rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ تقریبا شکل یه قلب وارونه میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ 23 شاید هم 32 ترتیب اعداد رو فقط نمیدونم، ولی یکیش 3 میشه و یکیش 2 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ مموشک جواب اینو نمیخوای بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ مموشک جواب اینو نمیخوای بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ آها یهنی سرکاریه ؟! نه اصلا این نمیشه؟ :x نه عزيزم شکلی رو که حدس میزنیم رو چجوری باید اینجا بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خيلي راحت به سادگي اينم جواب نهايي: اگه با دقت به عكسها نگاه كنيد،ميبينيد كه از بالا سمت چپ به راست، اعداد 1تا 2 هست كه درست قرينهي اونا بهش چسبيده پس آخرين عكس عدد 6 هست كه وقتي قرينهاش بهش بچسبه شكل زير ميشه: 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ جوابت کاملا غلطه درستش اینیه که می گم. ردیف اول عدد بالا 41 و پایین 44 . پس عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه ردیف دوم عدد اول 15 و عدد دوم 10 . عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه ردیف 3 عدد بالا 33 . برای عدد دوم، طبق روال بالا عدد سمت چپ 3 می شه و عدد سمت راست 2 پس جواب 32 می شه. 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ منم که همینو گفتم جایزمو بده مموشکی 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ ایول خیلی باحال بود مرسی مموشکی بازم بذار این تستهای 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ جوابت کاملا غلطه درستش اینیه که می گم. ردیف اول عدد بالا 41 و پایین 44 . پس عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه ردیف دوم عدد اول 15 و عدد دوم 10 . عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه ردیف 3 عدد بالا 33 . برای عدد دوم، طبق روال بالا عدد سمت چپ 3 می شه و عدد سمت راست 2 پس جواب 32 می شه. استدلالت منو کشته مدیر جووون:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ عجب نبوغ ریاضیاتی داری :persiana__hahaha: فکر کنم خود طراح هم هیچوقت فکر نمیکرد همچین روابطی رو داره میسازه :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ استدلالت منو کشته مدیر جووون:banel_smiley_4: :ws3: سراسر منطق ! 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ جوابت کاملا غلطه درستش اینیه که می گم. ردیف اول عدد بالا 41 و پایین 44 . پس عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه ردیف دوم عدد اول 15 و عدد دوم 10 . عدد سمت چپ یکیه و جمع دو عدد سمت راست 5 می شه ردیف 3 عدد بالا 33 . برای عدد دوم، طبق روال بالا عدد سمت چپ 3 می شه و عدد سمت راست 2 پس جواب 32 می شه. كلا استدلالت اصلا به درد نميخوره ، جاي ديگه مطرح نكن منم که همینو گفتم جایزمو بده مموشکی جايزه دار نبود كه، به پست اول مراجعه كن، بعدشم تو با 9 اينا هي ميگفتي، من اصلا متوجه نشدم چي ميگي 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ جايزه دار نبود كه، به پست اول مراجعه كن، بعدشم تو با 9 اينا هي ميگفتي، من اصلا متوجه نشدم چي ميگي میخوای حقمو بخوری اجکال نداره اما من با 6 گفتم مهسایی بد:ws44: 1 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ میخوای حقمو بخوری اجکال نداره اما من با 6 گفتم مهسایی بد:ws44: باشه باشه :there: ميگم ادميني برات جاييزه بخره :there: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده