mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ این یک تست هوش واقعیست و به هیچ وجه سرکاری نیست! پس با کمال آرامش و دقت به این تست هوش جواب بدید. در تصوير زير پنج شكل براى شما مشخص شده و شما بايد با كشف ارتباط واقعاً منطقى بين اين شكل ها شكل ششم را حدس بزنيد. در پستهاي بعدي جواب پست داده خواهد شد، از كساني كه قبلا جايي جواب صحيح را ديدهاند خواهش ميكنم جواب رو قرار ندن تا بقيه هم فكر كنن 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ واسه من که تکراری بود 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ واسه من که تکراری بود 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ واسه من که تکراری بود و ایضا من 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ واسه من که تکراری بود و ایضا من واسه بنده هم تکراری بود 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ این یک تست هوش واقعیست و به هیچ وجه سرکاری نیست!پس با کمال آرامش و دقت به این تست هوش جواب بدید. در تصوير زير پنج شكل براى شما مشخص شده و شما بايد با كشف ارتباط واقعاً منطقى بين اين شكل ها شكل ششم را حدس بزنيد. در پستهاي بعدي جواب پست داده خواهد شد، از كساني كه قبلا جايي جواب صحيح را ديدهاند خواهش ميكنم جواب رو قرار ندن تا بقيه هم فكر كنن واسه حال گیری بقیه واسه من جدید بود جوابش چی میشه 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ برای من جدید بود ولی جوابش یه چی تو ذهنم هست نمیدونم تا چه حد درسته 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ واسه حال گیری بقیه واسه من جدید بود جوابش چی میشه برای من جدید بود ولی جوابش یه چی تو ذهنم هست نمیدونم تا چه حد درسته خب هر چي به ذهنتون ميرسه بگيد 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ جواب من تو این مایه ها شده: I :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ جواب من تو این مایه ها شده:I :girl_in_dreams: نه اشتباه گفتي عزيزم :shad: تو يه مايههاي ديگهاس جواب اصلي :shad::shad: 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ یه چیزی تو این مایه هاست زیاد فکرتو مشغول نکن چون محاله بتونی حلش کنی :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ شکلی رو که حدس میزنیم رو چجوری باید اینجا بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ ببین فرناز یه راهنمایی می کنم.........به ترتیب اشکال نیگاه نکن به تک تکشون نگاه کن......مثلا اینکه اولی شبیه چیه؟ و دومی شبیه چیه 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ شکلی رو که حدس میزنیم رو چجوری باید اینجا بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بتونی حلش کنی میتونی راحت بگی احتیاجی نیست عکسشو بکشی 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ خب من اول دقیقا به صورت اون تستهای هوش تصویری نگاه کردم بهش و سعی کردم یه رابطۀ منطقی هندسی بینشون پیدا کنم ... ولی هیچی نبود بجز اینکه حدس زدم شاید اون شکلک آی باشه. بعد که مموشکی گفت که اصلا تو اون مایه ها نیست سعی کردم بصورت تصویر داستانی بهش نگاه کنم. احساس کردم مثل ارتباط دو آدم میمونه اولی با هم مچ شدن دومی با هم اختلاف دارن و رابطشون در نهایت خراب میشه.....یه همچین داستانی به ذهنم رسید بیشتر از این دیگه هیچی نمیتونم حدس بزنم. تا جواب نهایی منتظر میمونم :babygirl: 1 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ یه راهنمایی دیگه ......الان مهسا میاد به من میگه بیتربیت توالی این شش تا توالی شش تا عدده .....هرکدوم از شکلها به یکی از اعداد شبیه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ 96 این میشه نه یهنی یه 6 برعکس با یه 6 درست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده