رفتن به مطلب

دلم برات تنگ شده !!!

ارسال های توصیه شده

دلم برات تنگ شده ...

این جمله ای هس که ما بارها از اطرافیانمون شنیدیم از بابا , مامان , خواهر, برادر و دوست و اشنا

شنیدن این جمله از افرادی که بالا لیست کردم برامون معنی چندانی نداره غیر از محبت طبیعی

اما سوالم اینه

شما اگه این جمله رو از جنس مخالف تون بشنفید چه تفسیری می کنید ؟

نحوه برخوردتون اون لحظه چطوریه ؟

تابوهای فکری و رفتاری تون چقدر درهدایت ذهن شما ونوع برخورد شما تاثیر دارند ؟

پ.ن لطفا شعار گونه جواب ندهید فکر کنید خودتونو تو اون موقعیت تصورکنید بعد جواب بدید

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 72
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظرم فقط دو نفری که این جمله بینشون رد و بدل میشه میتونن معنیشو درک کنن، نه تنها این جمله خیلی چیزای دیگه:hanghead:

منظورم اینه که همه چی بستگی داره به اینکه از کی میشنوی؟ چه رابطه ای بین شماست؟ چجوری میگه و........

• Like 7
لینک به دیدگاه
به نظرم فقط دو نفری که این جمله بینشون رد و بدل میشه میتونن معنیشو درک کنن، نه تنها این جمله خیلی چیزای دیگه:hanghead:

منظورم اینه که همه چی بستگی داره به اینکه از کی میشنوی؟ چه رابطه ای بین شماست؟ چجوری میگه و........

خب اون موقع چه عکس العملی نشون میدی ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
معمولا از هر کی بشنوم باور میکنم چون از ته دلش بهم گفته :w16:

مثلا استادتون خانوم باشه و این جمله رو بهت بگه

اون موقع چه عکس العملی نشون میدی ؟:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب اون موقع چه عکس العملی نشون میدی ؟

فقط یکبار درک کردم اما نمیدونم چرا به رو خودم نیاوردم، بحث رو عوض کردم:sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مثلا استادتون خانوم باشه و این جمله رو بهت بگه

اون موقع چه عکس العملی نشون میدی ؟:ws37:

باور میکنم بهش میگم ممنون که دلتون برام تنگید لزومی نداره حتما بین دختر پسری باشه که عاشق هم هستن میتونه مادر آدم یا خواهر ادم باشه:w16:

ولی عجب استاد روشن فکری دارم:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
باور میکنم بهش میگم ممنون که دلتون برام تنگید لزومی نداره حتما بین دختر پسری باشه که عاشق هم هستن میتونه مادر آدم یا خواهر ادم باشه:w16:

امین جان گفتش که جنس مخالف و نه خواهر و مادر و.....

یعنی هر دختری و خانمی بیاد بگه دلم برات تنگ شده اینجوری :ws3: میشی؟؟:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

امین جان گفتش که جنس مخالف و نه خواهر و مادر و.....

یعنی هر دختری و خانمی بیاد بگه دلم برات تنگ شده اینجوری :ws3: میشی؟؟:banel_smiley_4:

هانی جان خواهر مادر جنس موافقم هستن مگه:banel_smiley_4:

اینجوری:ws3: نمیشم دیگه هر کسی هم که نمیاد این حرفا بزنه :w58:

ولی من بنا را بر حسن نیت میزارم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من خوشحال میشم به خودم تلقین میکنم از ته دلش گفته. بهشم میگم مرسی. ولی نمیگم منم همین طور. چون کلا من دلتنگ کسی زیاد نمیشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

در مورد جنس مونث، از ته دل خوشحال شدم حتی اگه در ظاهر گفته باشه و از ته دلش نباشه.:hapydancsmil:

در مورد جنس مذکر نظری ندارم چون تا حالا توی این موقعیت قرار نگرفتم. :icon_redface:

ولی فکر می کنم بستگی به آدمش داره اگه کسی باشه که دوسش داشته باشیم خوب این شکلی :ws3:میشیم اگه دوسش نداشته باشیم این شکلی:w00: میشیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
دلم برات تنگ شده ...

این جمله ای هس که ما بارها از اطرافیانمون شنیدیم از بابا , مامان , خواهر, برادر و دوست و اشنا

شنیدن این جمله از افرادی که بالا لیست کردم برامون معنی چندانی نداره غیر از محبت طبیعی

اما سوالم اینه

شما اگه این جمله رو از جنس مخالف تون بشنفید چه تفسیری می کنید ؟

نحوه برخوردتون اون لحظه چطوریه ؟

تابوهای فکری و رفتاری تون چقدر درهدایت ذهن شما ونوع برخورد شما تاثیر دارند ؟

پ.ن لطفا شعار گونه جواب ندهید فکر کنید خودتونو تو اون موقعیت تصورکنید بعد جواب بدید

با اين شرايطي كه گفتي، من اينو زياد گفتم و شنيدم. فكر خاصيم نكردم!

به نظرم اونقدرا غيرعادي نيست كه توي دسته‌ي كار‌هاي مرزبندي شده قرارش بديم.

آدم براي هر كسي كه دلش تنگ نميشه. با اون آدم دوستي كه اينو بهش ميگي يا ازش مي‌شنوي! يا حداقل اون تورو دوست خودش مي‌دونه. اينم غير عادي نيست و اشكالي نداره. اينم از روي محبته خب.

حس دلتنگيه. يا توئم دلت تنگ شده و ميگي "منم همينطور". يا دلت تنگ نشده و ميگي "عه؟چرا؟ ... باشه، اشكالي نداره!"

• Like 8
لینک به دیدگاه

به نظر من اگه دوست داشتن از ته دل باشه گفتن این جمله به این سادگی نیست و خیلی سخته.پس اگه کسی این حرفو به من بزنه به راحتی نمیتونم باورش کنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

خیلی به خیلی چیزا بستگی داره! اگه استادمون باشه تعجب میکنم که انقدر براش مهم بودم که حتی یادش موندم چه برسه به دل تنگی، و چون معمولا دل استادا برای شاگردا تنگ نمیشه کنجکاو میشم و همه گزینه هایی که چرا این دلش برای من تنگ شده رو روی میز میزارم و همه رو یکی یکی امتحان میکنم:ws3: از اون به بعد هم هرچی درس ارائه کرد بر میدارم، ولی این اگه برعکس باشه یعنی شاگردم به من بگه دلم برات تنگ شده کاملا درک میکنم که داره خود شیرینی میکنه که نمره بدم بهش، کلا واسه هر شخصی تو هر موقعتی متفاوته. میتونه آدم رو خوشحال بکنه، وسوسه بکنه، بترسونه، برنجونه و مهم نباشه!

• Like 6
لینک به دیدگاه

خواهر مادر رو بالا گفتم همه ماها تقریبا عکس العمل مشابه ای نشون میدیم

منظورم غیر این افراد بود

استاد رو بالفرض گفتم

فرض کن همکلاسی دختری داری که یه رابطه خیلی معمولی باهم دارید

- - - Updated - - -

خواهر مادر رو بالا گفتم همه ماها تقریبا عکس العمل مشابه ای نشون میدیم

منظورم غیر این افراد بود

استاد رو بالفرض گفتم

فرض کن همکلاسی دختری داری که یه رابطه خیلی معمولی باهم دارید

• Like 2
لینک به دیدگاه
من خوشحال میشم به خودم تلقین میکنم از ته دلش گفته. بهشم میگم مرسی. ولی نمیگم منم همین طور. چون کلا من دلتنگ کسی زیاد نمیشم.

چرا نمیگی

قبلا تجربه بدی از این گفتن این جمله داشتی ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
در مورد جنس مونث، از ته دل خوشحال شدم حتی اگه در ظاهر گفته باشه و از ته دلش نباشه.:hapydancsmil:

در مورد جنس مذکر نظری ندارم چون تا حالا توی این موقعیت قرار نگرفتم. :icon_redface:

ولی فکر می کنم بستگی به آدمش داره اگه کسی باشه که دوسش داشته باشیم خوب این شکلی :ws3:میشیم اگه دوسش نداشته باشیم این شکلی:w00: میشیم.

دراین که حرفا در مقام و جایگاه معنی متفاوتی به خود می پوشن شکی نیس

ولی میخوام بدونم چرا مثلا تو فیلما یه کارمند خانوم اراده پلیس وقتی همکار جنس مخالفشو می بینه خیلی راحت بش میگه

هیییی دلم برات تنگ شده بود و اونم خیلی معمولی میگه مرسی

و تموم

ولی تو واقعیت زندگی ما بخصوص ایرانی ها حتی این یه جمله می تونه سوتفاهم زیادی ایجاد کنه

• Like 1
لینک به دیدگاه
با اين شرايطي كه گفتي، من اينو زياد گفتم و شنيدم. فكر خاصيم نكردم!

به نظرم اونقدرا غيرعادي نيست كه توي دسته‌ي كار‌هاي مرزبندي شده قرارش بديم.

آدم براي هر كسي كه دلش تنگ نميشه. با اون آدم دوستي كه اينو بهش ميگي يا ازش مي‌شنوي! يا حداقل اون تورو دوست خودش مي‌دونه. اينم غير عادي نيست و اشكالي نداره. اينم از روي محبته خب.

حس دلتنگيه. يا توئم دلت تنگ شده و ميگي "منم همينطور". يا دلت تنگ نشده و ميگي "عه؟چرا؟ ... باشه، اشكالي نداره!"

خب همون دوست اگه از جنس مخالف باشه بش میگی ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی به خیلی چیزا بستگی داره! اگه استادمون باشه تعجب میکنم که انقدر براش مهم بودم که حتی یادش موندم چه برسه به دل تنگی، و چون معمولا دل استادا برای شاگردا تنگ نمیشه کنجکاو میشم و همه گزینه هایی که چرا این دلش برای من تنگ شده رو روی میز میزارم و همه رو یکی یکی امتحان میکنم:ws3: از اون به بعد هم هرچی درس ارائه کرد بر میدارم، ولی این اگه برعکس باشه یعنی شاگردم به من بگه دلم برات تنگ شده کاملا درک میکنم که داره خود شیرینی میکنه که نمره بدم بهش، کلا واسه هر شخصی تو هر موقعتی متفاوته. میتونه آدم رو خوشحال بکنه، وسوسه بکنه، بترسونه، برنجونه و مهم نباشه!

خب به نظر چرا این یه جمله که می تونه درحد یه تشکر یا سلام معمولی باشه اینقد برات تعبیر و تفسیر داره ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...