azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ با فراغت تو شکستی دل من، می ترسم! خرده های دل من در کف پایت برود 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ هیچ کس جای مرا دیگر نمی داند کجاست آن قدر در عشق او غرقم که پیدا نیستم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ تو رفته ای که بی من سفر کنی من مانده ام که بی تو شبها سحر کنم 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ صدایم خیس و بارانی است نمی دانم چرا در قلب من پاییز طولانی است 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ عشق من با خم ابروی تو امروزی نیست دیرگاهی ست کزین جام هلالی مستم 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ تا به کی از کفر و دین گویی، قدم در راه نه کاین دو راه مختلف آخر گذارد سر به هم 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ با خیال تو به سر بردن اگر هست گناه با خبر باش که من غرق گناهم همه عمر. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ زهرجا بگذرد تابوت من قوقا بباخیزد چه سنگین میرود این مرده از بس ارزوهاداشت. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ دیوانه را توان به محبت نمود رام مارا محبت است که دیوانه میکند. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ ناله را هرچند می خواهم که پنهانی کشم سینه می گوید که من تنگ آمدم، فریاد کن. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ دیوانه باش تا غمت عاقلان خورند عاقل مباش که غم دیوانگان خوری. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ هر که در سینه دلی داشت به دلـداری داد دل نفرین شده ی ماست که تنهاست هنوز 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ با خون غم نوشتم غربت مکان ما نیست از یاد بردن دوست ، هرگز مرام ما نیست 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ نمی دانم چه هنگام از کدامین راه... ولی یکبار دیگر باز خواهم گشت... 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ ای که گفتی آشنایی با غریبان مشکل است آشنایی می توان کرد جدایی مشکل است:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ ترجیح می دهم که خودم باشم و خودم حتی از انزوای خودم گوشه گیر تر!! 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ خیانت غیرت عشق است وقتی وصل ممکن نیست چه آسان ننگ می خوانند نیرنگ زلیخا را ! 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ این که مردم نشناسند تو را غربت نیست غربت آن است که یاران ببرندت از یاد 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سنگدل ! با من مدارا کن ، فراموشم مکن بر مزارم این غبار از سنگ هم سنگین تر است. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده