هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بستگی به لحنش داره مثل یکی میگه چطوری هادی دلم برات تنگ شده بود دیگه داشتم نگرانت میشدم خیلی وقته ازت خبری نیست خب منم میگم مرسی از شما که به یادم بودین یه کمی هم خوشحال میشم. ولی اگر بگه هادی!دلم برات تنگ شده بود!یه کمی هم حالت خجالت و این حرفا تو چهرش اگر باشه احتمالا قند تو دلم آب میشه و منم میگم که دل منم براتو.ن تنگ شده بود! ولی اگر دوستای نزدیگم بگن بهم قطعا بهشون میگم که اگر دلت تنگ شده بود به خبری می گرفتی! 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خواهر مادر رو بالا گفتم همه ماها تقریبا عکس العمل مشابه ای نشون میدیم منظورم غیر این افراد بود استاد رو بالفرض گفتم فرض کن همکلاسی دختری داری که یه رابطه خیلی معمولی باهم دارید ببخشید ندیدم خوب اگه همکلاسیم باشه با این شرایط اینکه فقط همکلاسی عادیم باشه دو فرض وجود داره یا نشونس برای علاقه یا اینکه واقعا همینجوری گفته 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ این جمله ها کلیشه ای شدن دیگه..... کسی که تا چند وقت پیش دلش تنگ میشد دیگه دلش تنگ نمیشه..... من نشدم ولی همش یه حسی تهش بهم میگه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. و در نهایت جمله معروف خودم آدما اونی نیستن که نشون میدن خانواده حسابش جداست اونا که این جمله رو میگن حتما صحت داره 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اگه یه پسر به من بگه دلش برام تنگ شده بود خوب اگه راستشو بخوای یکی دوبار این قضیه برام اتفاق افتاده ولی باور نمیکردم چون من کلا به هیچ پسری اعتماد ندارم در جوابم بهشون فقط گفتم اووومبه همین بی تفاوتی خواهرم میگه همیشه میگن نیمه پره لیوانو ببینین تو اصلا اون لیوانو نمیبینی 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بستگی به لحنش داره مثل یکی میگه چطوری هادی دلم برات تنگ شده بود دیگه داشتم نگرانت میشدم خیلی وقته ازت خبری نیست خب منم میگم مرسی از شما که به یادم بودین یه کمی هم خوشحال میشم.ولی اگر بگه هادی!دلم برات تنگ شده بود!یه کمی هم حالت خجالت و این حرفا تو چهرش اگر باشه احتمالا قند تو دلم آب میشه و منم میگم که دل منم براتو.ن تنگ شده بود! ولی اگر دوستای نزدیگم بگن بهم قطعا بهشون میگم که اگر دلت تنگ شده بود به خبری می گرفتی! پشت سیستم اگه کسی بت بگه چطوری می فهمی حرفش از کدوم دسته است ؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ ببخشید ندیدمخوب اگه همکلاسیم باشه با این شرایط اینکه فقط همکلاسی عادیم باشه دو فرض وجود داره یا نشونس برای علاقه یا اینکه واقعا همینجوری گفته خب اگه اون جهت امتحان تو و دیدن عکس العمل تو گفته باشه چی ؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خب همون دوست اگه از جنس مخالف باشه بش میگی ؟ گفتم با اين شرايطي كه گفتي ديگه. آدم كه هست. دوستمه خب! چه فرقي ميكنه؟ اينطوري كه ميگين آدم حس ميكنه تو خيابون داره رد ميشه يه آقايي مياد بهش ميگه دلم برات تنگ شده بود! هيچ وقت آدماي بي ربط چنين چيزي رو به هم نميگن! 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ پشت سیستم اگه کسی بت بگه چطوری می فهمی حرفش از کدوم دسته است ؟ میدونم از من نپرسیدی ولی حرفش 90 درصد غلطه!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اگه یه پسر به من بگه دلش برام تنگ شده بود خوب اگه راستشو بخوای یکی دوبار این قضیه برام اتفاق افتاده ولی باور نمیکردم چون من کلا به هیچ پسری اعتماد ندارم در جوابم بهشون فقط گفتم اووومبه همین بی تفاوتی خواهرم میگه همیشه میگن نیمه پره لیوانو ببینین تو اصلا اون لیوانو نمیبینی خواهرت راست میگه خب 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ چرا چه دلیلی داشت ؟ چون دیدم احساسی هست که من نمیخوام قبولش کنم خب همون دوست اگه از جنس مخالف باشه بش میگی ؟ خوب ببخشید میپرم وسط کلامتون ولی همونطور که گفتم فقط دو نفری که بینشون مکالمه صورت میگیره اون احساس رو درک میکنن! حتما به این معنی نیست که هر جنس مخالفی گفت دلم تنگ شده احساسی یا منظور خاصی وجود داره شاید تو همین سایت هم اینو شنیده باشیم یا گفته باشیم بدون منظور خاصی دلمون واسه دوستمون تنگ شده همین 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خب اگه اون جهت امتحان تو و دیدن عکس العمل تو گفته باشه چی ؟ راستش باید تو شرایطش قرار بگیرم ببینم چجوری میشه ولی اگه واقعا کسی باشه که بهش علاقه داشته باشم منم بهش میگم منم همین طور 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خب به نظر چرا این یه جمله که می تونه درحد یه تشکر یا سلام معمولی باشه اینقد برات تعبیر و تفسیر داره ؟ این یه جمله مثل سلام و تشکر نیست این یه مفهوم داره که یعنی برام مهمی، آدم به دشمنشم ممکنه بگه تشکر، اینم واسه آدم مهمه که واسه کی و به چه دلیلی مهم باشه! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ گفتم با اين شرايطي كه گفتي ديگه. آدم كه هست. دوستمه خب! چه فرقي ميكنه؟ اينطوري كه ميگين آدم حس ميكنه تو خيابون داره رد ميشه يه آقايي مياد بهش ميگه دلم برات تنگ شده بود! هيچ وقت آدماي بي ربط چنين چيزي رو به هم نميگن! نه منظور منم همون دوستان و اشنایان غیر هم جنس بود پس برای تو هیچ مفهوم خاصی جز ابزار ارادات دوستی نیس و ساعتها روش تفسیر و تعبیر نمی کنی 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ این یه جمله مثل سلام و تشکر نیست این یه مفهوم داره که یعنی برام مهمی، آدم به دشمنشم ممکنه بگه تشکر، اینم واسه آدم مهمه که واسه کی و به چه دلیلی مهم باشه! یادمه یه زمونی گفتن کلمه عزیزم یا جانم خیلی جاها کاربرد نداشت ولی الان مصرف عمومی داره طوری که بارها شده از استاد , هم کلاسی یا راننده تاکسی غیر همجنس خود اینارو بشنفیم بدون اینکه تعجب کنیم یا تفسیرهای خاصی روشون انجام بدیم به نظرت بین تابوهای ذهنی ما و تفسیر این جملات ربطی وجود نداره ؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ راستش باید تو شرایطش قرار بگیرم ببینم چجوری میشه ولی اگه واقعا کسی باشه که بهش علاقه داشته باشم منم بهش میگم منم همین طور اگه واقعا بهت علاقه نداشته باشه و فقط قصدش امتحان شخصیت و چارچوب فکری تو باشه چی ؟ 2 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بستگي به طرز گفتنش داره. فكر ميكنم خودم بتونم متوجه شم كه جدي گفت يا الكي خواست يه چيزي گفته باشه. در هر دو صورت ميگم منم همينطور ولي شخصا اگه خيلي خيلي با احساس گفته باشه يه چندتا آدم و مكان و زمانم قاطيش ميكنم. مثلا ميگم منم دلم برا همتون تنگ شده! 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ ای تو روح دلتنگی...کاش یه محلول دل باز کن داشتیم! اینکه دل یکی بدون ریا برات تنگ بشه خیلی ارزشمنده...خیلی ...دلیلی هم برای مرزبندی جنسیتی نمیبینم....دله گاهی تنگ میشه کاریشم نمیشه کرد 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ یادمه یه زمونی گفتن کلمه عزیزم یا جانم خیلی جاها کاربرد نداشت ولی الان مصرف عمومی دارهطوری که بارها شده از استاد , هم کلاسی یا راننده تاکسی غیر همجنس خود اینارو بشنفیم بدون اینکه تعجب کنیم یا تفسیرهای خاصی روشون انجام بدیم به نظرت بین تابوهای ذهنی ما و تفسیر این جملات ربطی وجود نداره ؟ این که یه کلمه تکه کلام یکی باشه با اونی که بیاد روبروت واسه با خجالت بگه دلم برات تنگ شده بود فرق داره منم همینو میگم که اگه یکی بهت گفت دلم برات تنگ شده یه معنی خاصی که تو تفسیر تو هست رو حتما نداره! معانیه زیادی میتونه داشته باشه که با قرار گرفتن تو او شرایط میشه فهمید 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ بستگي به طرز گفتنش داره.فكر ميكنم خودم بتونم متوجه شم كه جدي گفت يا الكي خواست يه چيزي گفته باشه. در هر دو صورت ميگم منم همينطور ولي شخصا اگه خيلي خيلي با احساس گفته باشه يه چندتا آدم و مكان و زمانم قاطيش ميكنم. مثلا ميگم منم دلم برا همتون تنگ شده! چرا ؟ این ناشی از تابوی فکری ماست یا ضعف احساسی ما ؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ این که یه کلمه تکه کلام یکی باشه با اونی که بیاد روبروت واسه با خجالت بگه دلم برات تنگ شده بود فرق داره منم همینو میگم که اگه یکی بهت گفت دلم برات تنگ شده یه معنی خاصی که تو تفسیر تو هست رو حتما نداره! معانیه زیادی میتونه داشته باشه که با قرار گرفتن تو او شرایط میشه فهمید پشت سیستم چطوری می فهمی ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده