Strelitzia 17129 سازنده ارسال شده در 10 دی، 2012 یعنیا خوشم میاد خودتونم میدونید چه موجوداتی هستینا من اگه طرفم زشت باشه اما میلیاردر، بازم محل بوووق نمیذارم بهش .پس هیییییییییییییییسسس!!
Lean 56970 ارسال شده در 10 دی، 2012 من اگه طرفم زشت باشه اما میلیاردر، بازم محل بوووق نمیذارم بهش .پس هیییییییییییییییسسس!! بسیار معیار مناسبیه آورین آورین
Lean 56970 ارسال شده در 10 دی، 2012 رو که نیست ماشالله ... حیف ... الف )ماشالله سنگ پای قزوینه ب ) ماشالله سنگ پای مشهده ج ) گزینه الف وب د ) هیچکدام الف ) حیف که ازت میترسم ب ) حیف که دخترم ج ) حیف که جرات ندارم د ) همه گزینه ها لطفا گزینه مناسب را انتخاب کنید
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 10 دی، 2012 مهدی واقعا فکر میکنی همه ی دخترا این طرز فکر رو دارن یا داری سر به سرمون میذاری؟؟
Lean 56970 ارسال شده در 10 دی، 2012 مسلما اینطور نیس ، این بحثا همش شوخیه ، درصد اینجور دخترا به نظرم خیلی پایینه
judyabott 8886 ارسال شده در 10 دی، 2012 الف )ماشالله سنگ پای قزوینهب ) ماشالله سنگ پای مشهده ج ) گزینه الف وب د ) هیچکدام الف ) حیف که ازت میترسم ب ) حیف که دخترم ج ) حیف که جرات ندارم د ) همه گزینه ها لطفا گزینه مناسب را انتخاب کنید خوشم میاد از رو نمیری که ...:vahidrk: فک کنم اعتماد به نفس خفت کرده ...
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 10 دی، 2012 مسلما اینطور نیس ، این بحثا همش شوخیه ، درصد اینجور دخترا به نظرم خیلی پایینه آورین مثل اینکه فقط دوست داری ما رو اذیت کنی.:vahidrk:
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 10 دی، 2012 خوشم میاد از رو نمیری که ...:vahidrk:فک کنم اعتماد به نفس خفت کرده ... دقیقا همینطوره امشب بیا با فاطمه اعتماد به نفسش رو به منفی برسونیم
Lean 56970 ارسال شده در 10 دی، 2012 خوشم میاد از رو نمیری که ...:vahidrk:فک کنم اعتماد به نفس خفت کرده ... آورین مثل اینکه فقط دوست داری ما رو اذیت کنی.:vahidrk: دقیقا همینطورهامشب بیا با فاطمه اعتماد به نفسش رو به منفی برسونیم عزیزان من بحث اعتماد به نفس نیس ، بحث قدرته در ضمن فاطمه علیه داداشش هیچکاری نمیکنه
Strelitzia 17129 سازنده ارسال شده در 10 دی، 2012 عزیزان من بحث اعتماد به نفس نیس ، بحث قدرته در ضمن فاطمه علیه داداشش هیچکاری نمیکنه شما با خدای قدرت طرفید. این شما و این هم: مهدی وطن پرست... احترام بگذارید
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 10 دی، 2012 عزیزان من بحث اعتماد به نفس نیس ، بحث قدرته در ضمن فاطمه علیه داداشش هیچکاری نمیکنه قدرت بعدشم فاطمه از ما طرفداری میکنه.شک نکن
آریودخت 43942 ارسال شده در 10 دی، 2012 یعنیا خوشم میاد خودتونم میدونید چه موجوداتی هستینا الان دوس دارین بهتون چی بگم؟ واقعا که ، خوبه دیشب قرارامونو گذاشتیم مثلا کنکور میدن
آریودخت 43942 ارسال شده در 10 دی، 2012 یعنیا خوشم میاد خودتونم میدونید چه موجوداتی هستینا دقیقا همینطورهامشب بیا با فاطمه اعتماد به نفسش رو به منفی برسونیم عزیزان من بحث اعتماد به نفس نیس ، بحث قدرته در ضمن فاطمه علیه داداشش هیچکاری نمیکنه کسی منو صدا زد؟
ارسالهای توصیه شده