شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ من sx40 دارم کیفیت عکاسیش و فیلم برداریش فوق العاده هستش عاشق زومش هستم خیلی با حاله 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ چرا با اعصاب من بازی می کنید؟ الان من چی بخرم؟ منم ماه پیش همین حال رو داشتم، کاملا درکت میکنم, مهناز خانم انتخابش خیلی سخته, باتوجه به قیمت بالای دوربین ها تو ایران, من که میخوام یه دفعه برم سراغ slr خودم رو خلاص کنم. 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ منم ماه پیش همین حال رو داشتم، کاملا درکت میکنم, مهناز خانم انتخابش خیلی سخته, باتوجه به قیمت بالای دوربین ها تو ایران, من که میخوام یه دفعه برم سراغ slr خودم رو خلاص کنم. اون دوستمون گفتن برا کلاس رفتن slr مناسب تره میشه چن تا مدل به همراه قیمت بهم معرفی کنین؟ فردا میخوام سفرش بدم اما هنوز نمیدونم چی وردارم لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ نکته مهم: اگر به عکاسی علاقه دارید یا حدس میزنید ممکنه علاقه مند شید تا جایی که جیبتون اجازه می ده دوربین خیلی خوب بگیرید به این حرفایی که می گن تا اون حد حرفه ای لازم نداری اهمیت ندین جون ممکنه عاشق عکاسی بشید و بعد حسرت بخورید(مثل خودم) و به نظرم nikon برای عکاسی حرفه ای خیلی بهتره رنگ های زنده تری داره .دقت کنید دوربین superzoom باشه برای عکاسی معماری خیلی بدرد بخوره 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ اون دوستمون گفتن برا کلاس رفتن slr مناسب تره میشه چن تا مدل به همراه قیمت بهم معرفی کنین؟فردا میخوام سفرش بدم اما هنوز نمیدونم چی وردارم اگه واسه کلاس میخوای DSLR بگیر Nikon D5100 همراه لنزش ( کیت 18-55 VR ) حدود 2 تومن هست امکاناتش خیلی خوبه و تقریبا توی این رنج قیمت بی رقیب ـه زیر 2 تومن هم که دیگه فکر نکنم بتونی SLR بگیری چرا با اعصاب من بازی می کنید؟ الان من چی بخرم؟ با توضیحاتی که داده شد فکر نکنم انتخاب سخت باشه ! 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ بچه ها مرسی عالی بودممنون من که فعلا بیخیال خرید شدم چون با این وضعیت توان خرید یه دوربین نیکون ندارم. 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ قیمت دوربینا بازم رفته بالا امروز رفتم قیمت sx40شده بود 1.400 فروشنده گفت توصیه میکنم فعلا تو خرید دوربین دست نگه دارین:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ Nikon D5100 همراه لنزش ( کیت 18-55 VR ) حدود 2 تومن هست همین امروز قیمت کردم, تو بازار تهران, شده 2.450.000 تومان باخودم گفتم, خوب برم سراغ یه دونه از این دم دستی ها که تو کف دست جا میشه, یکم صبر کنم پول دستم بیاد بعد برم سراغ SLR, بعد از کلی جستجو از مدل w690 سونی خیلی خوشم اومد, برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما وقتی قیمتش رو شنیدم, با خودم گفتم بی خیال, همون SLR رو بگیرم سنگین ترم. 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ قیمت دوربینا بازم رفته بالا امروز رفتم قیمت sx40شده بود 1.400 فروشنده گفت توصیه میکنم فعلا تو خرید دوربین دست نگه دارین:icon_pf (34): امروز نمایندگی Canon مشهد موجود داشت 1200000 همین امروز قیمت کردم, تو بازار تهران, شده 2.450.000 تومان مهم اینکه از کجا قیمت گرفته باشی ... اینجا پرسیدم امروز 2080 بود آدرس: خیابان انقلاب - بهار جنوبی - برج بهار - انتهای طبقه همکف واحد 184 تلفن:77616187- 77615663 -- Anyway ...! 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ بالاخره من دوربینو خریدم sx40 از نمایندگی تهران 1.405،خیلی بالا رفت بود:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ بالاخره من دوربینو خریدم sx40 از نمایندگی تهران 1.405،خیلی بالا رفت بود:icon_pf (34): مبارکتون باشه :hapydancsmil: بالا یا پایین, هرچی که بود, به نسبت روز بازار خیلی خوب خریدین! پس ناراحت نباشین و از این دوربین عالی نهایت استفاده و لذت رو ببرین. 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ با اجازه مهناز خانم و دوستان میخوام یه سری دوربین دیگه رو هم تو این تاپیک معرفی کنم (جدای مسئله خرید, قیمت و ...) از بقیه دوستان هم میخوام که تو این زمینه کمک کنند. 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ دوربین D5100 نیکون, دوربین فوق العاده ای که با توجه به قیمت و کارایی رتبه خوبی رو بین هم رده ای هاش به خودش اختصاص داده [/img] [/img] 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ D5100 دوربینی با ویژگیهای خیلی عالی هست, که از اون جمله میشه به جی پی اس داخلی عکس برداری با فرمت HDR عکس برداری با فرمت RAW میزان پیکسل موثر 16 MB سنسور CMOS شارژ باطری 660 عکس و ... برای دیدن اطلاعات تکمیلی به آدرس زیر مراجعه کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [DLBOX= برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ][/DLBOX] 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ بالاخره من دوربینو خریدم sx40 از نمایندگی تهران 1.405،خیلی بالا رفت بود:icon_pf (34): داره شدیداً قلقلکم می شه بخرمشا.....قیمتشم خوبه....270$ 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ داره شدیداً قلقلکم می شه بخرمشا.....قیمتشم خوبه....270$ طبق گفته ی بچه ها و مشخصات خود دوربین باید خوب باشه ،قیمتی هم که شما میخرین خوبه می ارزه 1 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ یه دوربین دیگه هم میخوام به دوستان گلم معرفی کنم EOS Canon Rebel T3i 18-55mm IS II Kit این دوربین هم همرده نیکون D5100 هستش (ظاهرا) این دوربین یه محصول فوق العاده از کانن هستش, کارایی بالا و راحتی هنگام کار کردن در کنار سایر ویژگیهای حرفه ای از صفات بارز این دوربین هست این دوربین برای ورود به دنیای دوربین های سری SLR در کنار D5100 نیکون (با توجه به قیمت ها و کاراییشون) از بهترین انتخاب ها هستند [/img] [/img] 1 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ برای توضیحات تکمیلی در باره این دوربین میتونید به آدرس زیر مراجعه کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده