!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ سلام بر نواندیشان عزیز...... این اولین تاپیک و احتمالا اخرین تاپیک من در اینجاس.... چند وقت پیش مطلبی از نویسنده خانومی توی وبلاگی دیدم ک اخرش با این جملات تموم شد: اینجا یک مستراح عمومی است ب وسعت یک کشور. بهتان برنخوردهاااااااااااااااااا چون در هیچ کجای دنیا هیچ چیزشان جدا نیست,جز مسراح زنانه و مردانه.... من خودم اولش با دیدن این جمله احساس بدی بهم دست داد.....ولی بعدش دیدم تشبیهش شاید زیبا نیس ولی خیلی هم بی ربط نیس... خب محتوای اون متن در مورد عواملی بود ک باعث ایجاد عقده های جنسی,عدم شناخت,عدم اعتماد و......بود...ک باعث میشد از دوران کودکی باجدا کردن بچه ها(دختر و پسر) ی جور کنجکاوی نسبت ب هم دیگه داشته باشند در اینده ولی شناخت کافی از هم ندارند.....اعتماد ندارند...و همین وضع باعث ب وجود امدن مشکلاتی واسه زنان و مردان اللخصوص خانوم ها میشه... حالا من کنجکاوم بدونم: 1-اولین حس یا برداشتتون نسبت ب این جمله چی بود؟ 2-ایا باهاش موافقید؟؟؟؟لطفا اگه میتونید با دلیل و مثال یا تجربه از خودتون یا اطرافیانتون توضیح بدید ک روشن تر بشیم.....لطفا با تعصب و شعاری جواب ندید..... 3-زمان حال رو مصداق این جمله میدونید بیشتر؟؟؟؟یا گذشته؟؟؟چون زمان حال با اینکه خیلی متفاوت هس ولی مشکل هنوز هس..قبول دارید!!!!! 4-ایا وضع رو ب بهبود هس از دیدگاه شما یا خیر . منظورم اینه ک با افزایش علم و تکنولوژی و اگاه تر شدن مردم و.....هنوز هم این مسایل هس ...شما فک میکنید واسه بهبود این وضع چ کارهایی میشه کرد واسه ایندگانمون ... 13 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ اول فکر کردم منظور وضع بد کل کشور هست، ذهنم سمت تفکیک جنسیتی نرفت. اصلا حوصله ندارم به تک تک سوالات شما پاسخ بدم ولی در کل با تفکیک جنسیتی و حجاب اجباری مخالفم. 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ حالا چرا آخرین تاپیکت هست، احساس میکنی بایکوت شدی؟ ایران اول مستراح بهداشتی بود، سوسک ها توش زیاد شدند و هرجا سوسک ها تجمع داشته باشند، انجا مستراحی کثیف و آلوده خواهد شد. مستراح بهداشتی چیز بدی نیست، مستراح پر از سوسک هست که چندش آوره. . . . به نظرم زن ها تو ایران خودشون کوتاهی کردن، شاید اول یک کم کتک میخوردن ولی همون اوایل انقلاب نباید زیر بار حجاب اجباری در معابر عمومی شهر میرفتند. برای شلوار لی و استین کوتاه و ریش و.... به مردها هم خیلی گیر دادن ولی مردها مبارزه مدنی محکمی کردن و پوششی رو نتونستن بهشون تحمیل کنند. زن ها زود وا دادن و الان اینها سوارند، هرچند هنوز هم اگر متحد باشن میتونن کم کم این متحجرین رو کنار بزنند. 12 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ به نظرم زن ها تو ایران خودشون کوتاهی کردن، شاید اول یک کم کتک میخوردن ولی همون اوایل انقلاب نباید زیر بار حجاب اجباری در معابر عمومی شهر میرفتند. برای شلوار لی و استین کوتاه و ریش و.... به مردها هم خیلی گیر دادن ولی مردها مبارزه مدنی محکمی کردن و پوششی رو نتونستن بهشون تحمیل کنند. زن ها زود وا دادن و الان اینها سوارند، هرچند هنوز هم اگر متحد باشن میتونن کم کم این متحجرین رو کنار بزنند. مسئله ترس جنسیتیه وقتی یک خانم رو می گرفتن حتا یک زمان کوتاه از اون خانم سو استفاده می شد حالا این سو استفاده می تونست یک بوسه باشه یا ... الان هم این اتفاق می افته 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ مسئله ترس جنسیتیه وقتی یک خانم رو می گرفتن حتا یک زمان کوتاه از اون خانم سو استفاده می شد حالا این سو استفاده می تونست یک بوسه باشه یا ... الان هم این اتفاق می افته اگه یکی دو نفر بودن بله، میگرفتن پدرشون رو هم در میاوردن. اما اگر اکثریت باشی و باز هم بترسی، نمیتونن بگیرن برای همه مشکل جنسیتی درست کنند، این مسئله هم میتونست به صورت اعتراض توی ماشین وسایل عمومی و پیاده رو و.... باشه. اما خوب فعلا اکثریت سکوت کردن و ترجیح میدن هرچی سرورشون میخواد همون باشه اما در حدی نازل تر. 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ اگه یکی دو نفر بودن بله، میگرفتن پدرشون رو هم در میاوردن. اما اگر اکثریت باشی و باز هم بترسی، نمیتونن بگیرن برای همه مشکل جنسیتی درست کنند، این مسئله هم میتونست به صورت اعتراض توی ماشین وسایل عمومی و پیاده رو و.... باشه. اما خوب فعلا اکثریت سکوت کردن و ترجیح میدن هرچی سرورشون میخواد همون باشه اما در حدی نازل تر. دختر های این سرزمین با ترس بزرگ شدن تو دل همشون ترسه ترس از همه چی 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ حالا چرا آخرین تاپیکت هست، احساس میکنی بایکوت شدی؟ ایران اول مستراح بهداشتی بود، سوسک ها توش زیاد شدند و هرجا سوسک ها تجمع داشته باشند، انجا مستراحی کثیف و آلوده خواهد شد.مستراح بهداشتی چیز بدی نیست، مستراح پر از سوسک هست که چندش آوره. ...به نظرم زن ها تو ایران خودشون کوتاهی کردن، شاید اول یک کم کتک میخوردن ولی همون اوایل انقلاب نباید زیر بار حجاب اجباری در معابر عمومی شهر میرفتند.برای شلوار لی و استین کوتاه و ریش و.... به مردها هم خیلی گیر دادن ولی مردها مبارزه مدنی محکمی کردن و پوششی رو نتونستن بهشون تحمیل کنند.زن ها زود وا دادن و الان اینها سوارند، هرچند هنوز هم اگر متحد باشن میتونن کم کم این متحجرین رو کنار بزنند. حرفت در مورد سوسك منو ياد كاريكاتورى انداخت كه ايران شبيه چاه فاضلاب بود و ازش سوسك زده بود بيرون!درسته اول به غرور مليم برخورد اما رفتار جهانى كشور ما همچین چيزى رو هم به ذهن مياره!!! و اما مشكل حجاب وتوسري خور بودن زنا:اول تقصیر زناى پاى منبر نشينه و اونايى كه زنها رو از مردها بترسونند تا حقشونو بدن به مردها,مثلا خيلى از زنهاى مسن ميگن دليل بيكارى پسرا سركار رفتن دخترهاست يا زناني كه بخواند فقط پسر به دنيا بيارند...از همون دوران جنيني دختر پسر راه بندازند !بعد تقصیر مردهاست كه زن,دختر,مادر و خواهرشون رو محصور ميكنند اما چشمشون دنبال زناى مردمه..مردايي كه به اسم غيرت و اين كه از زنانشون محافظت ميكنند جهالت و حماقت و گندكارياي خودشون رو مخفي كنند! برا همينه زنا تو سري خور شده اند !!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ دختر های این سرزمین با ترس بزرگ شدن تو دل همشون ترسه ترس از همه چی خیلی خیلی با نظرت موافقم... 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ حالا چرا آخرین تاپیکت هست، احساس میکنی بایکوت شدی؟ ایران اول مستراح بهداشتی بود، سوسک ها توش زیاد شدند و هرجا سوسک ها تجمع داشته باشند، انجا مستراحی کثیف و آلوده خواهد شد. مستراح بهداشتی چیز بدی نیست، مستراح پر از سوسک هست که چندش آوره. . . . به نظرم زن ها تو ایران خودشون کوتاهی کردن، شاید اول یک کم کتک میخوردن ولی همون اوایل انقلاب نباید زیر بار حجاب اجباری در معابر عمومی شهر میرفتند. برای شلوار لی و استین کوتاه و ریش و.... به مردها هم خیلی گیر دادن ولی مردها مبارزه مدنی محکمی کردن و پوششی رو نتونستن بهشون تحمیل کنند. زن ها زود وا دادن و الان اینها سوارند، هرچند هنوز هم اگر متحد باشن میتونن کم کم این متحجرین رو کنار بزنند. مشکل حجاب زن ها با استین کوتاه آقایون فرق میکنه مردها فقط با ماموران حکومتی درگیر بدن اما زن ها به جز قانون و ماموران حکومتی با اکثریت مردهای جامعه و بخشی از زنان هم درگیر باید میشدن گلوله برفی هایی که توشون سنگ داشت اول انقلاب یه بخشی از این مشکلاته اما برای مردها هیچ کدوم این سختی ها نبود 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ از همه ی کسانی ک شرکت کردند ممنونم........شرمنده دیر جواب دادم چون نت ما مشکل داره اسی جان ک فرمودید:. به نظرم زن ها تو ایران خودشون کوتاهی کردن، شاید اول یک کم کتک میخوردن ولی همون اوایل انقلاب نباید زیر بار حجاب اجباری در معابر عمومی شهر میرفتند. من منظورم صرفا حجاب نبود ولی حرف شما و دیگر دوستان درسته درمورد اجبار و تحمیل...... اگه از این مورد فاکتور بگیریم بازم توی زمان حال ک میشه گفت دخترا و پسرا ب ی جور استقلال نسبی یا شاید ازادی(نه در همه ی موارد) رسیدن ....باز هم این عقده ها هستش.... نمیدونم ریشه در فرهنگمون.تاریخمون...یا چی داره... من خودم ب شخصه ی جور ترس تو وجودم هس همیشه....ی جور عدم احساس امنیت...یا اعتماد..... پدر یکی از اشناها با همه ی اعتمادی ک ب دخترش داره تا مدت ها قبل اجازه رفتن ب خونه دوستاش ک اونا هم قابل اعتماد بودن رو نمیداد.... کلا هم اقایون هم خانوما ب جامعشون اعتماد کامل ندارن..... 2 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ حرفت در مورد سوسك منو ياد كاريكاتورى انداخت كه ايران شبيه چاه فاضلاب بود و ازش سوسك زده بود بيرون!درسته اول به غرور مليم برخورد اما رفتار جهانى كشور ما همچین چيزى رو هم به ذهن مياره!!!و اما مشكل حجاب وتوسري خور بودن زنا:اول تقصیر زناى پاى منبر نشينه و اونايى كه زنها رو از مردها بترسونند تا حقشونو بدن به مردها,مثلا خيلى از زنهاى مسن ميگن دليل بيكارى پسرا سركار رفتن دخترهاست يا زناني كه بخواند فقط پسر به دنيا بيارند...از همون دوران جنيني دختر پسر راه بندازند !بعد تقصیر مردهاست كه زن,دختر,مادر و خواهرشون رو محصور ميكنند اما چشمشون دنبال زناى مردمه..مردايي كه به اسم غيرت و اين كه از زنانشون محافظت ميكنند جهالت و حماقت و گندكارياي خودشون رو مخفي كنند! برا همينه زنا تو سري خور شده اند !!!!!!!! باهاتون موافقم...... ولی تو پست قبلیم گفتم با همه ی این موارد ک شاید دست ب دست هم دادن ک باعث بشه خانوما ی جور عدم اعتماد ب نفس و خودکم بینی داشته باشن ولی با بالا رفتن دانش باز هم دیده میشه ک ی خانوم توسط ی مرد ب اصطلاح فرهیخته مورد ازار حالا ن صرفا جنسی قرار میگیره و همه هم ادعای باسوادی دارن.... من میخواستم بدونم علت این چیزا چیه ک هنوز ک هنوزه هس و داره بیشتر میشه و شاید قبلا هم بوده ولی انقد گستاخانه رفتار نمیشد؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ متاسفانه مردهای ما باورشون شده و ایمان کامل دارن به اینکه در برابر جذابیت جنسی زن ها کاملا کاملا کاملا ناتوانند اگه این اعتقاد از بین بره اوضاع کم کم بهتر می شه! 3 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ من فکر کردم درباره کشوره تعجب کردم درباره تفکیک جنسیتیه!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده