رفتن به مطلب

عاقبت جنگ

Lean

ارسال های توصیه شده

<a href=slafj9oarm2fuhd5c6u.jpg' alt='slafj9oarm

سالن ورزشی آیت‌ ... طالقانی در بروجرد

اجساد دانش‌آموزان ایرانی که بر اثر حملهٔ هواپیماهای عراقی در ظهر ۲۰ دی ۱۳۶۵ کشته شدند.

برای کسانی که منتظر جنگند، تا رها شوند برای مسولین که منتظر جنگند، از خواب بیدار شوید عاقبت جنگ و خشونت اینست

• Like 4
لینک به دیدگاه
فرض شما بر این هست که کسانی که منتظر جنگ هستند نمیدونند جنگ چطوریه یا خبر ندارند مثلا جنگ کشته میده؟

گاهي منافع انقدر بزرگ ميشن و باد ميكنند كه جلوي چشم آدم رو ميگيره

بعضي چيزا رو نميبينه

• Like 2
لینک به دیدگاه
گاهي منافع انقدر بزرگ ميشن و باد ميكنند كه جلوي چشم آدم رو ميگيره

بعضي چيزا رو نميبينه

یعنی تمام افرادی که موافق حمله ی نظامی هستند منافع خاصی دارند ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

جنگ بیشتر دامن کسایی رو میگیره که نقشی تو درگیری و کسب منافع ندارن.مثل سربازایی که مجبورن بجنگن یا زنها و بچه هایی که توان مبارزه و فرار ندارن یا کسایی که باید از کشورشون دفاع کنن.

بیچاره بچه های بی گناه که هنوز عقلشون به این چیزا نمیرسه.:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه

جنگ جنگ تا پیروزی:a030:

تو این جنگ بمیریم بهتره از اینکه با این وض زنده باشیم چون داریم از لحاظ روحی یه مرگ تدریجی میکنیم :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
پ نه پ

ميخوانigi بازي كنند ، يكم حوصلشون سر رفته

یعنی اون آدم عادی که یه زندگی بخور نمیر داره و از وضعیتی که مملکت داره ناراحته و دستشم به جایی نمیرسه یک منافع خاصی از وقوع جنگ داره ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

روزی میرسه که باید پاسخگو باشند کسانی که حق نفس کشیدن رو چه از اونهایی که رفتن، چه اونهایی که هستن گرفتن...

• Like 1
لینک به دیدگاه

ما همین الانم توی شرایط جنگی زندگی میکنیم...

گرانی شدید...تورم...کمبود مواد غذایی و دارویی ( بخاطر احتکار عده ای از مسئولین مردم دار!!!! ) تحریم های شدید...و صدها مشکل عجیب و غریب دیگه

منتها فرقش اینکه هنوز سرمون بمب نریختن...

الان دچار مرگ تدریجی هستیم.. روزی نیست که استرس و ناراحتی و جنگ اعصاب نداشته باشیم

و این یعنی اینکه به مرور با مرگی سخت مواجه خواهیم شد...

البته

به حمدالله.... و زیر سایه حکومت(...) ان شالله دیر یا زود... اون جنگ اصلی... همون بمب و موشک هم بر سرمون میریزن که همچی حسابی مشعوف شیم

ولی من متاسفم برای اون عده ای که فکر میکنن اگه جنگ بشه... اگه اجنبی بیاد خاک کشورمون... دنیا گلستان میشود... فکر میکنن آزادی دست اجنبی هاست...فکر میکنن ما خودمون قادر نیستیم که به آزادی برسیم و حتما باید چارتا آمریکایی و اسرائیلی واسمون تصمیم بگیرن که البته اونم خیال خامی بیش نیست...

من که فکر میکنم اگه جنگ بشه...شرایط الان کشورمون صد سال دیگه هم ادامه پیدا کنه

منتها این بار شرایط زندگیمون رو اجنبی هایی تعیین میکنن که هیچ چیزی از زندگی مردم ما نمیدونن...

این بار امنیتمون رو کسانی تعیین میکنن که نه زبونشون برامون مانوسه... نه فرهنگشون...نه دینشون...نه رفتارشون...

ما الان امنیت نداریم.... چه برسه به جنگ و شرایط خاصش...

بد نیست دوستانی که هی آمریکا آمریکا میکنن چارتا کتاب در مورد جنگ ویتنام و افغانستان و عراق بخونن تا همچی بفهمن آمریکایی ها کی هستن ( من میدونم همه جا خوب و بد هست... منتها جنگ..جنگه.. نیروهای امریکایی هم فرشته های نازل شده از آسمون نیستن...) و زبان قاصره از گفتن بعضی حقایق...

کاش کمی عاقل بودیم...

و کاش حکومتمون هم اندکی آینده نگر بود....

افسوس که فرصت ها زود تمام میشن...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ما همین الانم توی شرایط جنگی زندگی میکنیم...

گرانی شدید...تورم...کمبود مواد غذایی و دارویی ( بخاطر احتکار عده ای از مسئولین مردم دار!!!! ) تحریم های شدید...و صدها مشکل عجیب و غریب دیگه

منتها فرقش اینکه هنوز سرمون بمب نریختن...

الان دچار مرگ تدریجی هستیم.. روزی نیست که استرس و ناراحتی و جنگ اعصاب نداشته باشیم

و این یعنی اینکه به مرور با مرگی سخت مواجه خواهیم شد...

البته

به حمدالله.... و زیر سایه حکومت(...) ان شالله دیر یا زود... اون جنگ اصلی... همون بمب و موشک هم بر سرمون میریزن که همچی حسابی مشعوف شیم

ولی من متاسفم برای اون عده ای که فکر میکنن اگه جنگ بشه... اگه اجنبی بیاد خاک کشورمون... دنیا گلستان میشود... فکر میکنن آزادی دست اجنبی هاست...فکر میکنن ما خودمون قادر نیستیم که به آزادی برسیم و حتما باید چارتا آمریکایی و اسرائیلی واسمون تصمیم بگیرن که البته اونم خیال خامی بیش نیست...

من که فکر میکنم اگه جنگ بشه...شرایط الان کشورمون صد سال دیگه هم ادامه پیدا کنه

منتها این بار شرایط زندگیمون رو اجنبی هایی تعیین میکنن که هیچ چیزی از زندگی مردم ما نمیدونن...

این بار امنیتمون رو کسانی تعیین میکنن که نه زبونشون برامون مانوسه... نه فرهنگشون...نه دینشون...نه رفتارشون...

ما الان امنیت نداریم.... چه برسه به جنگ و شرایط خاصش...

بد نیست دوستانی که هی آمریکا آمریکا میکنن چارتا کتاب در مورد جنگ ویتنام و افغانستان و عراق بخونن تا همچی بفهمن آمریکایی ها کی هستن ( من میدونم همه جا خوب و بد هست... منتها جنگ..جنگه.. نیروهای امریکایی هم فرشته های نازل شده از آسمون نیستن...) و زبان قاصره از گفتن بعضی حقایق...

کاش کمی عاقل بودیم...

و کاش حکومتمون هم اندکی آینده نگر بود....

افسوس که فرصت ها زود تمام میشن...

البته هیچ کسی فکر نمیکنه اگر فلان کشور حمله بکنه دنیا گلستان میشه... این احتمالا فقط توی فکر شما هست...

آزادی یک کلمه ی بی معنا و مفهوم و گنگ هست که هر کسی خودش بهش معنی میده و اون چیزی که شما آزادی میدونی با اون چیزی که بنده یا یکی دیگه آزادی میدونه خیلی فرق داره... پس بهتره از موضوعاتی حرف بزنید که قابل توضیح باشند...

چیزی که شما در نظر دارید احتمالا "دموکراسی" هست که شما اشتباها با "آزادی" اون رو جایگزین کردید... که در این صورت هم همه ی افرادی که کمی اطلاعات دارند میدونند هیچ کسی به دیگری یا به ملت دیگری دموکراسی نداده و نمیده... دموکراسی یا به قول شما آزادی رو خود ملت ها وقتی براش آماده باشند به دست میارند....

بله... کسانی که فکر میکنند ما توانایی به دست آوردن دموکراسی رو نداریم کاملا درست فکر میکنند... اگر باور ندارید یکم به دور و اطراف نگاه کنید تا ببینید دلیلش چی هست... اکثریت جامعه ی ایران برای دموکراسی به هیچ عنوان آماده نیستند و خودشون نمیتونند به اون دست پیدا کنند و هیچکس دیگری هم نمیاد بهشون اون رو تقدیم کنه...

شما برچه اساسی میفرمایید که اگر جنگ بشه شرایط کشور ما تا صد سال دیگر هم به این شکل میمونه ؟

کسی برای ملتی نمیتونه راه و روش زندگیش رو مشخص کنه مگر خود اون ملت بخواد که چنین بشه... و ایرانی ها هم اثبات کردند دقیقا چنین افرادی هستند...

بد نیست شما بدونید که اکثریت دوستانی که حرف از جنگ میزنند خیلی بیشتر از اون چیزی که شما فکر میکنید در مورد نبردهای مدرن جهان میدونند... مطمئن باشید تعداد اون کتاب ها از 4 تا خیلی بیشتر هست...

• Like 1
لینک به دیدگاه
البته هیچ کسی فکر نمیکنه اگر فلان کشور حمله بکنه دنیا گلستان میشه... این احتمالا فقط توی فکر شما هست...

آزادی یک کلمه ی بی معنا و مفهوم و گنگ هست که هر کسی خودش بهش معنی میده و اون چیزی که شما آزادی میدونی با اون چیزی که بنده یا یکی دیگه آزادی میدونه خیلی فرق داره... پس بهتره از موضوعاتی حرف بزنید که قابل توضیح باشند...

چیزی که شما در نظر دارید احتمالا "دموکراسی" هست که شما اشتباها با "آزادی" اون رو جایگزین کردید... که در این صورت هم همه ی افرادی که کمی اطلاعات دارند میدونند هیچ کسی به دیگری یا به ملت دیگری دموکراسی نداده و نمیده... دموکراسی یا به قول شما آزادی رو خود ملت ها وقتی براش آماده باشند به دست میارند....

بله... کسانی که فکر میکنند ما توانایی به دست آوردن دموکراسی رو نداریم کاملا درست فکر میکنند... اگر باور ندارید یکم به دور و اطراف نگاه کنید تا ببینید دلیلش چی هست... اکثریت جامعه ی ایران برای دموکراسی به هیچ عنوان آماده نیستند و خودشون نمیتونند به اون دست پیدا کنند و هیچکس دیگری هم نمیاد بهشون اون رو تقدیم کنه...

شما برچه اساسی میفرمایید که اگر جنگ بشه شرایط کشور ما تا صد سال دیگر هم به این شکل میمونه ؟

کسی برای ملتی نمیتونه راه و روش زندگیش رو مشخص کنه مگر خود اون ملت بخواد که چنین بشه... و ایرانی ها هم اثبات کردند دقیقا چنین افرادی هستند...

بد نیست شما بدونید که اکثریت دوستانی که حرف از جنگ میزنند خیلی بیشتر از اون چیزی که شما فکر میکنید در مورد نبردهای مدرن جهان میدونند... مطمئن باشید تعداد اون کتاب ها از 4 تا خیلی بیشتر هست...

با احترام به نظرات شما

میتونید از جوانانی که اطرافتان هستند...نه افرادی مثل خودتان

سوال بپرسید تا باور کنید به سخنی که گفتم.....

(خیلی از مردم اطراف ما... حتی به تاریخ جنگ های ایران هم در حد ابتدایی...آشنایی ندارن..

چه برسه به کتاب های دیگه...

اصلا خیلی ها هستن کتاب داستان هم نمیخونن...چه برسه به این چنین کتاب هایی)

و البته باید بگم...بسیاری از مردم ما...واقعا زندگی به جایی اونها رو رسانده که میگن بزار بیان بزنن داغونمون کنن دیگه...درسته..شاید خیلی ها بگن اگه جنگ بشه ما نمیریم واسه دفاع از ایران

اما اگه تیغ به استخوان برسه چی؟؟؟؟

اگه مردم رو مجبور کنن چی؟؟؟

اگه مردم چاره ای جز انتخاب جبهه رفتن نداشته باشن چی؟؟؟

یادتون باشه

حکومت های دیکتاتوری...برای بقای خودشون حاضرن کشوری رو نابود کنن و اتفاقا... جنگ برای این حکومت ایران بهترین گزینه هستش...

مطمئن باش اگه این جوری نبود... اینقدر اسرائیل اسرائیل نمیکردن... و کشور رو در معرض اینهمه تحریم و تهدید قرار نمیدادن

( هرچند که من فکر میکنم اینا دست نشانده خود اسرائیل هستن...)

...

و اگرچه فکر نمیکنم جنگی اتفاق بیفته... ما همین جوری با همین شرایط در حال نابودی هستیم...

دیگه نیازی به بمب و مین و گلوله نیست...

و سخن آخر اینکه... از کجا معلوم... که اون جنگی که همه ازش صحبت میکنن... یه جنگ مثل سوریه نباشه

جنگ داخلی منظورمه....

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...