Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام دوباره دومین مسابقه رو با عکس یه کوچولو شروع می کنیم خوب اول برین قوانین مسابقه رو بخونین بعد بیاین اینجا نظر بدین متاسفانه چند شب پیش چند تا از مدیرها تابلو کردن به همین دلیل من از عکسهایی استفاده می کنم که نتونین حدس بزنین کی هست:167: و چون تعداد مدیرها و کاربرهای فعال کم هست پرسیدن اینکه مدیر هست یا نه و اینکه چه رشته ای هست ممنوعه جواب داده نمیشه :w00: حالا این کوچولو خوشمل کی بید 14 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ خوب چه سوالایی بپرسیم مثلاً بپرسیم پسره؟ 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ چه رشته ای درس خونده یا میخونه؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ رشته رو الان نمیگم ......ولی میتونین بپرسین کجا فعالیت می کنه تا بگن از بس که فضوله همه جا سر میکشه 4 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ رشته اش از بین رشته های برق و کامپیوتر و مکانیک نیست 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ خوب کجاییه؟ تهران، مشهد، تبریز و .....؟ 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ و چون تعداد مدیرها و کاربرهای فعال کم هست پرسیدن اینکه مدیر هست یا نه و اینکه چه رشته ای هست ممنوعه جواب داده نمیشه با این حساب دیگه سوالی باقی نمی مونه ! چون ممکنه اینجا سر نزنم، همین الان حدسم رو می گم ! حمید (a1000a) 20 امتیاز لطفا ! 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ هر کیه خیلی تپلیههههههههههههه چند سالشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ با این حساب دیگه سوالی باقی نمی مونه ! چون ممکنه اینجا سر نزنم، همین الان حدسم رو می گم ! حمید (a1000a) 20 امتیاز لطفا ! شما برو بخواب هر وقت جواب داده شد یکی رو میفرستم بیدارت کنه خوب کجاییه؟ تهران، مشهد، تبریز و .....؟ تهران ظاهرا :w00: خوب بزار ببینم یه راهنمایی دیگه رشته اش یا عمرانه یا شهرسازی یا معماری و اینکه احساس عقل کلی می کنه ولی به قول مهسا تو مسابقه عمومی سوکس میشه 5 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ هر کیه خیلی تپلیهههههههههههههچند سالشه؟ نه بابا بچه ها همه تپلن:w00: ..... 65 هست 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ به به چه جالب همه حدس زدن مدیر کل بیده ولی فکر نکنم هاااا مگر اینکه واقعا مدیر کل بیده باشه. راستی اون چه عکسیه؟:w00: با اجازۀ صاحب عکس یه کم نورش رو روشن کردم که خُلق آدم نگیره. 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ این خوده محمد ببینین آستینهاشو هم داده بالا که مشغول شستن بشه 4 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ مگه مدیر کل هم میخواد مسابقه علمی شرکت کنه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها من جواب رو به یوحنا میدم ......اون بیاد راهنمایی کنه چون تا فردا شب من نیستم 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ بچه ها من جواب رو به یوحنا میدم ......اون بیاد راهنمایی کنه چون تا فردا شب من نیستم :w31: 2 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ محمد؟............................. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده