tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام میبینم که اومدین به تایپیک من:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلاممیبینم که اومدین به تایپیک من:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره پیشنهاد من بود.همش داشتیم اسپم میکردیم . گفتم تا اخراج نشدیم بیایم اینجا لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ آره پیشنهاد من بود.همش داشتیم اسپم میکردیم . گفتم تا اخراج نشدیم بیایم اینجا اونوقت فرقش با اون یکی تایپیکه چیه از نظر اسپم؟ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ اونوقت فرقش با اون یکی تایپیکه چیه از نظر اسپم؟ خو اونجا قرار گذاشتیم که بیشتر درباره خودمون حرف بزنیم.یادت نیس؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ خو اونجا قرار گذاشتیم که بیشتر درباره خودمون حرف بزنیم.یادت نیس؟:vahidrk: یادمه اینجا هم در مورد خودتون بحرفین تا یه مدیر ارشد بیاد یکیشو ببنده لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ هستم حالا.یه ساعتی میرم شام و اینا بعد دوباره میام. امروز نتم همش قطع میشه. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ راستی من نمیدونم اسم تو چیه هااااااااااا لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ هستم حالا.یه ساعتی میرم شام و اینا بعد دوباره میام. امروز نتم همش قطع میشه. پس کی درس میخونی:vahidrk: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ شاهد مرگ غم انگيز بهارم چه کنم؟ ابر دلتنگم اگر زار نبارم چه کنم؟ نيست از هيچ طرف راه برون شد ز شبم زلف افشان تو گرديده حصارم چه کنم؟ از ازل ايل و تبارم همه عاشق بودند سخت دلبستهی اين ايل و تبارم چه کنم؟ من کزين فاصله غارت شدهی چشم تو ام چون به ديدار تو افتد سر و کارم چه کنم؟ يک به يک با مژههايت دل من مشغول است ميلههای قفسم را نشمارم چه کنم؟ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان گرامی خوبین؟؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان گرامی خوبین؟؟ سلام فرنوش جان لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ دو به شک بودم بین فاطمه و گیتی خوب چه خبرا؟بچه ها چرا نستن؟؟ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ سلام به روی ماهت .خوبی؟؟ لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ بعد از دو سال عضویت اومدم ببینم اینجا چه خبره ؟ این هم از اوضاع و احوال من لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده