*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ سلاااااااااااام به همه ی دوستای خوبم سری دوم مسابقه ی شیت بندی رو برگزار میکنیم٬ بنایی که این سری قراره شیت بندی کنیم موزه ی ماکسی زاها حدید هست تا روز دوشنبه 1 آبان فرصت دارید که کاراتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید این هم اطلاعات و عکس های موزه ی ماکسی : عکسها رو در دو پارت گذاشتم که راحت تر دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : حجم 4 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم 4 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم 1 مگابایت ************* اینم یه فایل word از اطلاعات و توضیحات مربوط به بنا : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم 47 کیلو بایت پ . ن : دوستان گلی که تازه به جمع ما پیوستید برای اینکه با نحوه ی برگزاری مسابقه و کارای دور اول مسابقه آشنا بشید این تاپیک ها رو ببنید + مسابقه شیت بندی سری 1 + »» مسابقه شیت بندی سری 1 «« ***معرفی موضوع و برندگان مسابقه شیت بندی*** 20 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ اگر تونستم حتما شرکت میکنم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ لعنی دانشگاه شروع شده به هیچی نمیرسم... اما اگه بشه حتما حتما شرکت میکنم 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ دوست دارم شرکت کنم. اما بازم اخر میشم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ دوست دارم شرکت کنم. اما بازم اخر میشم نه دیگه؛ فکر کنم یه چیزایی یاد گرفتی ؛ خیلی بهتر میشه کارت؛ حتما شرکت کن؛باشه ؟ لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ چشم گلم اگه وقت کنم حتما عزیزکم 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ منم خیلی دلم میخواد شرکت کنم اگه بتونم حتما اینکارو میکنم لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ چه خبره؟ چقد تبلیغات....ونووس خانوم چرا تهدید می کنین با این عنوان پیامتون من از اول هم شیت بندی خوبی نداشتم...نمرات طرحم به واسطه ی همین شیت بندی متوسط همیشه مقادیر مختصری کم می شد در حد 0.5 نمره... خوب دیگه از شیت بندی ما که گذشت..می شینیم به دیدن شیت بندی های زیبای دوستان شاید بالاخره من هم یاد گرفتم چه طوری شیت ببندم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ چه خبره؟ چقد تبلیغات....ونووس خانوم چرا تهدید می کنین با این عنوان پیامتون من از اول هم شیت بندی خوبی نداشتم...نمرات طرحم به واسطه ی همین شیت بندی متوسط همیشه مقادیر مختصری کم می شد در حد 0.5 نمره... خوب دیگه از شیت بندی ما که گذشت..می شینیم به دیدن شیت بندی های زیبای دوستان شاید بالاخره من هم یاد گرفتم چه طوری شیت ببندم تهدید نبود که فقط یه اخطار بود خب همه که تو سطح بالا نیستن ؛ شاید شما تو کارت یه ایده ای داشتی که میشد به بقیه یاد داد؛ بهرحال خوشحال میشدیم شرکت کنین؛ آقایون تالار خیلی کم تو مسابقات شرکت میکننا؛ به جز سعید بقیه چرا نمیشرکتن ؛ حق دارن استادا که به خانوما نمره بالا میدن معلومه تو یونی هم خانوما فعالترن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ من سعی میکنم تا امشب بفرستم :gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ چه خبر؟ کسی کارشو نفرستاد ؟ نمیفرسته ؟ لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ من کمی کار کردم صبر کنینیا فردا میفرستم لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ فقط یه نفر کارشو فرستاده پس بقیه کجان؟ وقتی نمونده هااااا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ من تا 2-3 ساعت دیگه میفرستم کارمو لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ من تا 2-3 ساعت دیگه میفرستم کارمو آفرررررررررین ونوسی جونم 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ توجه :. . . مسابقه تا فردا شب تمدید میشود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده