رفتن به مطلب

دختر ایرانی نماد چیست؟

Lean

ارسال های توصیه شده

دختر ایرانی نماد چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws52:

کلا دو حالت بیشتر نداره :w16:

1. چادری باشه یا پوشش کاملی از نظر بعضی ها نماد اسلام و زن با ایمان هست :w02:

2.چادری نباشه و حجاب کاملش رو رعایت نکرده باشه مثلا فشن باشه و موهاش بیرون باشه و ... اون موقع نماد یه شیطان پرست و غرب زده و خلاصه تیری است از شیطان بر دل ماجوانان :whistle:

این خود دختر ایرانی هست که برای خودش نماد و ارزش تعیین میکنه نه من و امثال اونهایی که ببخشید از بین پاهاشون به دنیا نگاه می کنن.:a030:

:icon_gol:

به نظر من حالت سومی هم داره.

چادری نباشه ولی پوشش مناسبی داشته باشه.

به قول یکی از دوستام از حد به در نکنن.

آرایش داشته باشن،مانتویی باشن،موهاشون بیرون باشه ولی تا یه حدی.

به نظرم این پوشش درستیه.به نظر شما نیست؟

تو جامعه ی امروز ما این پوشش غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟

شیک ولی با حفظ متانت بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 153
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظر من حالت سومی هم داره.

چادری نباشه ولی پوشش مناسبی داشته باشه.

به قول یکی از دوستام از حد به در نکنن.

آرایش داشته باشن،مانتویی باشن،موهاشون بیرون باشه ولی تا یه حدی.

به نظرم این پوشش درستیه.به نظر شما نیست؟

تو جامعه ی امروز ما این پوشش غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟

شیک ولی با حفظ متانت بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینی که شما میگین همون دسته دوم میشه :w16:

من در مورد نوع پوشش و اینکه کدوم رو قبول دارم یا ندارم حرفی نزدم :w16:

همون طور که گفتم پوشش یک زن می تونه یه بلوز و شلوار باشه همون طور که توی خونه می پوشه

بحث سر این هست که دختر ایرونی با هدف و مسیری که برای خودش انتخاب میکنه و گام تو اون مسیر میزاره برای خودش نماد انتخاب میکنه.

یه دختر میتونه چادری باشه یا حجاب و پوشش کاملی داشته باشه ولی اقدام به تن فروشی و هرزگی بکنه

یا اینکه مثل همونهایی که به اسم بد حجابی میگیرن،لباس بپوشه و بگرده ولی متانت و وقار خودش رو حفظ کنه

پس میبینی که نوع پوشش یک فرع هست نه اصل.

چون نوع پوشش تضمینی بر پاکی و وقار و متانت یا هر چیزی که فکرش رو بکنی نیست.

مسئله اصلی این هست که تا چشم باز کردیم و خودمون رو شناختیم از دختر ها برای ما یه موجودی ساختتن عجیب و غریب که

تا می تونستیم باید ازش دوری می کریدم،نباید باهاش حرف می زدیم یا تنها باهم جایی می رفتیم و خیلی چیز های دیگه

و تنها دلیلی که بر این کار می آوردن کلمه ای بود به اسم محرم که از کجا و چگونه اومد نیز خودش کلی جای بحث داره:w16:

تمام تعاریفی که از یک دختر یا زن برای ما آموختن مربوط میشه به ازدواج و بچه دار شدن و رابطه جنسی، همین و بس .

پس نباید انتظار بیشتری از جامعه و افرادش داشته باشیم.

اگه از همون اول به ما می گفتن که دختر ها و پسرها هیچ فرقی باهم ندارن جزء در ساختار بدنشون:w16:

و میشه با اونها مثل سایر همجنس هامون دوست بشیم و صمیمی باشیم و بگیم و بخندیم ولی یه محدودیت هایی رو رعایت کنیم

الان کار به اینجاها نمیرسید که در مورد نوع پوشش دختر ها و یا تفکیک جنسیتی دانشگاهها از هم بخواهیم بحث و نظر سنجی کنیم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
:| :| :|

پ.ن: تورو خداااااااااااا ادامه بدین بحثو :cryingf:

مهند پست خوشگلمو پاکیدن:cryingf: من دیگه انگیزه ندارم=)) حیف ندیدیش:ws3:

................

پست من پاک میشه ولی تاپیک ک کلن داره فوش میده موردی نداره :whistle::ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهند پست خوشگلمو پاکیدن:cryingf: من دیگه انگیزه ندارم=)) حیف ندیدیش:ws3:

................

پست من پاک میشه ولی تاپیک ک کلن داره فوش میده موردی نداره :whistle::ws3:

بیخیال بابا تا همینجاشم انگیزه تو زیادی مصرف کردی که طرف یه جوری حس گرفته انگار تو سازمان ملل داره سخنرانی میکنه ! :banel_smiley_4:

فوش که خب نــــمــاد جدایی ناپذیره بعضیاس ! خون خودتو کثیف نکن صلوات محمدی پسند ختم کن بره پی کارش عفت جون ! :whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه

درسته که خیلیا تفکراتشون روو پوششون هم تاثیر میزاره...اما به همون اندازه هم هستن که تاثیر نمیزاره

کسایی هستن که واقعا عفت هم از کلامشون معلومه هم از طرز تفکرشون...اما ممکنه در حد کم یا متوسطی پوشش داشته باشن..

اگه کسی بخواد راجع به کسی دیگه بر اساس پوشش قضاوت کنه اون دیگه به معنای واقعی عقلش به چشمشه...چیزی که الان خیلی از ماها دچارشیم!

همیشه پیش قضاوتیمونو داریم...

هر کسی یه جور فرهنگو یه جور اداب و رسوم یه جور تفهیم از پوشش داره....قرار نیست بخوایم تفکراتو چیزهایی که خودمون باور داریمو به بقیه تزریق کنیم!

کسی که موهاش بیرونه، مانتوی تنگ بپوشه ینی عفت نداره؟ حریم نداره؟

اونی که بخواد جلب توجه کنه با هزار تا روش دیگه هم میتونه اینکارو کنه....این ماییم که همه رو به نوعی واسه خودمون گروه بندی کردیم که اگه فلانی فلان تیپو داشت ینی فلانِ!!!

اقایون هم اگه بخوان راجع به کسی فکر کنن، میکنن...ربطی به پوششِ اون طرف نداره(با عرضِ معذرت البته)

این ماییم که هنوز نمیتونیم بفهمیم چطور باید قضاوت کنیم...این قضاوتست که مهمه...

توو همون زمان هخامنشیا و اینا...خانوما با لیاسای بلند درست...اما لباساشون پیراهن نبود؟...سفید نبود؟..همین عکسی گذاشتین اصن..

پس چرا الان خانومی با این لباس و با روسری بخواد ظاهر شه همه به چشم بد بهش نگاه میکنن؟

اشکال از فکرِ ما و دیدِ ماست...وگر نه هنوزم دختزای پاک و عفیف وجود دارن...خیلی هم تعدادشون زیادِ...منتها ماها با چشمِ بدمون که نگاه میکنیم بهشون اونا هم بدِ میشن

• Like 8
لینک به دیدگاه
بیخیال بابا تا همینجاشم انگیزه تو زیادی مصرف کردی که طرف یه جوری حس گرفته انگار تو سازمان ملل داره سخنرانی میکنه ! :banel_smiley_4:

فوش که خب نــــمــاد جدایی ناپذیره بعضیاس ! خون خودتو کثیف نکن صلوات محمدی پسند ختم کن بره پی کارش عفت جون ! :whistle:

=))))

اوا خاک عالم مهند چشاتو درویش کن! چه معنی داره تاپیک مختلطه؟!!! حس میکنم ازم سو استفاده ابزاری میخاد بشه!!! :| هر تاپیک باید ورودی زنونه مردونه داشته باشه! به کجااااااااا چنین شتابااااان؟!!

نهههههه من به پست هایی با فونت درشت اعتراض دارم!!!!! ینی ک چی فونتایه درشتتشونو نشون آقایون این انجمن میدن؟!! میخوان بگن چی؟!! این فونت نمایی درسته واقعن؟!! خودشونو ملعبه دسته شهوت پرستان میکنن! یکی نیس بگه فونتتو بپوشون خانوووووم!!!

:|

............

اون زنی ک صرفن خودشو ی جسم میبینه ک اگه دیده بشه باعث تحریکه! فک میکنه کسی میتونه ازش سو استفاده کنه! میره چادریو سرش میکنه ک ی زمان خیلی قبلتر از اسلامشون واسه زنان اشراف ک چادر یه لباس زینتیو مجلل بوده, چون زن با چادر هم زیبا میشه, چهرش, بدنش قاب گرفته میشه و خیلی قشنگ بخام توصیف کنم خیلی سک.سی میشه! به قوله یکی از دوستان کافیه ی باد بیاد! خدا ب داده چشمای ندیده ی این ملت برسه اون موقع! ( حتا فکرم نمیکنن اونی ک بش میگن پوشش چی هست اصلن؟ فقط تکرار و تقلید بدون فکر!!!)

اون سره دنیا زن های خوش اندام میرن واسه تبلیغ ی برندی بازی میکنن؟ عکس میگیرن؟ آقایونشم میگیرن! همونقدری ک ی زن میتونه جذاب باشه مردشم میتونه! همونقدری ک ی مرد چشم واسه دیدن داره ی زنم داره!!!

اگرم طرز فکره اشتباهی تو این جامعه راجب زن ها هست, مقصر ۱۰۰ درصد خودشونن!

شما تا ی همچین حسی ب خودت نداشته باشی کسیم نمیتونه داشته باشه! شما اگه فک میکنی فقط و فقط ی جسمی, بله من حق میدم ب اون مردی ک بیاد تورو ی جسم ببینه و فک کنه داره ازت استفاده میکنه! چون داری این حسو بش تلقین میکنی!!! ولی منی (نوعی) ک با رفتارم نشون بدم چه جور آدمیم, کسیم جرات نداره، جرات ک هیچی اصلن این فکرا ب ذهنش نمیرسه!!! حالا هرچی ک تنم باشه!!!یا نباشه!

دیگه نرمالش اینه ک واسه شخصیت خودت بیشتر از جسمت ارزش قائل باشی! تو اگه با بدنت, لباسه تنت تعریف میشی, من با شخصیتم, اخلاقم, عقایدم, افکارم, وجود دارم و تعریف میشم, "دیده" میشم!

همه اینا خیلی ساده و قابل فهمه! :4564: :|

• Like 7
لینک به دیدگاه
جواب اینم که فرنوش به خوبی داده ، از کوزه همان برون تراود که دراوست

این حرف درستِ.....اما به شرطی که به جا استفاده بشه....

داریم کسایی روکه توو ظاهر پاکدامنی رو حفظ کردن..اما وقتی دهن باز میکنن حرف بزنن فقط دوست داری فرار کنی به خاطر لحن حرف زدن و رفتارش....توو رفتار معلوم میشه کی واقعا چطوریه...نه به پوشش!!

پس این جمله زمانی کاربرد داشت...الان کاملا باطلِ!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

کدوم زنی میگه دوست دارم منو به خاطر مسائل جنسی یا انواع لذت هاشون دوست داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟

کدوم زنی دوست داره ابراز احساساتی که میشنوه دروغ باشه و فقط برای رسیدن به یه لذت باشه؟؟؟؟؟؟

شما چه پوششی رو برای خانومها مناسب میدونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1- فکر کنم یک بار دیگه هم ازتون خواهش کرده بودم از فونت درشت و قرمز استفاده نکنین، به این روش خاتمه بدین لطفا. :icon_gol:

(یک جورایی توهین به مخاطب و خشم رو میرسونه، اینجا هم کسی کور چشمی نداره)

دادن فاصله و پر رنگ کردن مفاهیم مهم کفایت میکنه. :banel_smiley_4:

2- بنده در موقعیتی نیستم که واسه یک زن به عنوان یک انسان پوششی رو مناسب بدونم یا ندونم.

فقط بسته به اونکه اون زن چه نسبتی با من داره یا خواهد داشت میتونم بهش پیشنهاد در مورد پوشش بدم، همونطور که اون میتونه به من پیشنهاد بده.

3- سلیقه شخصی من پوششی مثل مردها در جامعه هست، یعنی بدون پوشش مو، آستین کوتاه در تابستان و دامن یا شلوار.

از یک حدی کمتر باشه، خوب من طرف اون خانم نمیرم، از یک حدی هم بیشتر باشه مثل چادر و... بازم طرفش نمیرم.

اگه رفتم بر فرض زن چادری گرفتم، حق ندارم بگم چادرت رو بردار و اگر هم زن مایو پوش گرفتم حق ندارم بگم لباس بپوش، انتخابم بر اساس معیارم باشه و اونیکه پوششی معقول داره، مشکلی پیش نخواهد آمد.

4- عوامل تحریک هم توی جامعه کم باشه، این چشم چرانی ها و بوق زدن ها پیش نمیاد.

متاسفانه ایرانی ها کشورهای دیگه رو ندیدن یا کم دیدن و از منزل و رسانه و اینترنت اونارو قضاوت میکنن فکر میکنن اونجا اوج فحشا و تجاوز و.... هست.

• Like 8
لینک به دیدگاه

من وقتی این تایپیک رو دیدم صفه اخرشو خوندم و جواب های بچه ها کنجکاوم کرد ببینم موضوع چیه چون حس کردم موضوع در مورد دیکته کردن الگوی

پوشش برای دختراس که به شدت مخالفم و حساسیت ویژه ای روش دارم خواستم جواب دندان شکنی بدم ولی وقتی کل پاسخ ها رو خوندم دیدم موضوع

اینه که دختر ایرانی مخیره بین انتخاب دوتا الگو یکی برهنه یکی پوشیده حالا کدوم رو میخواد انتخاب کنه؟ خودم به شخصه تا قبل از ازدواجم

پوششم طوری بود که به نظر خیلیا بی حجابی محسوب میشه البته نظر اینجور آدما هیچ ارزشی برام نداره بعد از ازدواج هم همسرم هیچ وقت برام در

مورد طرز پوششم تکلیف تعیین نکرده ولی خودم حس کردم که دوس داره پوشیده تر باشم سعی کردم خیلی رعایت کنم و اتفاقا حس خیلی خوبی بهم

دس داد چون میدیدم برای همسرم اهمیت داره که نگاه مردای دیگه روم نباشه، حالا نمیدونم اینجا چرا بعضیا به شدت موضع گرفتم مخصوصا بعضی آقایون

که ادم حس میکنه با پوشیده بودن خانما منافعشون به خطر میفته برای اینا جز حس تاسف نمیشه احساس دیگه ای داشت، بعضیام که مثلا خواستن

استدلال بیارن در مخالفت با این موضوع اینقد ضعیف استدال کردن که ادم خندش میگیره مث اینه که من بگم به هیچی اعتقاد ندارم ولی منو قانع کن بعد

طرف بحثم دلیل بیاره و من تو جوابش فقط بگم بهش اعتقاد ندارم درس مصداق همون حرف که میخوای چیزیو تضعیف کنی بد ازش دفاع کن، دسته سوم

هم که به توهین و مسخره کردن روی آوردن که اصلا حیف وقتی که صرف خوندش شد، ولی من به عنوان یه دختر ایرانی اگه مخیر باشم ترجیح میدم

انسان باشم ، دوس دارم نماد عفت و پاکدامنی باشم تا ارزش های پست، چون اونقد توانایی دارم که بخوام بدون سوء استفاده از زیبایی های ظاهری

جلب توجه کنم ، اعتقادم دارم دختر ایرانی با همه دخترای دنیا فرق داره چون توانایی ها و ارزشای ویژه ای داره ، حالا بعضیا میخوان در حد دخترایی که تو

لاس وگاس رقص میله میکنن باشن دیگه میل خودشونه، البته فک کنم همینایی که گفتم رو اوردن به مسخرگی منم بی نصیب نذارن و خب برای من

ارزشی نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه

من زنم ...

به همان اندازه از هوا سهم می برم

که ریه های تو

درد اور است که من ازاد نباشم تا تو به گناه نیفتی

قوس های بدنم بیشتر از افکارم به چشمت می ایند

تاسف بار است که باید لباسهایم را به میزان ایمان تو تنظیم کنم...

• Like 11
لینک به دیدگاه
من زنم ...

به همان اندازه از هوا سهم می برم

که ریه های تو

درد اور است که من ازاد نباشم تا تو به گناه نیفتی

قوس های بدنم بیشتر از افکارم به چشمت می ایند

تاسف بار است که باید لباسهایم را به میزان ایمان تو تنظیم کنم...

کاش روزی برسه که این رو همه باور کنیم..........................

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام دوستان،

من فقط اول تاپیک و چند پست اول و پست این صفحه خوندم. ولی اصلا به نظرم کلا عنوان تاپیک مورد داره.

بنده از نظر خودم که پسرم صحبت می کنم. من به عنوان یک پسر خودم را نماینده هیچ جامعه ای نمی دونم، و قرار نمیشه که اگه من بد دهن باشم، تمام پسرهای ایرانی بد دهن باشند، من اگر دوست دارم لخت وسط فلکه برقصم، اکثر پسرهای ایرانی هم دوست داشته باشند لخت وسط فلکه برقصند، یا مثال های دیگر، قرار نیست که من نماینده یک ملت باشم کما آنکه من نماینده خانوده هم نمی تونم باشم، چون مثلا در یک خانواده همه خانواده اهل نماز و ... هستند یا به عبارت دیگر پایبند به اصول دین، ولی بنده ممکن است صبحانه ام را با شراب شیراز آغاز کنم.

به هر حال از سخن پراکنی های بالای منظور این بود که هر فرد، نماینده خود فرد است، نه خانواده، نه جامعه و نه ... . کما آنکه شرایط محیطی در انسان ها تاثیر گذار است ولی در انتها این طرز تفکر است که محیطی که انسان دوست دارد در آن باشد را مشخص یا می سازد.

موفق و پیروز باشید.

• Like 8
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...