hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم همان يك لحظه اول كه اول ظلم را مي ديدم از مخلوق بي وجدان جهان را با همه زيبايي و زشتي بروي يكدگر ويرانه ميكردم . عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم كه در همسايه صدها گرسته ، چند بزمي گرم عيش و نوش ميديدم نخستين نعره مستانه را اموش آندم بر لب پيمانه ميكردم عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم كه ميديدم يكي عريان و لرزان، ديگري پوشيده از صد جامه رنگين زمين و آسمان را واژگون ، مستانه ميكردم عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم نه طاعت ميپذيرفتم نه گوش از بهر استغفار اين بيدادگر ها نيز كرده پاره پاره در كف زاهد نمايان سبحه صد دانه ميكردم عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم براي خاطر تنها يكي مجنون صحرا گرد بي سامان هزاران ليلي نازآفرين را كو بكو آواره و ديوانه ميكردم عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم بگرد شمع سوزان دل عشاق سر گردان سراپاي وجود بي وفا معشوق را پروانه ميكردم عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم بعرش كبريايي ، با همه صبر خدايي تا كه ميديدم عزيز نابجايي ، ناز بر يك ناروا گرديده خواري ميفروشد گردش اين چرخ را وارونه بي صبرانه مي كردم عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم كه ميديدم مشوش عارف و عامي زبرق فتنه اين علم عالم سوز مردم كُش بجز انديشه عشق و وفا، معدوم هر فكري در اين دنياي پر افسانه ميكردم عجب صبري خدا دارد ! اگر من جاي او بودم همين بهتر كه او خود جاي خود بنشسته و ، تاب تماشاي تمام زشت كاريهاي اين مخلوق را دارد وگرنه من به جاي او چو بودم يكنفس كي عادلانه سازشي با جاهل و فرزانه ميكردم عجب صبري خدا دارد ! عجب صبري خدا دارد ! 14 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ عجب صبری خدا دارد اگر من جای او بودم نمی آفریدم انسانی که بندازمش عمری در آتش به جرم نادانی، نادینی، نافرمانی از ولی اولیای ایمانی نمی آفریدم جهانی که شود توش اختلاس 3000 میلیاردی تازه به دلاره 1500 تومانی نمیساختم ایرانی که زاده شود توش جوانی که آرزو کند شود زودتر پیر روزگاری.... همون بهتر که نیستم آنجایی که خدا میکند خدایی 14 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ عجب صبری خدا دارد اگر من جای او بودمنمی آفریدم انسانی که بندازمش عمری در آتش به جرم نادانی، نادینی، نافرمانی از ولی اولیای ایمانی نمی آفریدم جهانی که شود توش اختلاس 3000 میلیاردی تازه به دلاره 1500 تومانی نمیساختم ایرانی که زاده شود توش جوانی که آرزو کند شود زودتر پیر روزگاری.... همون بهتر که نیستم آنجایی که خدا میکند خدایی آتـــــروس شاعر میشود خیلی خوشحالم خدا نشدی 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ عجب صبری خدا دارد اگر من جای او بودمنمی آفریدم انسانی که بندازمش عمری در آتش به جرم نادانی، نادینی، نافرمانی از ولی اولیای ایمانی نمی آفریدم جهانی که شود توش اختلاس 3000 میلیاردی تازه به دلاره 1500 تومانی نمیساختم ایرانی که زاده شود توش جوانی که آرزو کند شود زودتر پیر روزگاری.... همون بهتر که نیستم آنجایی که خدا میکند خدایی چه دل پری اما باهات موافقم 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ عجب صبری خدا دارد اگر من جای او بودمنمی آفریدم انسانی که بندازمش عمری در آتش به جرم نادانی، نادینی، نافرمانی از ولی اولیای ایمانی نمی آفریدم جهانی که شود توش اختلاس 3000 میلیاردی تازه به دلاره 1500 تومانی نمیساختم ایرانی که زاده شود توش جوانی که آرزو کند شود زودتر پیر روزگاری.... همون بهتر که نیستم آنجایی که خدا میکند خدایی ضعف خودمون رو پای خدا ننویسیم لطفا ، شرایط افتضاح جامعه ما بخاطر همت پایین خودمونه ،اخبار امروز میگفت تو عربستان مرغ گرون شده هیچ کس نخریده تا گندیده ولی ما چی فقط مونده ..... ولی صدامون در نمیاد ، این چه ربطی داره به خدا 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ ضعف خودمون رو پای خدا ننویسیم لطفا ، شرایط افتضاح جامعه ما بخاطر همت پایین خودمونه ،اخبار امروز میگفت تو عربستان مرغ گرون شده هیچ کس نخریده تا گندیده ولی ما چی فقط مونده ..... ولی صدامون در نمیاد ، این چه ربطی داره به خدا از عربا بعیده این حرکت.اونا با شکم شوخی ندارن!!!! صبر یه چیزیه که فقط اینجا -تو زمین-معنی داره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده