YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ [h=2]میشائیل بالاک کفش هایش را آویخت [/h] سایت گل- میشائیل بالاک از دنیای فوتبال خداحافظی کرد این خبر از سوی وکیل او روز سه شنبه اعلام شد. بالاک مرد محبوب ژرمن ها و یکی از به یادماندنی ترین و شاید محبوب ترین شماره 13 های تیم ملی آلمان پس از گرد مولر بود. به گزارش سایت گل، بالاک در مورد دوران حرفه ای فوتبال خود می گوید:" در 36 سالگی وقتی به گذشته نگاه می کنم زمانی طولانی و شگفت انگیز از دوران حرفه ای فوتبال خود می بینم که شاید تنها می توانستم شاهد آن ها در رویاهای کودکی خود باشم." بالاک در عرصه باشگاهی در بایرلورکوزن و بایرن مونیخ و چلسی دوران پر افتخاری را تجربه کرد و در تیم ملی آلمان نیز 98 بازی انجام داد 49 گل نیز به ثمر رساند. بالاک ادامه می دهد:" مطمئنا این برای من امتیاز بزرگی بود که توانستم با مربیان بزرگ و بازیکنان برتر دنیا کار کنم" شماره 13 محبوب ژرمن ها در پایان صحبت های خود می گوید:" مدتی بود که فعالیتی در فوتبال نداشتم مشتاقانه منتظر آن هستم که فصل جدیدی در زندگی من و خانواده ام آغاز شود. از همه مردم بزرگی که از ما حمایت کردند تشکر می کنم همه آن ها سهم زیادی را در موفقیت های من داشتند." لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده