Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ابوالفضل پورعرب كه به دلیل بیماری سرطان مدتها خانه نشین بوده است، پس از ماه ها در مراسم تجمع هنرمندان برای محكومیت اهانت به پیامبر (ص) در برابر دوربین رسانه ها قرار گرفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 26 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ دیدمش خیلیم ناراحت شدم امیدوارم حالش زودتر خوب بشه لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ خدا آدمایی رو که دوست داره واقعا سخت امتحان میکنه,امیدوارم هرچه زودتر خوب بشن. لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ واقعا برام باور کردنی نیست من خیلی دوستش دارم براش آرزوی سلامتی میکنم لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ چرا همه هنرمندا اخر سرطان میگیرن ! ایشالله شفا بگیره چقد دلم سوخت لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ ای بابا نمی دونستم.. آرزوی بهبودی برای ایشون لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ ای بابا همیشه فکر میکردم این بنده خدا چرا این شکلیه؟؟؟ چرا اینقدر شبیه معتاداست... نگو... ای دل غافل لینک به دیدگاه
*ستاره* 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ :icon_pf (34): وای بنده خدا خدایا خوبش کن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده