آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ عیب کسان منگر و احسان خویش دیده فرو بر به گریبان خویش 5 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ در کـــــــــــار خود ، من و تو از او بی وفــــــــاتریم....................................با من از بی وفــــــــــــــــــایی دنیــــــــــــــا سخن مگو..................... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ کو سوخته دلی که سازمش همدم خویش یا دل شده ای که یابمش محرم خویش پس هر دوبه خلوتی بنشینیم من ماتم خود دارم و او ماتم خویش........... 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ ای گل رویایی، ای مظهر زیبایی تو عروس شهر قصه هایی 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ عشق ِ من ! : بیا ! قول می دهم که : قایقت شوم ؛ تو فقط بادبانم باش ! … بگذار هر چه حرف پشت سرمانم می زنند ، باد ِ هوا شود ؛ و دورمان کند از این آدم ها … ! این بار که آمدی دستانت را روی قلبم بگذار تا بفهمی این دل با دیدن تو نمی تپد میلـــرزد . . . 5 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ به هــــــــــــرکس می نگــــــــــــــــــرم در شکایت است...............در حیرتم دنیـــــــــــــــــــا به کام کیست...؟! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ نداشتن یک نفر ، بهتر از سهیم بودن توی داشتنشه ، وقتی نمیدونی , داری با چند نفر , قسمتش میکنی وارد هــررابطه ای نشین الکـــی امیدوار نکنین الکـــی دلخوش نکنین الکـــی بهش نگین رسیدی تک بزن و از پیاده رو برو الکـــی اسمشو صدا نکنین که طرف بگه جووووونم هی نگید عشق مــن 2 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ تو تنهـــــــــــــــا دعـــــــــــــــــــای قشنگ منی ، خدا می شود مستجابت کند؟!........................................................................................مبادا کسی از خــــــــــــــــدا بی خبـــــــــــر برای خودش انتخابت کند............. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ نگذاشتی این " مـن " عاشق به " تـــو " برسد ..... عیبی ندارد ! فقط دست از سر ِ پلک*هایم بردار بگذار به هم برسند ... از وقتی رفته*ای عجیب " بی*خواب " شده*ام !!! 2 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ یک روز دیگـــــــــــــر کم شد از عمرم!......مبارک باد.........................امروزی قدری کمتر از دیروز ....دلتنگم...... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ تنهــآیــی هـــایــَم را دانــه دانـــه میشمارَم...! چه کـــــم میشوَم از حس ِ عاشقی...! وَ چه راحــَت میشوَم از تعلق ِ خاطر....! چه آسوده میشوَم از دغدغه..! وَ آرام.... آرام میشوَم از تنهــآیی اَم... 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ عهدکردم گر از این غم به درآیم روزیتا در میکده شادان و غزل خوان بروم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ با تو بودن همیشه پر معناست بی تو روحم گرفته و تنهاست با تو یک کاسه آب یک دریاست بی تو دردم به وسعت صحراست 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیست 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ من بندهء آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ هی نوشتم و تو نخواندی یا خواندی و من نفهمیدم اصلا چه فرقی میکند وقتی بی هم و دور از هم شعرها را دوره میکنیم تنها درخیال و خاطره. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ شعر نیما یوشیج که خاطره هم ازش دارم :) یاد بعضــــــــی نفرات ، روشنم میدارد ! قوتــــــم میبخشد ، راه می اندازد ... و اجاق ِ کهن ِ سرد ِ سرایم ؛ گرم می آید از گرمی ِ عالی دمشان ! نــــــام بعضی نفرات ... رزق روحم شده است ؛ وقت هر دلتنگـــــــی سویشان دارم دست ! جرئتم می بخشند ... روشنم میدارند .. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده