آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2013 عیب کسان منگر و احسان خویش دیده فرو بر به گریبان خویش 5
One gear 7070 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 در کـــــــــــار خود ، من و تو از او بی وفــــــــاتریم....................................با من از بی وفــــــــــــــــــایی دنیــــــــــــــا سخن مگو..................... 4
mani24 29665 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 کو سوخته دلی که سازمش همدم خویش یا دل شده ای که یابمش محرم خویش پس هر دوبه خلوتی بنشینیم من ماتم خود دارم و او ماتم خویش........... 4
mani24 29665 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 عشق ِ من ! : بیا ! قول می دهم که : قایقت شوم ؛ تو فقط بادبانم باش ! … بگذار هر چه حرف پشت سرمانم می زنند ، باد ِ هوا شود ؛ و دورمان کند از این آدم ها … ! این بار که آمدی دستانت را روی قلبم بگذار تا بفهمی این دل با دیدن تو نمی تپد میلـــرزد . . . 5
One gear 7070 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 به هــــــــــــرکس می نگــــــــــــــــــرم در شکایت است...............در حیرتم دنیـــــــــــــــــــا به کام کیست...؟! 5
mani24 29665 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 نداشتن یک نفر ، بهتر از سهیم بودن توی داشتنشه ، وقتی نمیدونی , داری با چند نفر , قسمتش میکنی وارد هــررابطه ای نشین الکـــی امیدوار نکنین الکـــی دلخوش نکنین الکـــی بهش نگین رسیدی تک بزن و از پیاده رو برو الکـــی اسمشو صدا نکنین که طرف بگه جووووونم هی نگید عشق مــن 2
One gear 7070 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 تو تنهـــــــــــــــا دعـــــــــــــــــــای قشنگ منی ، خدا می شود مستجابت کند؟!........................................................................................مبادا کسی از خــــــــــــــــدا بی خبـــــــــــر برای خودش انتخابت کند............. 2
mani24 29665 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 نگذاشتی این " مـن " عاشق به " تـــو " برسد ..... عیبی ندارد ! فقط دست از سر ِ پلک*هایم بردار بگذار به هم برسند ... از وقتی رفته*ای عجیب " بی*خواب " شده*ام !!! 2
One gear 7070 ارسال شده در 2 تیر، 2013 یک روز دیگـــــــــــــر کم شد از عمرم!......مبارک باد.........................امروزی قدری کمتر از دیروز ....دلتنگم...... 1
mani24 29665 ارسال شده در 2 تیر، 2013 تنهــآیــی هـــایــَم را دانــه دانـــه میشمارَم...! چه کـــــم میشوَم از حس ِ عاشقی...! وَ چه راحــَت میشوَم از تعلق ِ خاطر....! چه آسوده میشوَم از دغدغه..! وَ آرام.... آرام میشوَم از تنهــآیی اَم... 3
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 6 تیر، 2013 عهدکردم گر از این غم به درآیم روزیتا در میکده شادان و غزل خوان بروم 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 7 تیر، 2013 با تو بودن همیشه پر معناست بی تو روحم گرفته و تنهاست با تو یک کاسه آب یک دریاست بی تو دردم به وسعت صحراست 2
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 7 تیر، 2013 از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی که چه دردیست 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 تیر، 2013 من بندهء آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم
mani24 29665 ارسال شده در 8 تیر، 2013 هی نوشتم و تو نخواندی یا خواندی و من نفهمیدم اصلا چه فرقی میکند وقتی بی هم و دور از هم شعرها را دوره میکنیم تنها درخیال و خاطره.
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 تیر، 2014 شعر نیما یوشیج که خاطره هم ازش دارم :) یاد بعضــــــــی نفرات ، روشنم میدارد ! قوتــــــم میبخشد ، راه می اندازد ... و اجاق ِ کهن ِ سرد ِ سرایم ؛ گرم می آید از گرمی ِ عالی دمشان ! نــــــام بعضی نفرات ... رزق روحم شده است ؛ وقت هر دلتنگـــــــی سویشان دارم دست ! جرئتم می بخشند ... روشنم میدارند ..
ارسال های توصیه شده