Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 6 دی، 2012 سلاممیبینم که اومدین به تایپیک من:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره پیشنهاد من بود.همش داشتیم اسپم میکردیم . گفتم تا اخراج نشدیم بیایم اینجا
tar$ 1162 مالک ارسال شده در 6 دی، 2012 آره پیشنهاد من بود.همش داشتیم اسپم میکردیم . گفتم تا اخراج نشدیم بیایم اینجا اونوقت فرقش با اون یکی تایپیکه چیه از نظر اسپم؟
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 6 دی، 2012 اونوقت فرقش با اون یکی تایپیکه چیه از نظر اسپم؟ خو اونجا قرار گذاشتیم که بیشتر درباره خودمون حرف بزنیم.یادت نیس؟:vahidrk:
tar$ 1162 مالک ارسال شده در 6 دی، 2012 خو اونجا قرار گذاشتیم که بیشتر درباره خودمون حرف بزنیم.یادت نیس؟:vahidrk: یادمه اینجا هم در مورد خودتون بحرفین تا یه مدیر ارشد بیاد یکیشو ببنده
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 6 دی، 2012 هستم حالا.یه ساعتی میرم شام و اینا بعد دوباره میام. امروز نتم همش قطع میشه.
tar$ 1162 مالک ارسال شده در 6 دی، 2012 هستم حالا.یه ساعتی میرم شام و اینا بعد دوباره میام. امروز نتم همش قطع میشه. پس کی درس میخونی:vahidrk:
آریودخت 43941 ارسال شده در 6 دی، 2012 شاهد مرگ غم انگيز بهارم چه کنم؟ ابر دلتنگم اگر زار نبارم چه کنم؟ نيست از هيچ طرف راه برون شد ز شبم زلف افشان تو گرديده حصارم چه کنم؟ از ازل ايل و تبارم همه عاشق بودند سخت دلبستهی اين ايل و تبارم چه کنم؟ من کزين فاصله غارت شدهی چشم تو ام چون به ديدار تو افتد سر و کارم چه کنم؟ يک به يک با مژههايت دل من مشغول است ميلههای قفسم را نشمارم چه کنم؟
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 6 دی، 2012 دو به شک بودم بین فاطمه و گیتی خوب چه خبرا؟بچه ها چرا نستن؟؟
mahtab 399 ارسال شده در 7 دی، 2012 بعد از دو سال عضویت اومدم ببینم اینجا چه خبره ؟ این هم از اوضاع و احوال من
ارسال های توصیه شده