YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ [h=1] حل سریع «سودوکو» با الگوریتم جدید ریاضی [/h] » سرویس: علمي و فناوري - علمي کد خبر: 91072314681 یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۲ تیمی از دانشمندان دانشگاه نوتردام موفق به ابداع الگوریتمی شدهاند که میتواند معماهای سودوکو را بدون نیاز به حدس زدن به سرعت حل کند. به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این الگوریتم بجای گمانهزنی به تشخیص الگوها حتی با اطلاعات کم پرداخته و بطور خودکار محل صحیح اعداد را تعیین میکند. این الگوریتم در بخشی از یک پژوهش بزرگتر در مورد نظریه بهینهسازی و پیچیدگی محاسباتی ایجاد شده است. به گفته محققان، بیشتر علاقهمندان به سودوکو از سیستم انتخاب ناشیانه با ترکیبی از گمانهزنی برای حل این جدولها استفاده میکنند. سیستم انتخاب ناشیانه در اصل تمام ترکیبات احتمالی اعداد را در یک جدول سودوکو مستقر کرده تا در نهایت پاسخ صحیح تعیین شود. اگرچه این شیوه موفق بوده اما زمانبر هم هست. این دانشمندان در عوض یک الگوریتم جهانی قیاسی را معرفی کردهاند که کاملا قطعی بوده و همیشه پاسخ صحیح را با سرعت بیشتر برای گزینه مد نظر ارائه میدهد. آنها دریافتند که زمان صرف شده برای حل مسأله توسط این الگوریتم قیاسی با سختی آن مرتبط است. این پژوهش در مجله نیچر منتشر شده است. 4 لینک به دیدگاه
peggijaan 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ اینی که گفتید از روشی که در لینک زیر هست سریع تره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ظاهراً مال سال 2005 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ خب این الگوریتمُ میگفتین دیگه! من الان یه ساعته نشستم پای سودوکوم و نمی حلید و اعصابم خوردیدُ اودمدم اینجا!!! 1 لینک به دیدگاه
peggijaan 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خب این الگوریتمُ میگفتین دیگه!من الان یه ساعته نشستم پای سودوکوم و نمی حلید و اعصابم خوردیدُ اودمدم اینجا!!! اونی که من لینکش رو گذاشتم که ظاهراً پیچیده نیست. چک کردید؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ اونی که من لینکش رو گذاشتم که ظاهراً پیچیده نیست. چک کردید؟ چکیدم ولی متوجه نشدم!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده