Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ دوستان حدسهای شوما منو داغون کرد!بیخیال فقز صبر کنین ترانه بیاد جواب رو بده:w31: 5 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ خوب این وسط 90% میگن مدیر کله بقیه چی؟ نکنه به این خاطر میگین مدیر کله که به قول حنا استیناشو بالا زده برای ظرف شستن؟!!!:jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ خوب این وسط 90% میگن مدیر کله بقیه چی؟ نکنه به این خاطر میگین مدیر کله که به قول حنا استیناشو بالا زده برای ظرف شستن؟!!!:jawdrop: :ws47:ایوللللللللللللللل ترانه اینو خیلی قشنگ اومدی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ من اعتراض دارم :w74: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ من اعتراض دارم :w74: اعتراض وارد نیست:w00: بشینید لطفا 3 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ من اعتراض دارم :w74: الهی تو از بچگی هم ظرفها رو میشستی تابلو خوب .....دیگه اینقدر این محمد تابلو بود که نشد اذیت کنم بچه ها رو :w00: هویت این عکس هم مشخص شد .........مدیر فضول (که با دوربین مخفی که راه انداخته به همراه چند تا مدیر فضول تر از خودش کارشون اینه که از کار کاربرها سر دربیارن :w00: اگه خوبه این کارها به ما هم این امکان رو بدین بدونیم تو هر لجظه چیکار می کنین:w00:) دیگه از خصوصیاتش خیلی احساس عقل کلی می کنه اما سوسکه ......تو مسابقه عمومی له میشه زیر پای گروه "بوگی من" حالا هر کی دوست داره دق و دلیش رو اینجا خالی کنه 4 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ اهان یادم رفت برنده مسابقه کسی نیست جز هم گروهی عزیزم یوحنا 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ اهان یادم رفت برنده مسابقه کسی نیست جز هم گروهی عزیزم یوحنا قربونت بشم ترانه جون شرمندم میکنی من متعلق به همه هستم ---------------------------------- جناب تابلو بیست امتیاز من کووووووووووووووووووووو:w31: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :w31::w31::w31::w31: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ :w74::w74: امتیاز من کووووووووووووووووووووووووو حتما باید یه اتوبوس آتیش بزنم؟؟؟:w00: این ابزار دادن امتیاز رو بدین به من همه چی حلههههههههههههههههههههه:w31: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ کی حقه یوحنا رو خورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ من به خاطر افسردگی که گرفته بودم یادم رفت بیام امتیاز بدم دیگه. 20 امتیاز داده شد :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ کی حقه یوحنا رو خورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167::167: ایول به دوست جون خودم داشتن میخوردن من نذاشتم من به خاطر افسردگی که گرفته بودم یادم رفت بیام امتیاز بدم دیگه. 20 امتیاز داده شد :viannen_38: الهی الهی:there: عیبی نداره تابلو شدن برا همه هست:w31: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ افسرده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه اینکه خیلی تابلویی؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ بابا يه عكسي بذاريد كه من نديده باشم.:w00:. اينجوري مسابقه فاز نميده من همون لحظه اول جواب رو بگم البته اگر قبلاً هم اين عكس رو نديده بودم باز ميگفتم محمد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده