Strelitzia 17128 ارسال شده در 5 دی، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلا اوتادی و Amanda Seyfried البته یکعده لیلا اوتادی و Ebru Gundes را شبیه هم می دانند شباهت پژمان بازغی به محند بازیگر عشق ممنوع Nina Dobrev va و شبنم قلی خانی لیلا حاتمی با نیکول کیدمن شباهت رضا کیانیان و آل پاچینو cascade و سیما لک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بازیگران دیگر 8
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 دی، 2012 ولی من لیلا اوتادی رو شبیه scarlet johansson میدونم. هر وقت میبینمش یاد اون میوفتم. 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 دی، 2012 وا چه بیربط!!چه اصراریه حتما اینها باید شبیه یکی باشن؟! حسودی دیگه. حالا از خداش هم هست شبیه بازیگری به اسم Monica باشد. 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 5 دی، 2012 حسودی دیگه. حالا از خداش هم هست شبیه بازیگری به اسم Monica باشد. اینم حسودی داره؟ میگم اینها نصفشون از اونها خووشگلترن! مثلا پژمان بازغی از اون یارو عتیقه خیلی خوشگلتره خب! یه سریشونم هیچ ربطی ندارن! چه اصراریه که ایرانیهارو به یکی خارجی وصل کنیم؟ مثلا تو این عکسها چه شباهتی بین اینا وجود داره؟! یا هرکی صورت چروکیده ای داره شبیه ال پاچینوئه؟! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Nina Dobrev va و شبنم قلی خانی لیلا حاتمی با نیکول کیدمن شباهت رضا کیانیان و آل پاچینو cascade و سیما لک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بازیگران دیگر 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 دی، 2012 اینم حسودی داره؟ میگم اینها نصفشون از اونها خووشگلترن! مثلا پژمان بازغی از اون یارو عتیقه خیلی خوشگلتره خب! یه سریشونم هیچ ربطی ندارن! چه اصراریه که ایرانیهارو به یکی خارجی وصل کنیم؟ مثلا تو این عکسها چه شباهتی بین اینا وجود داره؟! یا هرکی صورت چروکیده ای داره شبیه ال پاچینوئه؟! لیلا اوتادی که کوپ اونی هست که من گذاشتم. ربطی به اصرار در وصل کردن به خارجی نداره، یکجورایی همزاد پنداری در انسان ها همیشه جذابیت داشته. اینکه مثلا من بدونم یکی شبیه من توی آنگولا هست خوب برام جذابه برم عکسش رو ببینم، نه اینکه او بر من برتری داره یا من بر او برتری دارم. 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 جالب بود ممنون منم خیلی دوس دارم بدونم شبیه من کسی تو دنیا هس؟ 1
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 5 دی، 2012 جالب بود ممنونمنم خیلی دوس دارم بدونم شبیه من کسی تو دنیا هس؟ حتما هست عزیزم 1
Peyman 16150 ارسال شده در 5 دی، 2012 لیلا اوتادی که کوپ اونی هست که من گذاشتم. ربطی به اصرار در وصل کردن به خارجی نداره، یکجورایی همزاد پنداری در انسان ها همیشه جذابیت داشته. اینکه مثلا من بدونم یکی شبیه من توی آنگولا هست خوب برام جذابه برم عکسش رو ببینم، نه اینکه او بر من برتری داره یا من بر او برتری دارم. همزاد آنگولایی به چه دردت می خوره ! یه فیلمی بود از بود اسپنسر، اسمش یادم نیست این و رفیقش ترنس هیل رو از یه جای دنیا پیدا کردن بردن یه هفته گذاشتن جای مشابهای پولدارشون تو برزیل آخرش یه میلیون چوق کاسب شدن منم بدم نمیاد یه همزاد مایه دار داشته باشم ! 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 من که شما رو ندیدم خانوم گل جدی؟ قبلا اواتارم عکس خودمو گذاشته بودم:hapydancsmil: اگه ببینی پیدا میکنی؟ 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 5 دی، 2012 لیلا اوتادی که کوپ اونی هست که من گذاشتم. ربطی به اصرار در وصل کردن به خارجی نداره، یکجورایی همزاد پنداری در انسان ها همیشه جذابیت داشته. اینکه مثلا من بدونم یکی شبیه من توی آنگولا هست خوب برام جذابه برم عکسش رو ببینم، نه اینکه او بر من برتری داره یا من بر او برتری دارم. اگه شبیه باشه اره! مثلا لیلا اوتادی شبیه همونیه که گذاشتی! این اوکیه! ولی من میگم بقیشون که هیچی شباهتی ندارن، به زور واسه چی تلاش میکنن وصلشون کنن بهم؟! 2
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 5 دی، 2012 جدی؟ قبلا اواتارم عکس خودمو گذاشته بودم:hapydancsmil:اگه ببینی پیدا میکنی؟ یادم نمیاد قول نمیدم 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 دی، 2012 همزاد آنگولایی به چه دردت می خوره !یه فیلمی بود از بود اسپنسر، اسمش یادم نیست این و رفیقش ترنس هیل رو از یه جای دنیا پیدا کردن بردن یه هفته گذاشتن جای مشابهای پولدارشون تو برزیل آخرش یه میلیون چوق کاسب شدن منم بدم نمیاد یه همزاد مایه دار داشته باشم ! آدم هرچی درس توی زندگیش میکاره از کسانی هست که فکر میکنه از اونا خیلی زرنگ تر و خاص تره. یک آفریقایی شبیه من که داره از گرسنگی میمیره، خیلی بیشتر بهم درس میده تا آمریکایی شامپاین به لب. به قول کمال الملک خطاب به پیرمرد قالیباف در سکانس آخر: دریغ از اینهمه عمر که یک نگاه به زیر پای خویش نینداختم.
سیندخت 18786 ارسال شده در 8 دی، 2012 مهناز افشارم میگفتن شبیه گوگوشه یکی اینجوری میشه یکیم میشه اون بازیگره که شبیه احمدی نژاده واقعا حکمتش چیه؟ منظور خدا چی بوده؟:biggrin:
ارسال های توصیه شده