Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ چرا همه گیر دادین به من :w00: رشته عمران که زیاد نیستن. یا معماری میشه یا شهرسازی کسایی هم که زیاد سر میزنن به همه جا و پسرن هم که 3،4 نفر بیشتر نیستن :thk: من حدس دوم خودمم میزنم. پسر مشهدی 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ بابا حداقل عكس كسايي رو بذاريد كه من نديدمشون 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ نميدونم چرا تا ديدم ياد اين ادميني بيتربيت افتادم!!!! ولي انگاري قبل من حدسيده بودن من ميرم واسه سري سوم ميام 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ این یه آمار کلی از اینکه کی چی گفته! حمید (a1000a) ابوذر................. مدیر کل بیده20 امتیاز مدیر کل؟؟؟؟؟؟؟ محمد؟............................. چ من حدس دوم خودمم میزنم. پسر مشهدی بابا حداقل عكس كسايي رو بذاريد كه من نديدمشون ادمینیه نميدونم چرا تا ديدم ياد اين ادميني بيتربيت افتادم!!!! :w31: 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ این یه آمار کلی از اینکه کی چی گفته! :w31: اي ول، منظورم همين بود تقريبا كه اين ترانه بيتربيت اصلا گوش نداد :w00: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ اي ول، منظورم همين بود تقريبا كه اين ترانه بيتربيت اصلا گوش نداد :w00: چرا گوش داد ولی نقل قول نگرفته بود خودش رفت دود چراغ خورد تحقیق کرد آماروبدست آورد 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ من عکس بزرگیایه این شخص رو دیدم با بچگیاش کپ همن فقز انگار یکم قد بلندتر شده :w31: 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ من تا الان محمد رو ندیدم یعنی هیچکدوم از مدیرا رو هنوز از نزدیک ندیدم ولی با توجه به راهنمایهای که شد باید محمد عارف باشه 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ من فکر کنم EmperorMHSN باشه چون رشته اش شهرسازیه و توی تالارهای عمومی هم میاد البته محمد رو حدس زدن و دیگه فایده نداره من بگم 3 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ کامیار نیست؟ عزیز من کامیار که مسابقه اولی بود اتفاقا من فکر می کنم محمد حسین هست 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ Eeeeeeee عجب سوتی بود...!!! حواسم نبود...!! ولی من میگم خود تویی علی...!! 4 لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ Eeeeeeeeعجب سوتی بود...!!! حواسم نبود...!! ولی من میگم خود تویی علی...!! شاید هم منم 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها عسك منه، انقد محمد محمد نكنيد 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ عکس ایشونه------------>EmperorMHSN 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده