*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااام سلاااااااااااااام به همه ی دوستای عزیزم سری دوازدهم مسابقه ی عکس معماری رو میخوایم برگزار کنیم. موضوع این سری: ( المان هست ٫ که خودتون میدونید چیه نماد وسط پارکا ٫ میدان ها و .....) تا یک هفته فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید ٫ نظرسنجی 15 مهر برگزار میشه:2eaoapgxehimkak1y7e مثل همیشه سایز عکساتون 600*800 باشه فقط یه نکته رو اضافه کنم٫ عکسایی که میفرستید باید خودتون گرفته باشید یعنی از نت نباشه! البته میدونم همه تون این نکته رو رعایت میکنید منتظر حضور پرشورتون هستم . . . :ws48::ws48: 24 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ حتما شرکت میکنم، موضوعیه که خیلی دوسش دارم ؛ همه جا هم هست لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ اگه باز از آخر اول نشم شرکت میکنم 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ انشاالله که افتخار می دهیم و موجبات خوشحالی دوستان را فراهم می آوریم 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ اگه قول مدال میدین بشرکتیم؟ . . . احتمالا شرکت کنیم 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اولین عکس دریافت شد بقیه هم زودتر بفرستن 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ من شرکت می کنم :hapydancsmil: :gnugghender: :hapydancsmil: حتما شرکت میکنم، موضوعیه که خیلی دوسش دارم ؛ همه جا هم هست ایووووووووووول ونوسی جونم:hapydancsmil: شاید شرکت کنم ایشالله که بتونی شرکت کنی:hapydancsmil: منم شاید شرکت کنم آفررررررررررین مینا جونم:hapydancsmil: اگه باز از آخر اول نشم شرکت میکنم :hapydancsmil: انشاالله که افتخار می دهیم و موجبات خوشحالی دوستان را فراهم می آوریم انشالله اگه قول مدال میدین بشرکتیم؟. . . احتمالا شرکت کنیم آفررررررررین زهرا جون شرکت کن :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ میشه راجع بهش یه توضیحی بدین که اگه شد منم شرکت کنم؟؟ المان چی هست؟؟ اگه میشه یه تصویر هم بزارین واسه درک بیشتر 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ میشه راجع بهش یه توضیحی بدین که اگه شد منم شرکت کنم؟؟ المان چی هست؟؟ اگه میشه یه تصویر هم بزارین واسه درک بیشتر المان در یه توضیح ساده بگم ٫ مسجمه های شهری که وسط میدونا قرار داره ٬ یا تو پارکا٫ یا المان های یادبودی در دانشگاه ها ٫ مکان های مذهبی ٫ تاریخی و .... مثلا این یه المان در یکی از میدان های شهر ساریِ یا این المان نخل در شهر اهوازه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ تا حالا دو عکس بقیه هم زودتر بفرستن :ws48::ws48::ws48: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ شرکتیدییییییییییییییییییییییییییییم 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ تا الان 4 عکس بقیه هم زودتر بفرستن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده