mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ دلت کـــه گــیــر بـاشــــــد رهــا نـمـی شــــوی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ عشق ، دوست داشتن ، جنون (یکی نیس بگه بیچاره الان از جنون عشق اینکارو میکنی فردا که کمر درد بشی کسی نیس بگه خرت به چن من :vahidrk:) 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا با دیدن این عکس به یاد این نثر افتادم!!! هر روز با تو در سرزمین رویا قدم میزنم. هر روز با عطر تن تو رویاهایم را معطر میکنم. در حالی که تو عشق من و در کنارمنی اما من در حسرت آغوش تو ام. تو از من رویت را برمیگردانی اما من عاشق نگاه تو ام. تو در برابرمن سکوت میکنی اما من تشنه شنیدن صدای تو ام. تو از من بی اعتنا میگذری و در کلبه احساست پنهان میشوی اما من در حسرت روزی هستم که بی ریا تکیه گاهم باشی.... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا با دیدن این عکس به یاد این نثر افتادم!!! هر روز با تو در سرزمین رویا قدم میزنم. هر روز با عطر تن تو رویاهایم را معطر میکنم. در حالی که تو عشق من و در کنارمنی اما من در حسرت آغوش تو ام. تو از من رویت را برمیگردانی اما من عاشق نگاه تو ام. تو در برابرمن سکوت میکنی اما من تشنه شنیدن صدای تو ام. تو از من بی اعتنا میگذری و در کلبه احساست پنهان میشوی اما من در حسرت روزی هستم که بی ریا تکیه گاهم باشی.... ممنونم نازنین جان منم بادیدن عکس بالایی این حس و دارم چه حسه قشنگيه وقتی از نگاهش ميخونی که از نگاه کردنت واقعا لذت ميبره ....!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده