Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ ایشالا یه سری نکات کوتاه مفید در رابطه با حضرت صاحب الزمان(عج) رو تو این تاپیک میزاریم.برای همه بچه شیعه ها خوبه!!! در ضمن همه کسانی فکر میکنند میتونن کمکی بکنن حتما مطالبشون رو بذارن فقط هر چی خلاصه تر بهتر!!! لطفا منتقدان و روشنفکرای انجمن این تاپیک رو خراب نکن اگر حرفی بود برن جای دیگه. 2 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ فضيلت انتظار و چشم به راه بودن امام مهدي(عج) یکی ازموضوعاتی که در زمينه باور مهدوي در کلام امام رضا(ع) يافت ميشود، موضوع «انتظار فرج» يا چشم به راه گشايش بودن است. آن حضرت در روايات متعددي به موضوع فضيلت انتظار فرج اشاره کرده اند. از جمله در روايتي خطاب به «حسن بن جهم» که از ايشان در مورد «فرج» ميپرسد، ميفرمايد: أولست تعلم أنّ انتظار الفرج من الفرج؟ قلت: لا أدري إلاّ أن تعلّمني. فقال: نعم إنتظار الفرج من الفرج.19 آيا ميداني که انتظار فرج [ جزيي ] از فرج است؟ گفتم: نميدانم مگر اينکه شما به من بياموزيد. فرمود: آري انتظار فرج، جزيي از فرج است. 2 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ در یک روایت دیگه هم امده: چه نيکوست صبر و انتظار فرج، آيا سخن بنده صالح خدا ( شعيب ) را نشنيدي که فرمود: «و انتظار بريد که من ( هم )با شما منتظرم» و «پس منتظر باشيد که من(هم) با شما از منتظرانم»، بر شما باد به صبر و بردباري؛ چرا گشايش بعد از نااميدي فرا ميرسد و به تحقيق کساني که پيش از شما بودند از شما بردبارتر بودند. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده