Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ همه ی عقاید و نظرات محترمن چون از مغز یه انسان نشات گرفتن به شرطی که به اخلاق و شان انسانی لطمه نزنن. این اخلاق و شان انسانی رو کی تعیین می کنه!؟ عقاید سر این موضوع خیلی متفاوته .اینجا یه چیز میگن یه جا دیگه یه چیز عقاید همه محترمند تا زمانی که در راستای زیر پا گذاشتن عقاید دیگران و از بین بردن حقوق دیگران نباشه یه خانم شیک اول توجه میکنه ببینه این طرز پوشش شخصیت اونو پایین نمیاره؟با این پوشش چجور آدمی به نظر میاد؟ از نظر کی !!؟ اره از نظر یه فرد سنتی متعصب این خانوم برچسب های مختلفی می خوره.مشکل از اونجا پیش میاد که من به خودم اجازه بدم راجع به لباس پوشیدن دیگران نظر خودمو تحمیل کنم دموکراسی یعنی یک روش زندگی کردن .یعنی اینکه هرگونه عقیده و روشی که خلاف حقوق اولیه بشری نیست رعایت بشه ولی اینکه بیایم لباس پوشیدن رو بر پایه ناخوداگاه و تعالیم چند هزار ساله که عفت و پاکدامنی یعنی حجاب و پوشش بزاریم ارزشمنهد نیست راستی اگه همرو با فونت کوچیک هم می نوشتید و تیکه های مهم رو رنگ میزدید خیلی بهتر میشد نوشته هاتون رو خوند:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ این اخلاق و شان انسانی رو کی تعیین می کنه!؟ عقاید سر این موضوع خیلی متفاوته .اینجا یه چیز میگن یه جا دیگه یه چیزعقاید همه محترمند تا زمانی که در راستای زیر پا گذاشتن عقاید دیگران و از بین بردن حقوق دیگران نباشه از نظر کی !!؟ اره از نظر یه فرد سنتی متعصب این خانوم برچسب های مختلفی می خوره.مشکل از اونجا پیش میاد که من به خودم اجازه بدم راجع به لباس پوشیدن دیگران نظر خودمو تحمیل کنم دموکراسی یعنی یک روش زندگی کردن .یعنی اینکه هرگونه عقیده و روشی که خلاف حقوق اولیه بشری نیست رعایت بشه ولی اینکه بیایم لباس پوشیدن رو بر پایه ناخوداگاه و تعالیم چند هزار ساله که عفت و پاکدامنی یعنی حجاب و پوشش بزاریم ارزشمنهد نیست راستی اگه همرو با فونت کوچیک هم می نوشتید و تیکه های مهم رو رنگ میزدید خیلی بهتر میشد نوشته هاتون رو خوند:icon_gol: من مشخصات شما رو دیدم ولی متوجه نشدم خانم هستید یا آقا ، به نظرم تا اینجا آقایون مخالف بیشتر بودن تا خانم های مخالف و خود این میتونه تا حدودی مهم باشه لطفا جنسیت خودتون رو هم مشخص کنید لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ این اخلاق و شان انسانی رو کی تعیین می کنه!؟ عقاید سر این موضوع خیلی متفاوته .اینجا یه چیز میگن یه جا دیگه یه چیزعقاید همه محترمند تا زمانی که در راستای زیر پا گذاشتن عقاید دیگران و از بین بردن حقوق دیگران نباشه از نظر کی !!؟ اره از نظر یه فرد سنتی متعصب این خانوم برچسب های مختلفی می خوره.مشکل از اونجا پیش میاد که من به خودم اجازه بدم راجع به لباس پوشیدن دیگران نظر خودمو تحمیل کنم دموکراسی یعنی یک روش زندگی کردن .یعنی اینکه هرگونه عقیده و روشی که خلاف حقوق اولیه بشری نیست رعایت بشه ولی اینکه بیایم لباس پوشیدن رو بر پایه ناخوداگاه و تعالیم چند هزار ساله که عفت و پاکدامنی یعنی حجاب و پوشش بزاریم ارزشمنهد نیست راستی اگه همرو با فونت کوچیک هم می نوشتید و تیکه های مهم رو رنگ میزدید خیلی بهتر میشد نوشته هاتون رو خوند:icon_gol: حس کردم دیده نمیشه.ممنون از نظرتون. من در شان خودم نمیبینم طوری لباس بپوشم که حتی یک نفر بخواد راجعبم حرفی بزنه یا فکری کنه. ببینین یه دکتر طوری لباس میپوشه که به نظر یه انسان فقیر یا دیوانه به نظر بیاد؟؟؟؟؟؟ شما طوری لباس میپوشین که انسان کثیف و شلخته ای به نظر بیاین؟؟؟؟؟؟ نه چون اینو می بینین ولی خوب کثیفی و شلختگی باطنو نمی بینین. به نظر من وقتی کسی نمیخواد راجع بهش فکر بدی بشه یا باهاش برخورد ابزاری بشه باید درست رفتار کنه و پوششی رو انتخاب کنه که مانع این حرفها بشه. فکر میکنم این شانو خود ما تعریف میکنیم. در شان شما هست که ازتون استفاده ی ابزاری بشه؟؟؟؟؟؟؟میخوام به این سوالم حتما جواب بدین. 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ من جواب قانع کننده میتونم بدم ولی برای کسی که عقلش رو با تعصبات به زنجیر نکشیده باشه ، من آدم متعصبی نیستم و داعیه دین و مذهب رو هم ندارم ، بلکه از جهت خصایا و ویژگی های انسانی سوالی طرح کردم ، مسلما در یک جامعه همه نوع افرادی وجود دارند بعضی ها مورد سوء استفاده قرار گرفتن رو ترجیح میدن و حتی خود خدا هم این ها رو به خودشون واگذار کرده من که عددی نیستم. ه خانمی با وضعیت نابسامان از جلومون رد شد دوستم حرفی زد که من به عنوان یک پسر صورتم سرخ شد از خجالت ، عزیز من دیدگاه جامعه اینه متاسفانه و اینها واقعیات جامعه ماست کسی هم نگفته شیک نپوشید کیسه تنتون کنید فقط مسئله اینجاست که پوست بدن لباس نیست. شما جوابتو بده اینجا فقط ی نفر پوستتو نمیخونه! :) تعصب؟!!!!!!!!! تعصب رو چی دقیقن؟!!! حالا شما هی بیا بگو این افراد مورد سو استفاده ن, مردا بهشون میگن اینجوری اونجوری ! اینا بدن, ایش ایش ! داستان هم بساز تعریف کن! ما داریم خودمون زندگی میکنما! به این راحتی ک نمیتونی واسه اثبات حرفت شبو روز کنی ک! وقتی جواب منطقی نداری میتونی سکوت کنی :) 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ شما جوابتو بده اینجا فقط ی نفر پوستتو نمیخونه! :) تعصب؟!!!!!!!!! تعصب رو چی دقیقن؟!!! حالا شما هی بیا بگو این افراد مورد سو استفاده ن, مردا بهشون میگن اینجوری اونجوری ! اینا بدن, ایش ایش ! داستان هم بساز تعریف کن! ما داریم خودمون زندگی میکنما! به این راحتی ک نمیتونی واسه اثبات حرفت شبو روز کنی ک! وقتی جواب منطقی نداری میتونی سکوت کنی :) تنها من میگم مگه؟ کافیه بقیه پستارو هم بخونی ؟ تو یه جامعه ما به همه جور آدمی احتیاج داریم هیچ اصراری نیس همه مث هم باشن شما طوری باش که دوس داری، چشم من سکوت میکنم 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ دختر ایرانی در طی قرون و اعصار مختلف نماد چه بوده؟ غیر از عفت؟ غیر از پاکدامنی؟ غیر از حیا؟ صحبت من ربطی به مسائل مذهبی نداره ، صحبت من از روح پاک دختر ایرانیه ، چی شده که برهنگی شده نماد روشن فکری ؟ اون پاکی و حیا کجا رفته؟واقعا برهنگی نشانه چی میتونه باشه؟ جز سرکوب کردن فطرت پاک ؟ فرقی انسان با حیوان پس کجاست ؟ اگر قصدت جلب توجه بله جلب توجه میکنی برای یک مدت کوتاه ،توجه مردان هیز و شهوت پرست رو جلب میکنی، اگر این راضیت میکنه پس برهنه باش ، ارزش خودت رو پایین بیار در سطح ..... [/img] خدایی شما این نمادو از کجا آورد ی که با این صراحت میگی دختر ایرانی در طول اعصار و قرون نماد پاکدامنی و عفت و حیا بوده؟ تحقیق کردی؟ نظرسنجی بین المللی کردی؟ مردم میشینن دور هم ، میگن ما در دنیا نماد فلان صفت خوب بودیم و هستیم! برو یه سفرنامه ای چیزی بیار که لاقل حرفت مستند باشه! مردم کشورای دیگه ام شاید برا دخترای مملکتشون همین حرفو بزنن. اصن روح پاک دختر ایرانی ینی چی؟ دخترای غیر ایرانی چی ان؟ روحشون درصد پاکش پایین تره؟ در مجموع حرف من رو اینه که شما از دختر ایرانی ، ی دختر خاص ساختی...که با تکیه بر همین صفت پررنگ شده ..میخواین طرز فکر خودتون رو بهش تحمیل کنین. دخترای ایران مث تمام دخترای کره ی زمین ، نیازای خودشون رو دارن و علایق خودشون رو. 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ خدایی شما این نمادو از کجا آوردی که با این صراحت میگی دختر ایرانی در طول اعصار و قرون نماد پاکدامنی و عفت و حیا بوده؟ تحقیق کردی؟ نظرسنجی بین المللی کردی؟ مردم میشینن دور هم ، میگن ما در دنیا نماد فلان صفت خوب بودیم و هستیم! برو یه سفرنامه ای چیزی بیار که لاقل حرفت مستند باشه! مردم کشورای دیگه ام شاید برا دخترای مملکتشون همین حرفو بزنن. اصن روح پاک دختر ایرانی ینی چی؟ دخترای غیر ایرانی چی ان؟ روحشون درصد پاکش پایین تره؟ در مجموع حرف من رو اینه که شما از دختر ایرانی ، ی دختر خاص ساختی...که با تکیه بر همین صفت پررنگ شده ..میخواین طرز فکر خودتون رو بهش تحمیل کنین. دخترای ایران مث تمام دخترای کره ی زمین ، نیازای خودشون رو دارن و علایق خودشون رو. نمیدونم ایراد فک کنم از خودم بوده چون خودم خیلی به تاریخ علاقه مندم فک کردم همه علاقه دارن ، تو پستای قبلی در این مورد صحبت شده ، کتابای تاریخی در این مورد بسیار زیاده مخصوصا زندگی نامه ها ، تو نت هم منابع مختلفی هس مثل سایت موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران البته من بیشتر تاریخ باستان رو میپسندم ، خلاصه منابع و مراجع فراوانه ، ولی دو واقعه خیلی تاثیرگذاره رو ادم یکی حمله اعراب به ایران و مجاهدت زنان اون دوره هس یکی هم حمله اسکندر ، البته واقعه نگاری حمله مغول ها به نیشابور هم هس که خیلی دردناکه ، در تمام این اتفاقات تاریخی زنان برای حفظ عفت خودشون مجاهدت های فراوانی کردن ، من مجدد میگم هیچ چیز تحمیلی وجود نداره و جامعه به همه نوع ادمی نیاز داره. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ اون لبخند ملیح نبود فقط کنترل عصبانیت بود نه بخاطر نظر و نه بخاطر خودم فقط بخاطر رنجیده خاطر شده یکی از خواهر های خوبم که حرفت به شدت ناراحتش کرده بود ، نه اون از کوزه.... جواب شما نبود هر کی ناراحت شده خودش بیاد ناراحتیش رو بیان کنه، اگه قرار باشه بخوایم مسخره کنیم ما هم لال نیستیم، اگه میخوای برای یه نمونه پاکدامنی یه فاحشه رو ببینی برو کلیپ Turn the Page متالیکا رو ببین لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ هر کی ناراحت شده خودش بیاد ناراحتیش رو بیان کنه، اگه قرار باشه بخوایم مسخره کنیم ما هم لال نیستیم، اگه میخوای برای یه نمونه پاکدامنی یه فاحشه رو ببینی برو کلیپ Turn the Page متالیکا رو ببین من اینجا رسما اعلام میکنم جوابی برات ندارم 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ من اینجا رسما اعلام میکنم جوابی برات ندارم چرا بحث اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بحث بدون اختلاف نظر نداریم ولی خواهش میکنم به کسی توهین نشه.اینجوری جو خراب میشه. بذارین یه بحث خوب داشته باشیم. لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ چرا بحث اینجوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بحث بدون اختلاف نظر نداریم ولی خواهش میکنم به کسی توهین نشه.اینجوری جو خراب میشه. بذارین یه بحث خوب داشته باشیم. من واقعا حرفی ندارم خب ، من تفکراتم ناشی از متالیکا و راک و پانک ... نیست حرفی برای گفتن نمیمونه ، من اینجا رسما اعلام میکنم این بحث تمومه. 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ من واقعا حرفی ندارم خب ، من تفکراتم ناشی از متالیکا و راک و پانک ... نیست حرفی برای گفتن نمیمونه ، من اینجا رسما اعلام میکنم این بحث تمومه. تموم کردن این بحث به خود شما بستگی داره ولی اینجوری نگین.بحث خوبی بود و خوشحال شدم که توش شرکت کردم.از تفکر شما هم خیلی خوشم اومد. لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ تموم کردن این بحث به خود شما بستگی داره ولی اینجوری نگین.بحث خوبی بود و خوشحال شدم که توش شرکت کردم.از تفکر شما هم خیلی خوشم اومد. ممنون من در سطح آقایون و خانم ها روشنفکر نیستم که مرجع عقلیم متالیکا باشه ، بالاخره جامعه به افراد امل هم نیاز داره، من به چی متالیکا استناد کنم شرمنده دوستان خواهم شد، کل روشنفکریه من در حده همین انریکه هس 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ من واقعا حرفی ندارم خب ، من تفکراتم ناشی از متالیکا و راک و پانک ... نیست حرفی برای گفتن نمیمونه ، من اینجا رسما اعلام میکنم این بحث تمومه. بزرگترین اشتباه شما همینه که مرزبندی میکنین، به حرف گوش نمیدین به کسی که حرف میزنه نگاه میکنین! ینی حرفی که زده میشه اصلا براتون مهم نیست، مهم کسیه که حرف میزنه، شکل خود شما باشه هرچی هم بگه چشم بسته تاییدش میکنین! 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم بحث اینجا تموم شده یا نه.ولی میخواستم یه چیزی بگم. فکر آدما با هم فرق داره،آدما نظرات مختلفی راجع به مسائل مختلف زندگی دارن.ولی گاهی بعضی از این نظرات خنده دارن. همه ی عقاید و نظرات محترمن چون از مغز یه انسان نشات گرفتن به شرطی که به اخلاق و شان انسانی لطمه نزنن. موضوع شیک پوشی بحث پیچیده ای نیست.نظرات مختلفه ولی بحث ساده ایه. یه مدت فکر میکنیم با یه نوع پوشش شیکیم ولی بعدا به اون طرز پوشش میخندیم. به نظرم شیک پوشی اینه که وقتی بعدا هم بهش فکر میکنیم خندمون نگیره.جدای بحث رنگ و بعضی از مدها.یا بدتر از اون از خودمون خجالت نکشیم که چرا اینجوری لباس پوشیدیم. یه خانم حتی با یه پوشش درست هم میتونه شیک باشه،بهترین و گرون ترین و رو مدترین و زیباترین لباسها از بهترین برندها رو بپوشه ولی با رعایت شان یه انسان. شیک بودن این نیست که هرچیزی که مد شد بدون چون و چرا استفاده کنیم تا خودمونو پایین بیاریم. یه خانم شیک اول توجه میکنه ببینه این طرز پوشش شخصیت اونو پایین نمیاره؟با این پوشش چجور آدمی به نظر میاد؟یه خانم عاقل و شیک نمیخواد ازش استفاده ی ابزاری بشه.میخواد به خاطر همه ی جنبه های وجودیش مورد توجه و احترام قرار بگیره نه فقط به خاطر یه سری مسائل.یه خانم شیک در نظر میگیره که محل کار و دانشگاه یه نوع پوششو میطلبه در عین شیک بودن و مهمونی یه نوع دیگه از پوششو(مثل اینکه مهمونی معمولی یه نوع لباس و آرایش میطلبه و عروسی نوع دیگه ای) یه خانم عاقل میخواد تمام توانایی هاش مورد توجه قرار بگیره و اگه کسی بهش احترام میذاره و یا بهش ابراز احساسات میکنه فقط به خاطر منافع خودش نباشه. و این احساس واقعی و پاک باشه. موضوع حجاب نیست.موضوع دین نیست. موضوع اینه که خانم محترم شما دوست داری ازت استفاده ی ابزاری بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلت میخواد وقتی بهت نگاه میکنن چی بگن؟بگن چقد شیک و متینه یا اینکه عجب.... خوب تو کدومو میخوای؟نگو مردا خودشونو جمع کنن و نگن و نگاه نکنن. حرفت درسته هااااااااا.آقایونم باید درست باشن،پاک باشن،فکر نکنن،نبینن،خیره نشن،متلک نگن،سواستفاده نکنن. کی منکره اینه که آقایونم پوشش دارن،آقایونم باید درست رفتار کنن؟؟؟؟؟؟؟ ولی به نظرت این حرف باعث میشه من خانم بد لباس بپوشم و شرایطو فراهم کنم تا یه عده اینجوری باهام برخورد کنن؟؟؟؟؟؟ اینها همش دو طرفست دقیقا به همین دلیله که منم باید در عین شیک بودن و زیبا بودن رعایت کنم تا در موردم درست فکر بشه. منم دقیقا همین نظر رو دارم.ولی نتونستم به خوبی شما مطالبو بیان کنم بی نظیر بود.واقعا ممنونم 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ منم دقیقا همین نظر رو دارم.ولی نتونستم به خوبی شما مطالبو بیان کنم بی نظیر بود.واقعا ممنونم خواهش میکنم.ممنونم که توجه داشتین. 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ ینی اینکه یکی سر ناموسش، غیرت داشته باشه اسمش امل بودنه؟ من ترجیح میدم کل پسرای جامعه امل باشن تا حداقل وقتی میخوام از یه خیابون رد شم نتم نلرزه. یا وقتی سوار تاکسی ام ختم صلوات نکنم که ....... یا همراهم چاقو ور ندارم که مبادا نگاه هرزه ای بهم بیوفته و........ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ بزرگترین اشتباه شما همینه که مرزبندی میکنین، به حرف گوش نمیدین به کسی که حرف میزنه نگاه میکنین! ینی حرفی که زده میشه اصلا براتون مهم نیست، مهم کسیه که حرف میزنه، شکل خود شما باشه هرچی هم بگه چشم بسته تاییدش میکنین! به قول شما من مرز بندی میکنم دقیقا همین کارو میکنم ، چون به هیچ وجه برام پذیرفتنی نیس بین خودم و تفکر گروه هایی مثل متالیکا مرزی قائل نباشم، من انتظار داشتم اگه تضارب آرا وجود داره و تفکر بنده نقد میشه حداقل پایه فکریش از گروهی مثل متالیکا نشات نگرفته باشه، به هر حال این بحث تمومه . 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ به قول شما من مرز بندی میکنم دقیقا همین کارو میکنم ، چون به هیچ وجه برام پذیرفتنی نیس بین خودم و تفکر گروه هایی مثل متالیکا مرزی قائل نباشم، من انتظار داشتم اگه تضارب آرا وجود داره و تفکر بنده نقد میشه حداقل پایه فکریش از گروهی مثل متالیکا نشات نگرفته باشه، به هر حال این بحث تمومه . بحث با کسی که تفکراتش فقط با تفکرات خودش میتونه به روز بشه اصلا شکل نگرفته که تموم بشه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ فطرت تعریف شدنی نیس ، قانون نیس ، وضع شدنی هم نیس ، شعار نباید داد ، آیا غیرت یک مرد قانونی هس نوشته شده و وضع شده؟ خیر به هیچ وجه این یک مسئله فطری ، البته با طی کردن مسیر حیوانی میشه این فطرت رو تضعیف کرد، حیا و پاکدامنی هم یک چیز فطریه ، همین حیا هم میشه تضعیف بشه ، برای یک روح سالم بین محرم و نامحرم تفاوت وجود داره ولی ناشی از یک حس قرار دادی نیس ، کافیه به خودمون رجوع کنیم مطمئنا بین دادن جان و هتک حرمت ناموس دادن جان راحت تر خواهد بود واین نمیتونه قانونی وضع شده باشه بلکه فطرته ، برهنگی هم با سطر عورت نمیشه پوشش حتی در کشورهای غربی هم به دید... به این افراد نگاه میشه فطرت کجا بوده بابا !!! چیزی به اسم فطرت نداریم، فطرت کجاست؟ تو روحه؟ تو مغزه؟ تو قلبه؟ اینها تماما اعتقادات جاهلانه قوم یهود هست و دنباله اش هم توی ادیان خاورمیانه بسط پیدا کرده. همه اینها قراردادی و اجتماعی هست، اخلاق هم یک چیز کاملا قراردادی هست.... شما باید بری هندوستان زندگی کنی تا فطرت انسان رو در پرستش گاو و موش از نزدیک ببینی. حجاب هم یک زمانی ارزش بوده، مخصوصا حجاب مسخره و بربرانه مو، حالا اون ارزشش از بین رفته. به همین راحتی و به همین خوشمزگی. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده