Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ امین هست فقط من من:mrsbeasley: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ بعد از دو سال عضویت اومدم ببینم اینجا چه خبره ؟ این هم از اوضاع و احوال من خوش اومدی لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ من من:mrsbeasley: سحر یادم نبود توهم هستی :hapydancsmil::hapydancsmil: ببشخید لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ دوستان من میرم تمام سعیم رو میکنم که برگردم. فعلا بای لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ دوستان من میرم تمام سعیم رو میکنم که برگردم. فعلا بای برو درس میخوان مگو چیست درس لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ چقدر سر و صدا میکنید؛ نمیزارید رو کارام تمرکز کنم اوضاع من : اینقد سرم شلوغه و کار دارم؛ که موندم کدومشو انجام بدم؛واسه همین این چند روزم الکی هدر رفت و هیچکاری نکردم لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ دوستان من میرم تمام سعیم رو میکنم که برگردم. فعلا بای بای فرنوش منم میرم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ چه طوری به انجمن وابسته نشدی؟رمزش رو به ما هم بگو!یعنی ثبت نام کردی رفتی؟!اونم 2سال! سلام سحر سلام ستاره لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ چقدر سر و صدا میکنید؛ نمیزارید رو کارام تمرکز کنم اوضاع من : اینقد سرم شلوغه و کار دارم؛ که موندم کدومشو انجام بدم؛واسه همین این چند روزم الکی هدر رفت و هیچکاری نکردم کسی جیکش دراومد؟؟؟ لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ راستش قدیمی های این انجمن تا جایی که میدونم ما معتادین باشگاه مهندسان بودیم از بس جو اونجا بد شد نو اندیشان کشف شد بعدش هم من خودمو ترک دادم رفتم وبلاگ نویسی بعدش هم نی نی دار شدم رفتم نی نی سایتی شدم اما نی نی سایت خیلی خیلی خاله زنک بازاره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ کسی جیکش دراومد؟؟؟ نههههههههه نهههههههههه راستش قدیمی های این انجمن تا جایی که میدونم ما معتادین باشگاه مهندسان بودیم از بس جو اونجا بد شد نو اندیشان کشف شد بعدش هم من خودمو ترک دادم رفتم وبلاگ نویسی بعدش هم نی نی دار شدم رفتم نی نی سایتی شدم اما نی نی سایت خیلی خیلی خاله زنک بازاره منم مهندسان اولین انجمنی بود که عضویدم؛ تو نی نی سایت هم عضوم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ برو درس میخوان مگو چیست درس باوشه از فردا شروع خواهم کرد(100%) شبا هم دیگه میام. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام ستاره اسمش که ستاره نیس اسمشو من میدونم ولی بهت نمیگم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ اسمش که ستاره نیس اسمشو من میدونم ولی بهت نمیگم :icon_razz: لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ باوشه از فردا شروع خواهم کرد(100%) شبا هم دیگه میام. این فرداها کی میاد:vahidrk: بیا با هم یه ساعت مشخص بیایم اینجا تمام کنکوریا رو جمع کنیم با یه ساعت مشخص بفرستیمشون اینجا:gnugghender: اسمش که ستاره نیس اسمشو من میدونم ولی بهت نمیگم جوسازی نکن:coffee: :icon_razz: :there: لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ راستش قدیمی های این انجمن تا جایی که میدونم ما معتادین باشگاه مهندسان بودیم از بس جو اونجا بد شد نو اندیشان کشف شد بعدش هم من خودمو ترک دادم رفتم وبلاگ نویسی بعدش هم نی نی دار شدم رفتم نی نی سایتی شدم اما نی نی سایت خیلی خیلی خاله زنک بازاره الان منظورت نی نی داری؟یا سایت نی نی هم هستی؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۱ ارشد قبول شدم:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مبارکههههههههههههههههههه :hapydancsmil: کدوم دانشگا الان اعلام کرده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده