judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ خب کاشکی من هم یک دخمل بیدممممممممممم چه میشه کرد از دست شومااااااااااا هیچی دیگه ... خقیقت ی کم سختهههه آی حال میکنم من با این کل کل کردن موهاشونو که دیگه نگو وای وای وای اره دیدی ... خیلی مسخره ست :ws28: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام منم اومدن مردا مثل سیمان میمونن اگه جایی پهن شن.فقط با بیل میشه بلندشون کرد. 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام منم اومدن مردا مثل سیمان میمونن اگه جایی پهن شن.فقط با بیل میشه بلندشون کرد. 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ - چرخه زندگی مردها ... در بچگی، مامان ذلیل؛ جوونی، دوست ذلیل؛ میانسالی، زن ذلیل؛ پیری، فرزند ذلیل، بعد از مرگ، ذلیل مرده... ینی عاشق اینم:ws28: 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ عاشق جنس خراب خودمونم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ پسر : کجا میری ؟ دختر : میرم خودکشی کنم پسر : پس چرا اینقد آرایش کردی ؟ دختر : آخه فردا عکسم تو روزنامه ها چاپ میشه ! 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ پسر : کجا میری ؟ دختر : میرم خودکشی کنم پسر : پس چرا اینقد آرایش کردی ؟ دختر : آخه فردا عکسم تو روزنامه ها چاپ میشه ! چه دخمل باحالییییییییییییی خوشمان آمد 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ آووورین آووورین خوشم اومد ... ادامه بدین 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ هیچی دیگه ... خقیقت ی کم سختهههه اره دیدی ... خیلی مسخره ست :ws28: سلام منم اومدن مردا مثل سیمان میمونن اگه جایی پهن شن.فقط با بیل میشه بلندشون کرد. ینی عاشق اینم:ws28: عاشق جنس خراب خودمونم:gnugghender: آووورین آووورین خوشم اومد ... ادامه بدین حس میکنم این دختر مخترای انجمن نیاز به گردگیری دارن 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ حس میکنم این دختر مخترای انجمن نیاز به گردگیری دارن دماغت رو از این تاپیک بکش بیرون تا مهدی تکونی نکردیم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ دماغت رو از این تاپیک بکش بیرون تا مهدی تکونی نکردیم واسه مهدی تکونی بزرگتراتونو بیارین حوصله سرو کله زدن با بچه مچه هارو ندارم 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ واسه مهدی تکونی بزرگتراتونو بیارین حوصله سرو کله زدن با بچه مچه هارو ندارم راست میگی. حواسم نبود 72 سالته 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ راست میگی.حواسم نبود 72 سالته پس به حرف بزرگتر گوش کن باریکلا کوچولو 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ پس به حرف بزرگتر گوش کن باریکلا کوچولو چشم 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ چه خبره اینجاا ؟؟؟ من بزرگتر ... خب مهدی حالا چی میخوای بگی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ چه خبره اینجاا ؟؟؟من بزرگتر ... خب مهدی حالا چی میخوای بگی ؟ سحر این نی نیو از دست و پا جمش کن:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ چه خبره اینجاا ؟؟؟من بزرگتر ... خب مهدی حالا چی میخوای بگی ؟ مامانی ؟؟؟ ببین عمو مهدی چی میگه! خیلی نظر میده آخه:w12: 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ سحر این نی نیو از دست و پا جمش کن:icon_razz: بچه نیست عمو، مامانمه:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ سحر این نی نیو از دست و پا جمش کن:icon_razz: بابا بزرگ تو خوبی ؟ :w58: مامانی ؟؟؟ببین عمو مهدی چی میگه! خیلی نظر میده آخه:w12: میخوای ادبش کنم عزیزززم تا دیگهههه نظر نده ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده