Anooshe 11040 سازنده ارسال شده در 17 دی، 2012 دو تا از پیشنهادای خوبِ بچه ها: فلاکس چایی سفره یا زیر انداز پ ن: تو پست اول وارد میکنم 10
M!Zare 48041 ارسال شده در 17 دی، 2012 کی با مترو میاد اگر شده مثل اولین باری که رفتم کوه سه روز نتونم راه برم...باید تا قله برم تنبل ها وسط راه منتظر بمونند واسه صبحانه چیکار کنیم؟ 6
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 17 دی، 2012 آخه کسی رو نمیشناسم... خوب منم نمیشناسم........ هرجا خشته بشی بشینی یه چایی بهت میدیم خودش کلی دوپینگه... زود خودت دوباره بلند میشی تشریف بیارید خوشحال میشیم... گلابدره خودتونه نه دیگه بشینم پا نمیشم دو تا از پیشنهادای خوبِ بچه ها: فلاکس چایی سفره یا زیر انداز پ ن: تو پست اول وارد میکنم اقا من فقط خودم میاما. هیچی نمیارم. یکی فبول کنه واسه من همه چی بیاره کی با مترو میاداگر شده مثل اولین باری که رفتم کوه سه روز نتونم راه برم...باید تا قله برم تنبل ها وسط راه منتظر بمونند واسه صبحانه چیکار کنیم؟ واییییییییییییییی............ اینجوریه که من میمیرم.... نمیام اصلا 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 دی، 2012 دوتا از رفیقامم بیارم مشکل نداره که؟ چرا مشکل داره اساسی فقط در یه صورت مشکل نداره که صبحونه با تو 3
seyed mehdi hoseyni 27122 ارسال شده در 17 دی، 2012 چرا مشکل داره اساسی فقط در یه صورت مشکل نداره که صبحونه با تو امید میای؟ اگه بیای صبحونه با من... 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 دی، 2012 امید میای؟ اگه بیای صبحونه با من... مگه نمیبینی پروژه ام جمعه و شنبه ندارم شبانه روز سر کارم 3
seyed mehdi hoseyni 27122 ارسال شده در 17 دی، 2012 مگه نمیبینی پروژه ام جمعه و شنبه ندارم شبانه روز سر کارم پسر خوب جمعه ها هر کی بره سر کار سوسک میشه...انقد کار نکن:vahidrk: 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 دی، 2012 پسر خوب جمعه ها هر کی بره سر کار سوسک میشه...انقد کار نکن:vahidrk: فعلا که شرکت سواره و ما پیاده اون هر چی بگه ما باید بگیم چشم ب سوزه پدر سرمایه داری 2
seyed mehdi hoseyni 27122 ارسال شده در 17 دی، 2012 فقط بچه ها چجوری باید بیایم گلابدره...من تا حالا نرفتم اونجا... 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 دی، 2012 فقط بچه ها چجوری باید بیایم گلابدره...من تا حالا نرفتم اونجا... انقد گفتن بری صفحات قبل میبینی میای تجریش اونجا ماشین های گلاب دره سوار میشی میری گلاب دره فقط حواست باشه بگی میخوام تو کوه پیاده بشم نری روستا 3
seyed mehdi hoseyni 27122 ارسال شده در 17 دی، 2012 انقد گفتن بری صفحات قبل میبینی میای تجریش اونجا ماشین های گلاب دره سوار میشی میری گلاب دره فقط حواست باشه بگی میخوام تو کوه پیاده بشم نری روستا نه آخه قرار رفیقم ماشینشو بیاره واسه همین پرسیدم که چجوریاست 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 دی، 2012 نه آخه قرار رفیقم ماشینشو بیاره واسه همین پرسیدم که چجوریاست خب حالا کی اجازه داد بیاری نگاه کن تجریس سوار میشی نوشته گلاب دره همین طور قام قام میکنی و میای انقد میای تا میرسی به یه چیز بزرگ این شکلیه \/\/\/ هر وقت یه همچین چیزی دیدی به این میگن کوه پیاده میشی و دنبال بقیه میگردی برو حالشو ببر کروکیش هم کشیدم برات 3
seyed mehdi hoseyni 27122 ارسال شده در 17 دی، 2012 از همه دوستان معذرت میخوام...همین الان برام یه مشکلی پیش اومد که نمیتونم بیام... واقعا از همه معذرت میخوام...:icon_gol: 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 دی، 2012 خوب منم نمیشناسم........ نه دیگه بشینم پا نمیشم اقا من فقط خودم میاما. هیچی نمیارم. یکی فبول کنه واسه من همه چی بیاره واییییییییییییییی............ اینجوریه که من میمیرم.... نمیام اصلا توصیه میکنم پاشیچون اون موقع وارد فاز دوم میشن قبل از چای:wavesmile::w155::w36::cakesmileyf::there: بعد از چای:zadan::vahidrk: نه شوخی کردم بچه ها هماهنگنمن خودم زیاد نمیتونم با این پای ناقص راه بیام دیروز بازش کردم یکمی بهتره دوستان آتیش هم قراره به راه بکنیم یا نه؟اه ردیفه که سیب زمینی چیزی ورداریم بیریفاتیک کنیم با خودمون بیاریم 2
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 18 دی، 2012 پسر خوب جمعه ها هر کی بره سر کار سوسک میشه...انقد کار نکن:vahidrk: ینی منم سوسک میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توصیه میکنم پاشیچون اون موقع وارد فاز دوم میشنقبل از چای:wavesmile::w155::w36::cakesmileyf::there: بعد از چای:zadan::vahidrk: نه شوخی کردم بچه ها هماهنگنمن خودم زیاد نمیتونم با این پای ناقص راه بیام دیروز بازش کردم یکمی بهتره دوستان آتیش هم قراره به راه بکنیم یا نه؟اه ردیفه که سیب زمینی چیزی ورداریم بیریفاتیک کنیم با خودمون بیاریم من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟غذای منو کی میاره؟ داوطلب؟ نبود؟ 1
ارسالهای توصیه شده