tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ داشتیم در مورد پاییز حرف میزدیم! ولی خیلی اسپم بازی میکنین:cryingf: لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ سلام خوب بوده تا حالا خدا رو شکر البته ناراحتم از دانشگاه نرفتن ایشالا سال دیگه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ داشتیم در مورد پاییز حرف میزدیم!ولی خیلی اسپم بازی میکنین:cryingf: :there: انتهای این راه درختی ست که پاییز خاطرات را به صورتش سیلی می زند لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ باد،، یاد تورا پاییز ،، بوی تورا سنگ ،، قلب تورا رعد،، اخم تورا رویا ،،حس تورا و باران ،، نام تورا برایم زنده می کند حالا فهمیدی چرا تمام دنیای منی؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread58081-738.html:banel_smiley_4: این لینک چی بود ؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ این لینک چی بود ؟:vahidrk: لینک انجمنه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ ما امروز یه عروسی دعوتیم...ساعت 3 ظهره لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ ما امروز یه عروسی دعوتیم...ساعت 3 ظهره الان ساعت چنده؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ الان ساعت چنده؟:icon_pf (34): 8:40 am لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ فرنوش عزیز؟ اینقد خون خودتو کثیف نکن. آقای patriot که از صحنه روزگار محو شد به امید خدا:gnugghender: لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ 8:40 am مگه کدوم ور دنیایی؟ فرنوش عزیز؟اینقد خون خودتو کثیف نکن. آقای patriot که از صحنه روزگار محو شد به امید خدا:gnugghender: من patriot رو حمایت میکنم:vahidrk: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ مگه کدوم ور دنیایی؟ من patriot رو حمایت میکنم:vahidrk: بشین حساب کن..... لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ مگه کدوم ور دنیایی؟ من patriot رو حمایت میکنم:vahidrk: تو برو از خودت حمایت کن اون الان تو کره ی ماهه لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ بشین حساب کن..... حسشو ندارم برامم مهم نیست تو برو از خودت حمایت کناون الان تو کره ی ماهه ایشالله بره مریخ من که حسود نیستم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ ما امروز یه عروسی دعوتیم...ساعت 3 ظهره الان ساعت 4.خوش بگذره. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ فرنوش عزیز؟اینقد خون خودتو کثیف نکن. آقای patriot که از صحنه روزگار محو شد به امید خدا:gnugghender: صبحا میاد معمولا.اونم وقتی از سرکارش جیم بشه لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ صبحا میاد معمولا.اونم وقتی از سرکارش جیم بشه :w74: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ :w74: دقت کردم کلا با هم درگیرین. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده