Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ تفلد دیگه ها تفلد به زبان دخملونه بود :happy: لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ها تفلد به زبان دخملونه بود :happy: حالا یه هفته مونده ها:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ پاییزو دوس دارم ولی پاییز امسال یه جوریه.... دلم گرفته از دست آدما.... لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ پاییزو دوس دارم ولی پاییز امسال یه جوریه....دلم گرفته از دست آدما.... چرا عزیزم؟ لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ چرا عزیزم؟ این روزا رو اینجوری میبینم نمیدونم .... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ این روزا رو اینجوری میبینم نمیدونم .... چرا الهامی...بد خواه مدخواه داری بگو خودم برم حسابشون رو برسم:gnugghender: ===================== این روزها در جستجوی کارم..اولین بارم روزنامه همشهری خریدم فقط برای نیازمندی هایش...اما کار کو لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ چرا الهامی...بد خواه مدخواه داری بگو خودم برم حسابشون رو برسم:gnugghender:===================== این روزها در جستجوی کارم..اولین بارم روزنامه همشهری خریدم فقط برای نیازمندی هایش...اما کار کو من تقریبا 1 ساله روزنامه میخرم:icon_pf (34): این روزا رو اینجوری میبینم نمیدونم .... الهی عزیزم. همه چی خوبه. البته من خودم خیلی حال خوشی ندارم. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ آورین آورین شاد باش:hapydancsmil: باز شکمو بازی در آوردی معدت درد گرف؟:vahidrk: اوهوم اوهوم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه بار ه از دنده چپش بلند شه تا یه مدت همین میشه اما امروز خداروشکر خوبم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ چرا الهامی...بد خواه مدخواه داری بگو خودم برم حسابشون رو برسم:gnugghender: ===================== این روزها در جستجوی کارم..اولین بارم روزنامه همشهری خریدم فقط برای نیازمندی هایش...اما کار کو باشه مریم جونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 واقعا...فقط با بند پ لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ من تقریبا 1 ساله روزنامه میخرم:icon_pf (34): الهی عزیزم. همه چی خوبه. البته من خودم خیلی حال خوشی ندارم. :icon_gol: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ استخدامی پتروشیمی ها زیاد شده ولی سابقه کار میخوان یکی نیس بگه آخه مگه من چند سالمه که 10 سال سابقه کار ازم میخواین. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اینجارو میبندم:gnugghender: نمیتونی.:ws28: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اصن من یکــــــــــــــی که عالیم... عالی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ رفتیم آزمون استخدامی دادیم، با هزار ذوق و امید و ارزو:hapydancsmil:، 40 هزارتومنم واسش واریز کردیم حالا بعد چند ماه گفتن بیاین پولاتونو بگیرین که استخدامی در کار نیس لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اقا حرف از استخدام و اینا شد حواستون باشه جایی که پولتونو پس میده مطمئنه شنیده ها حکایت داره : بعضی شرکت های بزرگ وقتی تعدادی نیرو میخوان جذب کنن از بند پ استفاده میکنن و خلاصه تعدادی نیرو جذب میکنن بعد میان آگهی میزنن و آزمون و ... و یه مبلغی هم میگیرن بعد نتیجه اش رو میگن که این تعداد قبول شدن - که در حقیقت هیچ کدوم از اونایی که آزمون دادن قبول نشدن و اسم اونایی رو میگن که قبلا خودشون جذب کردن و جهت لاپوشانی این کار رو میکنن که وزارت کار ایراد نگیره چون اجباریه براشون لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ اقا حرف از استخدام و اینا شد حواستون باشه جایی که پولتونو پس میده مطمئنه شنیده ها حکایت داره : بعضی شرکت های بزرگ وقتی تعدادی نیرو میخوان جذب کنن از بند پ استفاده میکنن و خلاصه تعدادی نیرو جذب میکنن بعد میان آگهی میزنن و آزمون و ... و یه مبلغی هم میگیرن بعد نتیجه اش رو میگن که این تعداد قبول شدن - که در حقیقت هیچ کدوم از اونایی که آزمون دادن قبول نشدن و اسم اونایی رو میگن که قبلا خودشون جذب کردن و جهت لاپوشانی این کار رو میکنن که وزارت کار ایراد نگیره چون اجباریه براشون بعضی؟ همه جا الان اینجوریه که لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ما که داریم میرم سر کار دلتون سووووووووووووز لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ما که داریم میرم سر کاردلتون سووووووووووووز :jawdrop:کجا؟ با بند پ ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده