آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ اها،ممنون هستی جان سلامتی و دل خوش بری لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ تبریک میگم... اها،ممنون هستی جانسلامتی و دل خوش بری ممنون:hapydancsmil: به زودی به خودتون تبریک بگم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ارشد قبول شدم:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تبریک ستاره جان لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ به شادی و دلخوشی امیدوارم دکترا قبول بشین بچه ها خودتونو معرفی می کنین از خودم میگم : مهتاب ، نرم افزار خوندم ، مدیر یه شرکت نرم افزاریم ، کار اصلیم Software analysis and design هست لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ارشد قبول شدم:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آفرین تبریک میگم .دیگه راحت شدی:aghosh: :shad::w14::w42::w14::dancegirl2: دعا کن خدا روزانه شو قسمت ما هم بکنه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ آفرین تبریک میگم .دیگه راحت شدی:aghosh: :shad::w14::w42::w14::dancegirl2: دعا کن خدا روزانه شو قسمت ما هم بکنه چه خوش اشتها!!! ایشالا به شادی و دلخوشی امیدوارم دکترا قبول بشین بچه ها خودتونو معرفی می کنین از خودم میگم : مهتاب ، نرم افزار خوندم ، مدیر یه شرکت نرم افزاریم ، کار اصلیم Software analysis and design هست فرنوش منو معرفی کن لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ارشد قبول شدم:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تیریک میگم ان شاا... موفقیت های بعدی لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ تیریک میگم ان شاا... موفقیت های بعدی آفرین تبریک میگم .دیگه راحت شدی:aghosh: :shad::w14::w42::w14::dancegirl2: دعا کن خدا روزانه شو قسمت ما هم بکنه به شادی و دلخوشی امیدوارم دکترا قبول بشین بچه ها خودتونو معرفی می کنین از خودم میگم : مهتاب ، نرم افزار خوندم ، مدیر یه شرکت نرم افزاریم ، کار اصلیم Software analysis and design هست تبریک ستاره جان ممنون:icon_gol::icon_gol: فرنوش روزانه کجا دوست د اری همونو واست دعا کنم؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ممنون:icon_gol::icon_gol:فرنوش روزانه کجا دوست د اری همونو واست دعا کنم؟ من تهران لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ممنون:icon_gol::icon_gol:فرنوش روزانه کجا دوست د اری همونو واست دعا کنم؟ برا منم بیزحمت صنایع-صنایع روزانه...تهران باشه خوبه ...البته امیرکبیر رو دعا کنی دیگه خیلی دستت درسته... لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ من تهران قربون دستت بهشی رو هم اضافه کن :aghosh: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ممنون:icon_gol::icon_gol:فرنوش روزانه کجا دوست د اری همونو واست دعا کنم؟ علم و صنعت تهران لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ نه مثل اینکه همه اعتماد به نفس شون بالاست. اگه این انجمن بذاره همه تهران قبول میشیم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ من نمیدونم فک کردیم ایشون مستجاب الدعوه هستن ؟ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ من نمیدونم فک کردیم ایشون مستجاب الدعوه هستن ؟ کاش باشه لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ای وای اشتباهی شده ...من منظورم علم و صنعت بود نوشتم امیر کبیر.... لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ای وای اشتباهی شده ...من منظورم علم و صنعت بود نوشتم امیر کبیر.... دیراومدی عوض کنی دعا کرد رفت لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ دیراومدی عوض کنیدعا کرد رفت :ws28: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ دقیقا از روزی که نیت کردم بیام اینجا خدافظی کنم از 5 ماه تا کنکور مونده ،حضورم در انجمن پرفروغ تر شده... فکر کنم کاتالیزورو اشتباهی دادن بهم.... لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ برا منم بیزحمت صنایع-صنایع روزانه...تهران باشه خوبه ...البته امیرکبیر رو دعا کنی دیگه خیلی دستت درسته... چیز دیگه نمیخوای ؟ بگو ها تعارف نکن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده