hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ نه دیگه خوب نخوندی ...امیر کبیر اشتباه شده بود...علم و صنعت درخواست شد... لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ فرنوش کجاست؟ جمع کنکوری ها جمع بشه ...یه کم تبادل نظر کنیم...فشار روحیمون کم شه ... از بس درس خوندیم خسته شدیم خب... لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ فرنوش کجاست؟ جمع کنکوری ها جمع بشه ...یه کم تبادل نظر کنیم...فشار روحیمون کم شه ... از بس درس خوندیم خسته شدیم خب... سلام منم اومدم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ چیز دیگه نمیخوای ؟ بگو ها تعارف نکن تو هم تعارف نکن .چیزی میخوای بگو لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ من تهران برا منم بیزحمت صنایع-صنایع روزانه...تهران باشه خوبه ...البته امیرکبیر رو دعا کنی دیگه خیلی دستت درسته... قربون دستت بهشی رو هم اضافه کن :aghosh: علم و صنعت تهران عجب اهداف بلند پروازانه ای! اگه به اندازه ای که اینجا پیداتون میشه پیش کتابا باشین مطمئنا قبول میشید دیگه نیازی به دعای من ندارین امیدوارم قبول بشین لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ عجب اهداف بلند پروازانه ای!اگه به اندازه ای که اینجا پیداتون میشه پیش کتابا باشین مطمئنا قبول میشید دیگه نیازی به دعای من ندارین امیدوارم قبول بشین تشریف بیارین [h=3]قهوه خونه ی سمندون راجع بهش حرف بزنیم [/h] لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ واسه منم طراحی شهری بهشتی رو اضافه کن. اما واسه سال دیگه:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ من امروز خیلی خوبم خیلی معلومه تلقینت تو حلقم لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام خوبین:hapydancsmil: چه خبر؟! یکی از بچه ها این تایپیک دوس داشت!بیاین اینجا ببینم! لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام از ماستمنتقل نمودیم مطالب جالب و خواندنی و گفتگوی خودمانی یادت بخیر شقی خدا بیامرزدت لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام خوبین:hapydancsmil:چه خبر؟! یکی از بچه ها این تایپیک دوس داشت!بیاین اینجا ببینم! شطوری دخمله چه خفرا؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ شطوری دخمله چه خفرا؟ داری با ارواح حرف میزنی پسملم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده