رفتن به مطلب

آیا با یک سوپراستار سینما میتونی زندگی کنی؟

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت عزیزان

بحثی که میخوام باز کنم حول این محور هست که مشکلات و معضلات اجتماعی خودمون رو کمی بررسی کنیم و ببینیم برای یک فرد(زن/مرد)که به نحوی تو اجتماع توی چشم هست مثلا سوپراستار سینماست یا چهره خاصی داره مثلا بسیار زیباست...یا مشهوره و..

حال شما خودتوئن رو توی اون شرایط قرار بدهید

مثلا اگه دختر هستید فرض کنید یک سوپراستار سینمایی به خواستگاری شما بیاد واگه پسر هستید از یک سوپراستار سینما خواستگاری میکنید

• در شرایط فوق الذکر زندگی اجتماعی و شخصی خودتون رو میتونید تصور کنید؟
  • آیا اصلا حاضر به چنین ازدواجی هستید؟

ممنونم از عزیزانی که در بحث شرکت میکنند

• Like 19
لینک به دیدگاه

خیلی ها دوس دارن با همچین ادمایی زندگی کنن و معروف بشن ولی من نه ...:icon_redface:

چون همیشه زیر ذره بین هستی و همه منتظرن ی کاری کنی تا نقد کنند اون کارو

البته زندگی با همچین ادمی دردسرای خودش رو هم داره ... بسیار سخته ... چون دیگه واسه خودت زندگی نمیکی ...

من همون زندگی ساده و بی حاشیه و اروم رو ترجیح میدم :w16:

• Like 14
لینک به دیدگاه

در شرایط معمولی و به عنوان یک دوست معمولی مشکلی ندارم کنار فردی با این ویژگی ها باشم ، اما همونطور که گفتم ، فقط به عنوان یه دوست، نه یه همسر .

چون به شخصه حداقل انتظاری که از همسرو زندگی خصوصی مون دارم ، اینه که به معنای واقعی خصوصی باشه ! نه اینکه یک عالمه چشم و گوش دور و برمون باشه و مدام سر زبون ها باشیم .

اونم توی جامعه ای مثل ایران ، که مردم متاسفانه واقعا از سرک کشیدن تو کار و زندگی افراد مشهور ( و یا حتی غیر مشهور ) لذت می برن ! توی همچین شرایطی ، زندگی کردن با این افراد روحیه ی خاصی رو می طلبه که من در خودم نمی بینمش .

ینی ترجیح میدم زندگی آروم و بی سر و صدای خودم رو با یه مرد معمولی داشته باشم .

اما به عنوان یه دوست مشکلی ندارم ، چون انتظاراتی که آدم از یه دوست داره مسلما خیلی فرق داره با انتظاراتی که از همسرش داره ، بخاطر همین ، مشهوریتش خیلی رو دوستی نمی تونه تاثیر بذاره برام .

• Like 12
لینک به دیدگاه

خیر

خیر

:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
منم دوست ندارم:icon_razz:

خوبه که با یه ادم سرشناس ازدواج کرد اما نه مشهور به معنی سوپراستار و ...

چرا؟چه مشکلی میتونه داشته باشه؟

اگه توضیح بیشتری بدید ممنون میشم:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من به شخصه از زندگیم ارامش میخوام

این اتفاق سلب اسایش و ارامشه

یه جور شلوغی ، همون که بچه ها اشاره کردن تو چشی و همه سعی دارن وارد زندگی خصوصی و شخصیت بشن

یا سوپراستار که مدام وقت و بی وقت به کارش میرسه و نظمو و برنامه درستی تو زندگی نمیشه ریخت:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه

منم دوست ندارم چون زندگی میشه مثل آکواریم که همه دارن منا همسرم را نگاه میکنند تو ماشین تو پارک و تو یه رستوران میخوای غذا بخوری باید نگاه همه را تحمل کنی خلاصه زندگی کردن با همچین آدمایی به نظر من به یک آدم بی تفاوت نیاز داره تا بتونه دوام بیاره :w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

سلام. من به شخصه دوست ندارم. از لحاظ مالی و شخصیت اجتماعی این ادم میتونه خوب باشه اما من دوست ندارم لحظه های زندگیمو همه ببینن. مثلا دوست دارم با همسرم زیر بارون بدوام اما اگه این ادم سوپراستار باشه همه نگامون میکنن پس نمیشه.

همه یه حریم شخصی دارن اما واسه اینجور ادما این حریم خیلی کمرنگ شده:hanghead:

• Like 10
لینک به دیدگاه

البته میشه مشهور هم نباشن ، میتونه شغلشون جوری باشه که با جنس مخالفشون بیشتر در ارتباط باشند،بازهم به نوع اخلاقیات طرفـــــــ برمیگرده که چطوری رفتار کنه که همسرش ناراحت بشه..........:ws37:

در کل منم دوست ندارم............... ، تو چشم بودن همیشه خوب نیست .....hanghead.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

تو این جامعه باید آدم معمولی باشی تا بتونی راحت زندگی کنی.

زیبایی خانوم و آقا هم میتونه دردسر ساز باشه...:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام. من به شخصه دوست ندارم. از لحاظ مالی و شخصیت اجتماعی این ادم میتونه خوب باشه اما من دوست ندارم لحظه های زندگیمو همه ببینن. مثلا دوست دارم با همسرم زیر بارون بدوام اما اگه این ادم سوپراستار باشه همه نگامون میکنن پس نمیشه.

همه یه حریم شخصی دارن اما واسه اینجور ادما این حریم خیلی کمرنگ شده:hanghead:

زير بارون ؟؟؟ ايــول

با حال بود / رمانتيك

پاسخ تاپيك :

خب راستش من خودم توي يك خانواده پيشوني سفيد بزرگ شدم !!!

هر جا ميريم !!

پسر فلاني هستي ؟؟ همون كه .... ئه؟؟ ايول به بابات سلام برسون !!

دائيت خوبه ؟؟

خب اين خوبه در صورتي كه طرف مقابل رفيق و دوست باشه / كار راه اندازه

اما اگه طرف دشمن باشه !!! پدر ادم در مياد

هي مجبوري خودت رو مخفي كني مبادا شناساي بشي / مبادا بفهمه تو كي هستي

پشت فرمون ماشين ميشيني !! خوشحالي ، ميگن پسر جلف علاف ، لاابالي

پشت فرمون ماشيني ميشني!! ناراحتي يكم ، خاك بر سر مغرورت ، فكر كردي كي هستي؟؟؟

هر روز اين حرفا رو ميشنوم كه ميگم

مثل چيپس ميخوري !! ئه چه جالب شما هم چيبس ميخوريد ؟؟؟

شلوار كردي ميپوشي ؟؟؟ ايول بابا مگه شما هم ميدوني شلوار كردي چيه ؟؟؟

خلاصه نفس ميكشي بايد پاسخ بدي!!!

زندگي من اين رنگي شده !

دلم نميخواد يك زن مشهور هم داشته باشم / كه اون وقت به جايي ذره بين / ميرم زير ميكروسكپ مردم

سلول ها رو هم مورد برسي قرار ميدن

دلم نميخوام بيشتر از اين توي زندگيم دخالت بشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

آورین پیمان، تاپیک پر مغزیس. :icon_gol:

برای من که خیلی جذابه بودن با یک سوپر استار، اما اینکه دوامش چقدر باشه معلوم نیست !!! :icon_razz:

زندگی فرصت کوتاهی هست که هرچی هیجانش بیشتر باشه، جالب تره. (حتی بعضا منفی)

مثلا زندگی با نیکول، بعد از یک ماه خیانت و طلاق و اصن یه وضعی......... :sigh:

با حرفی از پائلو کوئیلیو خاتمه میدهم :

کشتی در ساحل آرام تر است، اما بدین منظور ساخته نشده است....

• Like 8
لینک به دیدگاه
با سلام خدمت عزیزان

بحثی که میخوام باز کنم حول این محور هست که مشکلات و معضلات اجتماعی خودمون رو کمی بررسی کنیم و ببینیم برای یک فرد(زن/مرد)که به نحوی تو اجتماع توی چشم هست مثلا سوپراستار سینماست یا چهره خاصی داره مثلا بسیار زیباست...یا مشهوره و..

حال شما خودتوئن رو توی اون شرایط قرار بدهید

مثلا اگه دختر هستید فرض کنید یک سوپراستار سینمایی به خواستگاری شما بیاد واگه پسر هستید از یک سوپراستار سینما خواستگاری میکنید

ممنونم از عزیزانی که در بحث شرکت میکنند

ممنون از بحث خوبتون.

خوب بستگی داره به شخص مورد نظر و اینکه چقد مطابق چیزهایی باشه که من انتظار دارم.

ولی خوب این جور زندگی ها سختی های خودشو داره.

مثلا همیشه تو چشمی،تو هر مراسمی زیر ذره بینی،لباسی که میپوشی،غذایی که میخوری،حرفی که میزنی،مدل راه رفتنت و...

همه ی اینا سوژه های خوبی هستن برای آدمایی که نگات میکنن چون تو همسر یه سوپر استاری.

باید ابراز محبتهای خانومای مختلف که خیلیاشون از نظر ظاهری میتونن از تو بهتر باشنو تحمل کنی و ذره ای شک نکنی.

مشغله های زیاد شوهرتو تحمل کنی و باهاشون کنار بیای.

همه ی اینا خیلی سخته.

آدم ترجیح میده تو این موقعیت سخت قرار نگیره.

بستگی به ظرفیت دو طرف داره.

در مورد خودم باید بگم تحمل این موضوعات برام سخته ولی بستگی به خصوصیت های طرف مقابلم داره.(ترجیحا نه)

• Like 4
لینک به دیدگاه

من نمیتونم تصور کنم که همسرم یک بازیگر و یا ادم معروفی باشه.....زندگی با این افراد کمی مشکل است....

همیشه زندگی شخصی،رفتار و کردارت مورد نقد و بررسی و زیر ذره بین است.....از یک بازیگر از هر لحاظ به عنوان الگو استفاده میشود....

مشغله کاری اونا بیشتر است و کمتر تو جمع خانوادگی قرار میگیرند:ws37::ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...