Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیلا اوتادی و Amanda Seyfried البته یکعده لیلا اوتادی و Ebru Gundes را شبیه هم می دانند شباهت پژمان بازغی به محند بازیگر عشق ممنوع Nina Dobrev va و شبنم قلی خانی لیلا حاتمی با نیکول کیدمن شباهت رضا کیانیان و آل پاچینو cascade و سیما لک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بازیگران دیگر 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ ولی من لیلا اوتادی رو شبیه scarlet johansson میدونم. هر وقت میبینمش یاد اون میوفتم. 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ وا چه بیربط!! چه اصراریه حتما اینها باید شبیه یکی باشن؟! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ وا چه بیربط!!چه اصراریه حتما اینها باید شبیه یکی باشن؟! حسودی دیگه. حالا از خداش هم هست شبیه بازیگری به اسم Monica باشد. 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خودمونیم اسی جون میبینم خوش سلیقه هم هستین 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ حسودی دیگه. حالا از خداش هم هست شبیه بازیگری به اسم Monica باشد. اینم حسودی داره؟ میگم اینها نصفشون از اونها خووشگلترن! مثلا پژمان بازغی از اون یارو عتیقه خیلی خوشگلتره خب! یه سریشونم هیچ ربطی ندارن! چه اصراریه که ایرانیهارو به یکی خارجی وصل کنیم؟ مثلا تو این عکسها چه شباهتی بین اینا وجود داره؟! یا هرکی صورت چروکیده ای داره شبیه ال پاچینوئه؟! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Nina Dobrev va و شبنم قلی خانی لیلا حاتمی با نیکول کیدمن شباهت رضا کیانیان و آل پاچینو cascade و سیما لک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بازیگران دیگر 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اینم حسودی داره؟ میگم اینها نصفشون از اونها خووشگلترن! مثلا پژمان بازغی از اون یارو عتیقه خیلی خوشگلتره خب! یه سریشونم هیچ ربطی ندارن! چه اصراریه که ایرانیهارو به یکی خارجی وصل کنیم؟ مثلا تو این عکسها چه شباهتی بین اینا وجود داره؟! یا هرکی صورت چروکیده ای داره شبیه ال پاچینوئه؟! لیلا اوتادی که کوپ اونی هست که من گذاشتم. ربطی به اصرار در وصل کردن به خارجی نداره، یکجورایی همزاد پنداری در انسان ها همیشه جذابیت داشته. اینکه مثلا من بدونم یکی شبیه من توی آنگولا هست خوب برام جذابه برم عکسش رو ببینم، نه اینکه او بر من برتری داره یا من بر او برتری دارم. 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ زیبایی نزد ایرانیان ست و بس 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ جالب بود ممنون منم خیلی دوس دارم بدونم شبیه من کسی تو دنیا هس؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ جالب بود ممنونمنم خیلی دوس دارم بدونم شبیه من کسی تو دنیا هس؟ حتما هست عزیزم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ حتما هست عزیزم کو؟ بهم نشون بده 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ کو؟ بهم نشون بده من که شما رو ندیدم خانوم گل 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ لیلا اوتادی که کوپ اونی هست که من گذاشتم. ربطی به اصرار در وصل کردن به خارجی نداره، یکجورایی همزاد پنداری در انسان ها همیشه جذابیت داشته. اینکه مثلا من بدونم یکی شبیه من توی آنگولا هست خوب برام جذابه برم عکسش رو ببینم، نه اینکه او بر من برتری داره یا من بر او برتری دارم. همزاد آنگولایی به چه دردت می خوره ! یه فیلمی بود از بود اسپنسر، اسمش یادم نیست این و رفیقش ترنس هیل رو از یه جای دنیا پیدا کردن بردن یه هفته گذاشتن جای مشابهای پولدارشون تو برزیل آخرش یه میلیون چوق کاسب شدن منم بدم نمیاد یه همزاد مایه دار داشته باشم ! 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ من که شما رو ندیدم خانوم گل جدی؟ قبلا اواتارم عکس خودمو گذاشته بودم:hapydancsmil: اگه ببینی پیدا میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ لیلا اوتادی که کوپ اونی هست که من گذاشتم. ربطی به اصرار در وصل کردن به خارجی نداره، یکجورایی همزاد پنداری در انسان ها همیشه جذابیت داشته. اینکه مثلا من بدونم یکی شبیه من توی آنگولا هست خوب برام جذابه برم عکسش رو ببینم، نه اینکه او بر من برتری داره یا من بر او برتری دارم. اگه شبیه باشه اره! مثلا لیلا اوتادی شبیه همونیه که گذاشتی! این اوکیه! ولی من میگم بقیشون که هیچی شباهتی ندارن، به زور واسه چی تلاش میکنن وصلشون کنن بهم؟! 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ جدی؟ قبلا اواتارم عکس خودمو گذاشته بودم:hapydancsmil:اگه ببینی پیدا میکنی؟ یادم نمیاد قول نمیدم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ یادم نمیادقول نمیدم :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ همزاد آنگولایی به چه دردت می خوره !یه فیلمی بود از بود اسپنسر، اسمش یادم نیست این و رفیقش ترنس هیل رو از یه جای دنیا پیدا کردن بردن یه هفته گذاشتن جای مشابهای پولدارشون تو برزیل آخرش یه میلیون چوق کاسب شدن منم بدم نمیاد یه همزاد مایه دار داشته باشم ! آدم هرچی درس توی زندگیش میکاره از کسانی هست که فکر میکنه از اونا خیلی زرنگ تر و خاص تره. یک آفریقایی شبیه من که داره از گرسنگی میمیره، خیلی بیشتر بهم درس میده تا آمریکایی شامپاین به لب. به قول کمال الملک خطاب به پیرمرد قالیباف در سکانس آخر: دریغ از اینهمه عمر که یک نگاه به زیر پای خویش نینداختم. لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ مهناز افشارم میگفتن شبیه گوگوشه یکی اینجوری میشه یکیم میشه اون بازیگره که شبیه احمدی نژاده واقعا حکمتش چیه؟ منظور خدا چی بوده؟:biggrin: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده