not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ بیترین مدیره آبجی اصولا از مدیر پلنگی ما کسی حق ایراد گرفتن نداره و مدیر پروانه ایها لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ و مدیر پروانه ایها باید ببینم مدیر پروانه ایا چقد مرام دارن لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خدا شانس بده هیشکی ما رو مدیرم نکرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سلام. این روزا انجمن خیلی خلوت شده.نه؟؟ لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خدا شانس بدههیشکی ما رو مدیرم نکرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بزار عرقت خشک بشه، مدیرم میشی لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خدا شانس بدههیشکی ما رو مدیرم نکرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آجی من مدیرم خودم نون توش نیس دنبالش نباش کلا لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سلام.این روزا انجمن خیلی خلوت شده.نه؟؟ نه:w12: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ از موقعی که اومدم تو این انجمن خیلی حالم خوب شده فهمیدم داغون تر از منه خیلیا دیگه هستن کلی به خودم امیدوار شدم :w58: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خیلی عجیبه؟ نه خیلی خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ از موقعی که اومدم تو این انجمن خیلی حالم خوب شده فهمیدم داغون تر از منه خیلیا دیگه هستن کلی به خودم امیدوار شدم خداروشکر یکی بهبود یافت! قضیه این شده که یکی از دوستان میگفت بچه که بوده وقتی با مامانش میرقت بیرون یه معلولی رو میدید میگفت مامان این چرا اینجوریه؟!!مامانش میگفت این مواقع بگو خدایا شکرت.... همش براش جای سوال بود که چرا باید از معلول بودن دیگران خداروشکر کنیم! الان شمام اینطوری, مارو میبینی میگی خدایا شکرت لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ نه خیلیخیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شه ژالب به نظرت چرا عجیبه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خداروشکر یکی بهبود یافت!قضیه این شده که یکی از دوستان میگفت بچه که بوده وقتی با مامانش میرقت بیرون یه معلولی رو میدید میگفت مامان این چرا اینجوریه؟!!مامانش میگفت این مواقع بگو خدایا شکرت.... همش براش جای سوال بود که چرا باید از معلول بودن دیگران خداروشکر کنیم! الان شمام اینطوری, مارو میبینی میگی خدایا شکرت دقیقا لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ آجی من مدیرم خودم نون توش نیس دنبالش نباش کلا تو مدیری؟ لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ دقیقا دقیقا!!!!!!!!!!منم که میبینمت میگم خدایا شکررررررت لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ شه ژالب به نظرت چرا عجیبه به نظر شما چرا نباید عجیب باشه؟؟؟ البته خداروشکر که شما لااقل امیدوار به زندگی شدین لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ تو مدیری؟ واقعا معلوم نیست ایشون مدیرن؟اونم از نوع دولتی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ دقیقا!!!!!!!!!!منم که میبینمت میگم خدایا شکررررررت واقعا ها حداقل عقل سالم داری مث من خل و چل نیستی که لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ نه خیلیخیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کجاش عجیبه؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ واقعا معلوم نیست ایشون مدیرن؟اونم از نوع دولتی:icon_pf (34): نه بابا مث همین مدیر پلنگی و پروانه ای تو یه سایت دیگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده