azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ آن که دائم هوس سوختن ما میکرد کاش می آمد و از دور تماشا میکرد. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ شمع بزم محفل شاهان شدن ذوقی ندارد ای خوشا شمعی که روشن میکند ویرانه ای را. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل ، بخت بد بین از اجل هم ناز می باید کشید . . .:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ اگر لذت ترك لذت بداني دگر شهوت نفس لذت نخواني 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ عاشقي پيداست از زاري دل نيست بيماري چو بيماري دل 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ دست تنهایی هـوای کـوه کنـدن کرده است من یقین دارم کمی فرهاد، شیرین می زند 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ صد نامه فرستادم، صد راه نشان دادم یا راه نمی دانی، یا نامه نمی خوانی 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ من مرد کاغذی که رسیدم به انتها کبریت میکشم به خودم نیمه های شب لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ ميروم خسته و افسرده وزار سوی منزلگه ويرانه خويش لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ تا دور گشتی ای گل خندان ز پیش من ابر آمد و گریست به حال پریش من لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ ای گل بهار آمد و بلبل ترانه ساخت دیگر بیا که جای تو خالی ست پیش من لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ آن شب که صبح روشن اندامت از آسمان اینه بر من طلوع کرد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده