رفتن به مطلب

ф٭ تـــــســـت هـــوش! ٭ф

ارسال های توصیه شده

آها یهنی سرکاریه ؟! girl_hide.gif

نه اصلا

این نمیشه؟ :

x

نه عزيزم

شکلی رو که حدس میزنیم رو چجوری باید اینجا بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52:

خيلي راحت

به سادگي :ws3:

اينم جواب نهايي:

اگه با دقت به عكسها نگاه كنيد،‌ميبينيد كه از بالا سمت چپ به راست، اعداد 1تا 2 هست كه درست قرينه‌ي اونا بهش چسبيده

پس آخرين عكس عدد 6 هست كه وقتي قرينه‌اش بهش بچسبه شكل زير ميشه:

hr9v20sjfn7fnbi0wu8c.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

جوابت کاملا غلطه

درستش اینیه که می گم.

ردیف اول عدد بالا 41 و پایین 44 . پس عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه

ردیف دوم عدد اول 15 و عدد دوم 10 . عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه

ردیف 3 عدد بالا 33 . برای عدد دوم، طبق روال بالا عدد سمت چپ 3 می شه و عدد سمت راست 2

پس جواب 32 می شه.

:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
جوابت کاملا غلطه

درستش اینیه که می گم.

ردیف اول عدد بالا 41 و پایین 44 . پس عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه

ردیف دوم عدد اول 15 و عدد دوم 10 . عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه

ردیف 3 عدد بالا 33 . برای عدد دوم، طبق روال بالا عدد سمت چپ 3 می شه و عدد سمت راست 2

پس جواب 32 می شه.

استدلالت منو کشته مدیر جووون:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

عجب نبوغ ریاضیاتی داری :persiana__hahaha:

فکر کنم خود طراح هم هیچوقت فکر نمیکرد همچین روابطی رو داره میسازه :persiana__hahaha:

• Like 2
لینک به دیدگاه
جوابت کاملا غلطه

درستش اینیه که می گم.

پس جواب 32 می شه.

كلا استدلالت اصلا به درد نميخوره ، جاي ديگه مطرح نكن :ws3:

منم که همینو گفتم جایزمو بده مموشکی:banel_smiley_4:

جايزه دار نبود كه، به پست اول مراجعه كن، بعدشم تو با 9 اينا هي ميگفتي، من اصلا متوجه نشدم چي ميگي :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

جايزه دار نبود كه، به پست اول مراجعه كن، بعدشم تو با 9 اينا هي ميگفتي، من اصلا متوجه نشدم چي ميگي :banel_smiley_4:

میخوای حقمو بخوری اجکال نداره اما من با 6 گفتم مهسایی بد:ws44::ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • اضافه کردن...