هادی ناصح 18854 ارسال شده در 30 آذر، 2012 بستگی به لحنش داره مثل یکی میگه چطوری هادی دلم برات تنگ شده بود دیگه داشتم نگرانت میشدم خیلی وقته ازت خبری نیست خب منم میگم مرسی از شما که به یادم بودین یه کمی هم خوشحال میشم. ولی اگر بگه هادی!دلم برات تنگ شده بود!یه کمی هم حالت خجالت و این حرفا تو چهرش اگر باشه احتمالا قند تو دلم آب میشه و منم میگم که دل منم براتو.ن تنگ شده بود! ولی اگر دوستای نزدیگم بگن بهم قطعا بهشون میگم که اگر دلت تنگ شده بود به خبری می گرفتی! 7
Mr.101 27037 ارسال شده در 30 آذر، 2012 خواهر مادر رو بالا گفتم همه ماها تقریبا عکس العمل مشابه ای نشون میدیم منظورم غیر این افراد بود استاد رو بالفرض گفتم فرض کن همکلاسی دختری داری که یه رابطه خیلی معمولی باهم دارید ببخشید ندیدم خوب اگه همکلاسیم باشه با این شرایط اینکه فقط همکلاسی عادیم باشه دو فرض وجود داره یا نشونس برای علاقه یا اینکه واقعا همینجوری گفته 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 30 آذر، 2012 این جمله ها کلیشه ای شدن دیگه..... کسی که تا چند وقت پیش دلش تنگ میشد دیگه دلش تنگ نمیشه..... من نشدم ولی همش یه حسی تهش بهم میگه کاسه ای زیر نیم کاسه هست. و در نهایت جمله معروف خودم آدما اونی نیستن که نشون میدن خانواده حسابش جداست اونا که این جمله رو میگن حتما صحت داره 4
zahra-d 4993 ارسال شده در 30 آذر، 2012 اگه یه پسر به من بگه دلش برام تنگ شده بود خوب اگه راستشو بخوای یکی دوبار این قضیه برام اتفاق افتاده ولی باور نمیکردم چون من کلا به هیچ پسری اعتماد ندارم در جوابم بهشون فقط گفتم اووومبه همین بی تفاوتی خواهرم میگه همیشه میگن نیمه پره لیوانو ببینین تو اصلا اون لیوانو نمیبینی 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2012 بستگی به لحنش داره مثل یکی میگه چطوری هادی دلم برات تنگ شده بود دیگه داشتم نگرانت میشدم خیلی وقته ازت خبری نیست خب منم میگم مرسی از شما که به یادم بودین یه کمی هم خوشحال میشم.ولی اگر بگه هادی!دلم برات تنگ شده بود!یه کمی هم حالت خجالت و این حرفا تو چهرش اگر باشه احتمالا قند تو دلم آب میشه و منم میگم که دل منم براتو.ن تنگ شده بود! ولی اگر دوستای نزدیگم بگن بهم قطعا بهشون میگم که اگر دلت تنگ شده بود به خبری می گرفتی! پشت سیستم اگه کسی بت بگه چطوری می فهمی حرفش از کدوم دسته است ؟ 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2012 ببخشید ندیدمخوب اگه همکلاسیم باشه با این شرایط اینکه فقط همکلاسی عادیم باشه دو فرض وجود داره یا نشونس برای علاقه یا اینکه واقعا همینجوری گفته خب اگه اون جهت امتحان تو و دیدن عکس العمل تو گفته باشه چی ؟ 2
O-N 10553 ارسال شده در 30 آذر، 2012 خب همون دوست اگه از جنس مخالف باشه بش میگی ؟ گفتم با اين شرايطي كه گفتي ديگه. آدم كه هست. دوستمه خب! چه فرقي ميكنه؟ اينطوري كه ميگين آدم حس ميكنه تو خيابون داره رد ميشه يه آقايي مياد بهش ميگه دلم برات تنگ شده بود! هيچ وقت آدماي بي ربط چنين چيزي رو به هم نميگن! 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 30 آذر، 2012 پشت سیستم اگه کسی بت بگه چطوری می فهمی حرفش از کدوم دسته است ؟ میدونم از من نپرسیدی ولی حرفش 90 درصد غلطه!:vahidrk: 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2012 اگه یه پسر به من بگه دلش برام تنگ شده بود خوب اگه راستشو بخوای یکی دوبار این قضیه برام اتفاق افتاده ولی باور نمیکردم چون من کلا به هیچ پسری اعتماد ندارم در جوابم بهشون فقط گفتم اووومبه همین بی تفاوتی خواهرم میگه همیشه میگن نیمه پره لیوانو ببینین تو اصلا اون لیوانو نمیبینی خواهرت راست میگه خب 2
not found 16275 ارسال شده در 30 آذر، 2012 چرا چه دلیلی داشت ؟ چون دیدم احساسی هست که من نمیخوام قبولش کنم خب همون دوست اگه از جنس مخالف باشه بش میگی ؟ خوب ببخشید میپرم وسط کلامتون ولی همونطور که گفتم فقط دو نفری که بینشون مکالمه صورت میگیره اون احساس رو درک میکنن! حتما به این معنی نیست که هر جنس مخالفی گفت دلم تنگ شده احساسی یا منظور خاصی وجود داره شاید تو همین سایت هم اینو شنیده باشیم یا گفته باشیم بدون منظور خاصی دلمون واسه دوستمون تنگ شده همین 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 30 آذر، 2012 خب اگه اون جهت امتحان تو و دیدن عکس العمل تو گفته باشه چی ؟ راستش باید تو شرایطش قرار بگیرم ببینم چجوری میشه ولی اگه واقعا کسی باشه که بهش علاقه داشته باشم منم بهش میگم منم همین طور 2
El Roman 31720 ارسال شده در 30 آذر، 2012 خب به نظر چرا این یه جمله که می تونه درحد یه تشکر یا سلام معمولی باشه اینقد برات تعبیر و تفسیر داره ؟ این یه جمله مثل سلام و تشکر نیست این یه مفهوم داره که یعنی برام مهمی، آدم به دشمنشم ممکنه بگه تشکر، اینم واسه آدم مهمه که واسه کی و به چه دلیلی مهم باشه! 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2012 گفتم با اين شرايطي كه گفتي ديگه. آدم كه هست. دوستمه خب! چه فرقي ميكنه؟ اينطوري كه ميگين آدم حس ميكنه تو خيابون داره رد ميشه يه آقايي مياد بهش ميگه دلم برات تنگ شده بود! هيچ وقت آدماي بي ربط چنين چيزي رو به هم نميگن! نه منظور منم همون دوستان و اشنایان غیر هم جنس بود پس برای تو هیچ مفهوم خاصی جز ابزار ارادات دوستی نیس و ساعتها روش تفسیر و تعبیر نمی کنی 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2012 این یه جمله مثل سلام و تشکر نیست این یه مفهوم داره که یعنی برام مهمی، آدم به دشمنشم ممکنه بگه تشکر، اینم واسه آدم مهمه که واسه کی و به چه دلیلی مهم باشه! یادمه یه زمونی گفتن کلمه عزیزم یا جانم خیلی جاها کاربرد نداشت ولی الان مصرف عمومی داره طوری که بارها شده از استاد , هم کلاسی یا راننده تاکسی غیر همجنس خود اینارو بشنفیم بدون اینکه تعجب کنیم یا تفسیرهای خاصی روشون انجام بدیم به نظرت بین تابوهای ذهنی ما و تفسیر این جملات ربطی وجود نداره ؟ 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2012 راستش باید تو شرایطش قرار بگیرم ببینم چجوری میشه ولی اگه واقعا کسی باشه که بهش علاقه داشته باشم منم بهش میگم منم همین طور اگه واقعا بهت علاقه نداشته باشه و فقط قصدش امتحان شخصیت و چارچوب فکری تو باشه چی ؟ 2
sokut.n 1212 ارسال شده در 30 آذر، 2012 بستگي به طرز گفتنش داره. فكر ميكنم خودم بتونم متوجه شم كه جدي گفت يا الكي خواست يه چيزي گفته باشه. در هر دو صورت ميگم منم همينطور ولي شخصا اگه خيلي خيلي با احساس گفته باشه يه چندتا آدم و مكان و زمانم قاطيش ميكنم. مثلا ميگم منم دلم برا همتون تنگ شده! 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 30 آذر، 2012 ای تو روح دلتنگی...کاش یه محلول دل باز کن داشتیم! اینکه دل یکی بدون ریا برات تنگ بشه خیلی ارزشمنده...خیلی ...دلیلی هم برای مرزبندی جنسیتی نمیبینم....دله گاهی تنگ میشه کاریشم نمیشه کرد 5
El Roman 31720 ارسال شده در 30 آذر، 2012 یادمه یه زمونی گفتن کلمه عزیزم یا جانم خیلی جاها کاربرد نداشت ولی الان مصرف عمومی دارهطوری که بارها شده از استاد , هم کلاسی یا راننده تاکسی غیر همجنس خود اینارو بشنفیم بدون اینکه تعجب کنیم یا تفسیرهای خاصی روشون انجام بدیم به نظرت بین تابوهای ذهنی ما و تفسیر این جملات ربطی وجود نداره ؟ این که یه کلمه تکه کلام یکی باشه با اونی که بیاد روبروت واسه با خجالت بگه دلم برات تنگ شده بود فرق داره منم همینو میگم که اگه یکی بهت گفت دلم برات تنگ شده یه معنی خاصی که تو تفسیر تو هست رو حتما نداره! معانیه زیادی میتونه داشته باشه که با قرار گرفتن تو او شرایط میشه فهمید 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2012 بستگي به طرز گفتنش داره.فكر ميكنم خودم بتونم متوجه شم كه جدي گفت يا الكي خواست يه چيزي گفته باشه. در هر دو صورت ميگم منم همينطور ولي شخصا اگه خيلي خيلي با احساس گفته باشه يه چندتا آدم و مكان و زمانم قاطيش ميكنم. مثلا ميگم منم دلم برا همتون تنگ شده! چرا ؟ این ناشی از تابوی فکری ماست یا ضعف احساسی ما ؟ 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 30 آذر، 2012 این که یه کلمه تکه کلام یکی باشه با اونی که بیاد روبروت واسه با خجالت بگه دلم برات تنگ شده بود فرق داره منم همینو میگم که اگه یکی بهت گفت دلم برات تنگ شده یه معنی خاصی که تو تفسیر تو هست رو حتما نداره! معانیه زیادی میتونه داشته باشه که با قرار گرفتن تو او شرایط میشه فهمید پشت سیستم چطوری می فهمی ؟ 2
ارسال های توصیه شده