ام که میتونم در خیلی از محیط ها که قبلا نمیتونستم تحملشون بکنم براحتی حضور داشته باشم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
حس کنجکاوی درون همه ما وجود داره...

ارتباط با دنیا و آدماش به آدم انرژی میده و پاسخی ست برای سوالات و حس کنجکاوی.

اگه این ارتباط مستمر باشه یجور وابستگی بوجود میاره.

من خودم به شخصه واقعا به این انجمن و بچه هاش وابسته شدم هرچند میدونم ارتباط 100٪ مجازی هستش:ws37:

حضورشون مجازیه

ولی هویت و وجودشون که مجازی نیست

تمام یوزرهایی که در طول روز باهاشون در ارتباطی، آدم هایی از جنس خودت پشت یه مانیتور هستند که احساسات، لبخند ها، و حرف هاشونو از طریق همین نوشته ها به تو منتقل میکنن

پس میشه جزیی از زندگیت

و مثل همون دوستای واقعی خودت دوستشون داری

شایدم بیشتر

چون از ظاهرشون و محبت شون تصویر قشنگ تری تو ذهنت میسازی، بخاطر اینکه آدم چیزی رو که نمیبینه همیشه تو ذهنش اونو به زیباترین شکل مجسم میکنه

اسم همین وابستگی رو گذاشتن اعتیاد! که شب تا صبح تن هزاران پدر و مادر رو بلرزونن که بچه شون تو نت داره چیکار میکنه :))

• Like 5
لینک به دیدگاه
حضورشون مجازیه

تمام یوزرهایی که در طول روز باهاشون در ارتباطی، آدم هایی از جنس خودت پشت یه مانیتور هستند که احساسات، لبخند ها، و حرف هاشونو از طریق همین نوشته ها به تو منتقل میکنن

پس میشه جزیی از زندگیت

شایدم بیشتر

چون از ظاهرشون و محبت شون تصویر قشنگ تری تو ذهنت میسازی، بخاطر اینکه آدم چیزی رو که نمیبینه همیشه تو ذهنش اونو به زیباترین شکل مجسم میکنه

اسم همین وابستگی رو گذاشتن اعتیاد! که شب تا صبح تن هزاران پدر و مادر رو بلرزونن که بچه شون تو نت داره چیکار میکنه :))

خیلی دلم میخواست جامعه ی ما جوری بود که همگی میتونستیم ملاقات حضوری داشته باشیم با هم.

اما خب غیر ممکنه...:hanghead:

اون چیزی که من از بچه ها تو ذهنم ساختم با چیزی که هستن حتما فرق داره.:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خیلی دلم میخواست جامعه ی ما جوری بود که همگی میتونستیم ملاقات حضوری داشته باشیم با هم.

اما خب غیر ممکنه...:hanghead:

اون چیزی که من از بچه ها تو ذهنم ساختم با چیزی که هستن حتما فرق داره.:ws37:

چرا نمیشه؟

اتفاقا لمس دوستای مجازی خیلی شیرینه

امتحان کن :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عزیزم من تهران نیستم.:banel_smiley_4:

واسه این میگم غیر ممکنه.

مثال عینی بود این:4564:

خب همشهری هات چی؟

تازه انجمن هم تور میذاره که

ولی تا یه حدی توجیه شدم :hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حضورشون مجازیه

پس میشه جزیی از زندگیت

شایدم بیشتر

تصور من اینه که شاید این راه و روش که ما فقط از طریق ذهنمون با هم ارتباط برقرار میکنیم به مرور زمان در وجودمون نهادینه بشه و باعث بشه که به داشته های معنوی انسانها بیشتر از ظاهرشون ارزش قائل بشیم. آیا میشه از این فضا چنین تصوری هم داشت؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
تصور من اینه که شاید این راه و روش که ما فقط از طریق ذهنمون با هم ارتباط برقرار میکنیم به مرور زمان در وجودمون نهادینه بشه و باعث بشه که به داشته های معنوی انسانها بیشتر از ظاهرشون ارزش قائل بشیم. آیا میشه از این فضا چنین تصوری هم داشت؟

بستگی به آدمش داره :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منظورتون جنس اندیشه و فکر آدمه؟

بله همینطوره

آدمی که در محیط واقعی به دنبال ظواهر باشه، توی محیط مجازی هم مشغله فکریش همینه و نمونه هاشو هم زیاد دیدیم

برعکسشم زیاد دیدیم

آدمایی که به پیشرفت علم وفرهنگ، یا به رابطه هایی فکر میکنن که اساسش انسانیته

فرقی هم نمیکنه تو واقعیت باشه یا محیط مجازی

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم خیلی ارتباط تو دنیای مجازی رو دوست دارم...خیلی وقتا این ارتباط ها خیلی واقعی می شه و کشیده می شه به دنیای واقعی ما. الان می تونی بگم خیلی از دوستای خوبم رو تو همین دنیای مجازی پیدا کردم...:w16::icon_gol:

از اونطرف خیلی از محدودیت های دنیای واقعی رو نداریم...می تونیم راحت تر حرفامون رو بزنیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم خیلی ارتباط تو دنیای مجازی رو دوست دارم...خیلی وقتا این ارتباط ها خیلی واقعی می شه و کشیده می شه به دنیای واقعی ما. الان می تونی بگم خیلی از دوستای خوبم رو تو همین دنیای مجازی پیدا کردم...:w16::icon_gol:

از اونطرف خیلی از محدودیت های دنیای واقعی رو نداریم...می تونیم راحت تر حرفامون رو بزنیم.

به نظر شما اگه بتونیم حرفامونو بزنیم , تاثیراتش چی میتونه باشه؟ اینهمه حرف تو این فضا زدیم , ته حرفامون به کجا رسیده ؟ و یا بعبارت بهتر : تاثیری هم تو زندگیمون داشته؟ اگه داشته چی بوده؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر شما اگه بتونیم حرفامونو بزنیم , تاثیراتش چی میتونه باشه؟ اینهمه حرف تو این فضا زدیم , ته حرفامون به کجا رسیده ؟ و یا بعبارت بهتر : تاثیری هم تو زندگیمون داشته؟ اگه داشته چی بوده؟

حداقلش خالی می شیم.....همون درد دل! مگه این موصوع توی دنیای واقعی اتفاق نمی افته؟

ته خرفامون این شد که فهمیدیم چند نفر روحیاتشون شبیه ماست....مردم چه افکاری دارن.... من با کی بیشتر جور هستم و از چه کسی باید فاصله بگیرم.

آره تو زندگی من نوعی خیلی تاثیر داشته.... یه وقتایی راه جلوی پام باز شده که مخال بود اینجوری بشه...

یا یه اتفاقایی افتاده که سبب کار خیر شده... برای من اینا کم نیست... دیگه بستگی به خصوصیات فردی هر شخصی داره.

• Like 1
لینک به دیدگاه

دیدار مجازی و مجدد دوستان..از مناطق مختلف کشور با فرهنگای متفاوت...همین خیلی برای من جالبه..

حرف زدن کمی راحت تره..البته من همیشه سعی میکنم در واقعیتم راحت باشم اما اینجا خیلی محدودیتهایی که بشه با دیگران حرف زد وجود نداره...

حال و احوال پرسی با کسایی که ندیدی و خیلی جزئی میشناسی

ضمنا بحث و گفتگو و مسائل روز و مربوط به جوانان و قشر تحصیلکرده هم خیلی خوب بیان میشه

بماند که دیگه نت حال و هوای گذشته رو نداره و دوستان هم بی حس و حال شده اند!!!:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...