سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ ای تو روح دلتنگی...کاش یه محلول دل باز کن داشتیم!اینکه دل یکی بدون ریا برات تنگ بشه خیلی ارزشمنده...خیلی ...دلیلی هم برای مرزبندی جنسیتی نمیبینم....دله گاهی تنگ میشه کاریشم نمیشه کرد سهیل یادته یه زمونی شما خیلی از این جمله برا دخملا استفاده می کردی یعنی واقعا دلتنگ شون بودی ؟ 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ پشت سیستم چطوری می فهمی ؟ آهااااان اینو بگووووووووووو جدی نگیر 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ آهااااان اینو بگووووووووووو جدی نگیر اگه طرف جدی بگیره چی ؟ 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ کلا چیزی رو نباید جدی گرفت..... دلم تنگ شده برات یه اصطلاحه!طرف چند روز با یکی حرف میزنه مطمئنا شرطی میشه بعد یه مدت بهش میگه دلم برات تنگ شده.به همین سادگی! شرطی شده, شرطی 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ نه منظور منم همون دوستان و اشنایان غیر هم جنس بودپس برای تو هیچ مفهوم خاصی جز ابزار ارادات دوستی نیس و ساعتها روش تفسیر و تعبیر نمی کنی اوهوم. به نظرم تعبير و تفسير واسه مسائل پيچيده تره! هرچي سادهتر و رهاتر از كنار مسائل رد شيم، زندگي راحت تره. ولي جالبه. من فكر نميكردم اين مسئله ميتونه چالش برانگيز باشه. :mornincoffee:* * .All rights reserved yasi*m co 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اگه طرف جدی بگیره چی ؟ واویلا!!!!اگه جدی بگیره خودشو اذیت میکنه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ پشت سیستم چطوری می فهمی ؟ اگه شخصیت کاملا مجازی هست که مجازی هم میمونه زیاد مهم نیست هرجوری میخوای برداشت کن 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اگه واقعا بهت علاقه نداشته باشه و فقط قصدش امتحان شخصیت و چارچوب فکری تو باشه چی ؟ میگم اگه بهش علاقه داشته باشم بهش میگم دیگه بقیه اش با اونه که یا راست گفته یا دروغ البته اینطوری هم نیست که تا که گفت منم بگم پس دیگه با هم دوست شدیم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اگه طرف جدی بگیره چی ؟ دنیای مجازی همه چیزش مجازیه شاید شاید، من نوعی واقعا دوست داشته باشم و حتی تو دنیای واقعیم بهت فکر کنم دلتنگت بشم وحتی دلم بخواد تو واقعیتم باهات باشم اما هیچ تضمینی وجود نداره که شخصیت واقعیتو بپذیرم!یا حتی شبیه اون تصویری باشه که ازت ساختم یا عکسش مگه اینگه به واقعیت تبدیل شده باشه ببخشید فقط خواستم مثال بزنم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ سهیل یادته یه زمونی شما خیلی از این جمله برا دخملا استفاده می کردی یعنی واقعا دلتنگ شون بودی ؟ یعنی میخوای انکار کنی احساسات لطیف مردونمو؟ هرچند به بحث ربطی نداره ولی تو روند رشد انسان مقطع زمانی ای هست که سعی در گسترش روابط اجتماعی میکنه که معمولا مقارنه با سن ورود به جامعه تو پستم هم نوشتم که بدون ریا باید باشه ....متاسفانه گاها این احساس دستاویزی میشه برای هدفی یکطرفه انسان مختاره و میتونه با کسب تجربه در طول زمان به صحت و سقم ادعای اطرافیان پی ببره با شناختی که از تو دارم سارا فکر میکنم یخورده داری زیادی حساسیت نشون میدی....همه که خفاش شب نیستن 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اوهوم. به نظرم تعبير و تفسير واسه مسائل پيچيده تره! هرچي سادهتر و رهاتر از كنار مسائل رد شيم، زندگي راحت تره. ولي جالبه. من فكر نميكردم اين مسئله ميتونه چالش برانگيز باشه. :mornincoffee:* * .All rights reserved yasi*m co متاسفانه برا بعضیا شده درکل راضیم ازتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت حرفت طلایی بود 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اگه شخصیت کاملا مجازی هست که مجازی هم میمونه زیاد مهم نیست هرجوری میخوای برداشت کن ولی بعضیا این مجازی رو خیلی جدی گرفتن ابزاری شده برای شارژ و دشارژ شدن منبع اعتماد به نفس شون لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ دنیای مجازی همه چیزش مجازیهشاید شاید، من نوعی واقعا دوست داشته باشم و حتی تو دنیای واقعیم بهت فکر کنم دلتنگت بشم وحتی دلم بخواد تو واقعیتم باهات باشم اما هیچ تضمینی وجود نداره که شخصیت واقعیتو بپذیرم!یا حتی شبیه اون تصویری باشه که ازت ساختم یا عکسش مگه اینگه به واقعیت تبدیل شده باشه ببخشید فقط خواستم مثال بزنم لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ یعنی میخوای انکار کنی احساسات لطیف مردونمو؟هرچند به بحث ربطی نداره ولی تو روند رشد انسان مقطع زمانی ای هست که سعی در گسترش روابط اجتماعی میکنه که معمولا مقارنه با سن ورود به جامعه تو پستم هم نوشتم که بدون ریا باید باشه ....متاسفانه گاها این احساس دستاویزی میشه برای هدفی یکطرفه انسان مختاره و میتونه با کسب تجربه در طول زمان به صحت و سقم ادعای اطرافیان پی ببره با شناختی که از تو دارم سارا فکر میکنم یخورده داری زیادی حساسیت نشون میدی....همه که خفاش شب نیستن برمنکرش لعنت به نظرت تو رابطه با ادما باید دنبال سنجش فاصله احساسی با طرف باشیم یا سنجش رسوم جاری ؟ راسی دلم برات تنگ شده بود (جدی ) لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خب دلش تنگ شده دیگه موقعییتها و افراد متفاوتی هستن،،، ولی اونقدرم جمله ی سنگینی نیس دیگه.. مثل احوال پرسی میمونه! (یعنی در اون حده.. ) مگه اینکه با لحن خاص تو شرایط خاص بگه! یه خورده شرایط مبهمه الان! توضیح میدی سارا؟ پن:در هر صورت هرکی هم بگه بهتره زیاد ب خودمون نگریم.. یه جمله خیلی معمولیه از رو محبت یا تعارف ساده!... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ با اين شرايطي كه گفتي، من اينو زياد گفتم و شنيدم. فكر خاصيم نكردم!به نظرم اونقدرا غيرعادي نيست كه توي دستهي كارهاي مرزبندي شده قرارش بديم. آدم براي هر كسي كه دلش تنگ نميشه. با اون آدم دوستي كه اينو بهش ميگي يا ازش ميشنوي! يا حداقل اون تورو دوست خودش ميدونه. اينم غير عادي نيست و اشكالي نداره. اينم از روي محبته خب. حس دلتنگيه. يا توئم دلت تنگ شده و ميگي "منم همينطور". يا دلت تنگ نشده و ميگي "عه؟چرا؟ ... باشه، اشكالي نداره!" بی تربیت تو همیشه اون قسمت دوم رو به من میگی در جوابم . حالا شماختمت 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ به نطر من 2 تا ادم میتونه دلشون واسه هم تنگ شه، یه وقتی هست مثلا حتی واسه استادت، دوست جنس مخالفت تو دانشگاه، سر کار دلت تنگ میشه. اینکه بخوایم بگیم این اشتباهه یه چیزه غیر عادیه. والله من واسه تختمم دلم تنگ میشه چه برسه به ادمایی که خیلی وقتا میبینمشون. خیلی وقتا واسه بچه های اینجا هم دلم تنگ میشه........ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ شما اگه این جمله رو از جنس مخالف تون بشنفید چه تفسیری می کنید ؟ هیچ چی ...خب آدمه ...دل داره...دلش تنگ شده خب.... یعنی به یادمه نحوه برخوردتون اون لحظه چطوریه ؟ می گم: آخیییییییییی مرسی....منم دلم تنگ شده...حالا بستگی داره چقدر صمیمی باشیم...دیگه چاق سلامتی ها ادامه خواهد داشت تابوهای فکری و رفتاری تون چقدر درهدایت ذهن شما ونوع برخورد شما تاثیر دارند ؟ من اصولاً به دختر پسری کاری ندارم....اصلاً هم از اونا نیستم که سرخ و سفید بشم...یعنی از بدو تولد اینجوری بودما..... من فکر می کنم بعضی از جمله ها رو برای خوب بودن و انسان بودن آدما به کار می بریم.... من خیلی وقتا شده به طرف مقابلم که پسره گفتم: ببین اینقدر این اخلاقتو دوست دارم که حد نداره.... یا زنگ زدم به دوستام گفتم: هدف ابراز دلتنگی بود که حاصل شد.... اگه دیگه با یه کسی کانتکت داشته باشم و زیاد ازش خوشم نیاد در جوابش می گم: ممنون که به یادم بودید...همین! 3 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ گفتند عینک سیاهت را بردار دنیا پر از زیباییست !!! عینک را برداشتم .... ... وحشت کردم از هیاهوی رنگها عینکم را بدهید میخواهم به دنیای یکرنگم پناه برم لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ ببین نباید به دنیا مجازی دل بست. چون نمی دونی دقیقا احساس اون طرف چیه ما حتی گاهی از قیافه طرف هم نمی تونیم صداقت کلامشو بفهمیم چه برسه از پشت کیبورد. دنیای مجازی ظرفیت می خواد آدم باید ببینه اگه نمی تونه با احساسش کنار بیاد و درگیری احساسی پیدا میکنه باید باید بذارتش کنار.اینو جدی میگم. چون ما داریم تو دنیای واقعی زندگی میکنیم. با واقعیت ها رو به رو شو. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده