Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خوش به حال اونایی که هنوز دارن میرن دانشگاه کاشکی ترم 1 بودم کار کردن رو دوست ندارم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ عجب!ادرسش کجاست درسش اینجاست که تالار مناسب انتخاب کنید لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ درسش اینجاست که تالار مناسب انتخاب کنید چه فعالیت سریعی دارین اومدم درستش کنم دیدیش لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چه فعالیت سریعی دارین اومدم درستش کنم دیدیش عقاب دیدی؟ لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چه فعالیت سریعی دارین اومدم درستش کنم دیدیش تاييد ميشه .. خود عقاب لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ عقاب دیدی؟ نه!فعلا که پلنگ چشم آبی میبینیم لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ :th_running1: نه!فعلا که پلنگ چشم آبی میبینیم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خوش به حال اونایی که هنوز دارن میرن دانشگاهکاشکی ترم 1 بودم کار کردن رو دوست ندارم من اگه کار خوب و مرتبط با رشته ام پیدا کنم.از کار کردن لذت میبرم. بیکاری خیلی بده لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ من اگه کار خوب و مرتبط با رشته ام پیدا کنم.از کار کردن لذت میبرم. بیکاری خیلی بده :scared9:پلنگه رفت؟؟؟!!!!:184: من که همین الان دوست دارم یه جا کار کنم.... ولی دانشگاه...دلم نمیاد نرم سره کلاس....!!!! لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ از موقعی که اومدم تو این انجمن خیلی حالم خوب شده فهمیدم داغون تر از منه خیلیا دیگه هستن کلی به خودم امیدوار شدم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ از موقعی که اومدم تو این انجمن خیلی حالم خوب شده فهمیدم داغون تر از منه خیلیا دیگه هستن کلی به خودم امیدوار شدم لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ از موقعی که اومدم تو این انجمن خیلی حالم خوب شده فهمیدم داغون تر از منه خیلیا دیگه هستن کلی به خودم امیدوار شدم هدف این انجمن خوب کردن حال بقیه اس لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ :scared9:پلنگه رفت؟؟؟!!!!:184:من که همین الان دوست دارم یه جا کار کنم.... ولی دانشگاه...دلم نمیاد نرم سره کلاس....!!!! نه هست کارم داشتی؟ لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ نه هست کارم داشتی؟ هیچی...خواستم بگو منو نخوریــــــــــــــا...گوشتم تلخه...:pot: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ هیچی...خواستم بگو منو نخوریــــــــــــــا...گوشتم تلخه...:pot: نه ما چون پلنگ چشم ابی هستیم و نادریم از رستوران برامون غذا میارن - - - Updated - - - هیچی...خواستم بگو منو نخوریــــــــــــــا...گوشتم تلخه...:pot: نه ما چون پلنگ چشم ابی هستیم و نادریم از رستوران برامون غذا میارن لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ نه ما چون پلنگ چشم ابی هستیم و نادریم از رستوران برامون غذا میارن - - - Updated - - - نه ما چون پلنگ چشم ابی هستیم و نادریم از رستوران برامون غذا میارن :hapydancsmil: دم شما فلفلی و سوزان لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: دم شما فلفلی و سوزان قربان یو لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ قربان یو یه مدیر با این همه اسپم؟! لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ یه مدیر با این همه اسپم؟! بیترین مدیره آبجی اصولا از مدیر پلنگی ما کسی حق ایراد گرفتن نداره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده