tar$ 1162 ارسال شده در 3 دی، 2012 سلام قسمت بالای انجمن هست :جهت اطلاع شما: وقتی پیام دارین یا لایکهای زیادی بهتون دادن چه حسی دارین؟:w12: بیشترین لایکی که بهتون دادن چندتا بوده چرا مطلبی که خوشتون اومده لایک میکنین بعدش کلی اسپم میذارین؟ به لایک گرفتن معتاد نشدین؟ 6
Strelitzia 17128 ارسال شده در 3 دی، 2012 من خودم به شخصه عاشق رنگ آبی جهت اطلاع شما هستم عجب خوش رنگه مخصوصا ببینی تعدادش زیاده:gnugghender: یبار دیدم 150تا جهت اطلاع شما دارم بعد فهمیدم اشتباه شده
judyabott 8886 ارسال شده در 3 دی، 2012 سلام قسمت بالای انجمن هست :جهت اطلاع شما: وقتی پیام دارین یا لایکهای زیادی بهتون دادن چه حسی دارین؟:w12: بیشترین لایکی که بهتون دادن چندتا بوده چرا مطلبی که خوشتون اومده لایک میکنین بعدش کلی اسپم میذارین؟ به لایک گرفتن معتاد نشدین؟ ميشه بگي كي دوست نداره همه دوس دارن ... شما چطور ؟ چند وقت پيش بود كه 3يا 4 روز نيومده بودم انجمن وقتي اومدم 289 لايك خوردم :imoksmiley: حال كرده بودم
Strelitzia 17128 ارسال شده در 3 دی، 2012 ميشه بگي كي دوست نداره همه دوس دارن ... شما چطور ؟ چند وقت پيش بود كه 3يا 4 روز نيومده بودم انجمن وقتي اومدم 289 لايك خوردم :imoksmiley: حال كرده بودم بابا اکتیییییییییییو
Tamana73 28835 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 نقل قول دوست دارم ولی لایک خوشم نمی آد انقدر نقل میگیرم متنفر بشی
afshin18 11175 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 تاپیکا رو حال کن پیدا کردم اکثرا قبلا دیده بودمشون(شکلک جنگلی شاد)
sara kia 3158 ارسال شده در 27 بهمن، 2014 من خودم عشق اسپمم. هرجا اسپم هست نام من در اونجا میدرخشه ولی لایک خورم قوی نیست، یه چند تا تایپیک باز کردم هیچکس استقبال نکرد، آی ضایع شدم
baranobarf 352 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 من اینجا تو انجمن زیاد نمی یام.. دوستای زیادی هم ندارم ولی خوب وقتی میبینم لایک بهم دادن خیلی خوشحال میشم:hapydancsmil: از نقل قولا خیلی بیشتر خوشم میاد چون آدمو وارد یه بحثه دوستانه میکنه..
ارسال های توصیه شده