آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ بگو نمیری دیگه، ببین اشک وطن پرست بچه مردمو در اوردی رفته یه گوشه نشسته داره گریه میکنه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ معرفی میکنم ناظر هستن حالا اینقد بگو که اینام برن و تنها شیم آبجی فک کنم برای مدیر جونمون توطئه چیدن مسلح شو:icon_pf (95): لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ بگو نمیری دیگه، ببین اشک وطن پرست بچه مردمو در اوردی رفته یه گوشه نشسته داره گریه میکنه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ معرفی میکنم ناظر هستن حالا اینقد بگو که اینام برن و تنها شیم خوشبختم نه بابا منکه خودم 4پایه اسپم هستم:gnugghender: فقط سرعتش زیادی بالاس لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ آبجی فک کنم برای مدیر جونمون توطئه چیدن مسلح شو:icon_pf (95): از کجا فهمیدی؟ :guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ فک کنم ماموریتت اینجا تموم شده فرستادنت جای دیگه که داری از اینجا میری لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ از کجا فهمیدی؟:guntootsmiley2: بوی توطئه میاد مدیر جونمون بیدی نبود که با این بادا بلرزه باید حمایتش کنیم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خوشبختمنه بابا منکه خودم 4پایه اسپم هستم:gnugghender: فقط سرعتش زیادی بالاس دم شوما گرم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ بوی توطئه میاد مدیر جونمون بیدی نبود که با این بادا بلرزه باید حمایتش کنیم توطئه چیه برادر من یک ماه التماسشون رو میکنم که برم نمیذارن ولی من میرم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ خوشبختمنه بابا منکه خودم 4پایه اسپم هستم:gnugghender: فقط سرعتش زیادی بالاس شما اگه یه جا سکنی بگزینی و اینقد ورجه وورجه نکنی و نری سرک نکشی جاهای دیگه سرعتت خوبه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ مدیر جون این همه کشته مردت نروووووووووووووووووووووووووووووووووو:w821: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ روزای خوبی هست دانشگاهم خوبه درسای این ترممو خیلی دوست دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3اماااااااااااااااااااااااا یه هفته هست میرم ولی دلم بدجور هوس تابستونو کرده برخلاف اینکه پاییزه و خیلی دوست دارم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ روزای خوبی هست دانشگاهم خوبه درسای این ترممو خیلی دوست دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3اماااااااااااااااااااااااا یه هفته هست میرم ولی دلم بدجور هوس تابستونو کرده برخلاف اینکه پاییزه و خیلی دوست دارم خوش بحالت میری دانشگا من با اینکه دانشگامو دوس نداشتم اما جهنم از بیکاری که بهتر بود، دلم واسه دوستام تنگیده - - - Updated - - - مدیر جون این همه کشته مردت نروووووووووووووووووووووووووووووووووو:w821: از خودت مایه بزار من که کشته مرده نیستم:icon_razz: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ توطئه چیه برادرمن یک ماه التماسشون رو میکنم که برم نمیذارن ولی من میرم خوب حداقل بگو کجا میری؟ چرا میری؟ چی شده که میری؟ تنها میری؟ چطو میری؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ توطئه چیه برادرمن یک ماه التماسشون رو میکنم که برم نمیذارن ولی من میرم تورو به امام زاده بیژن نرووووووووووووووووووووووووووووو:w821: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ تورو به امام زاده بیژن نرووووووووووووووووووووووووووووو:w821: مهدی آشوب به پا کنی با من طرفیا لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ من دپرس شدم آخه یکی نیس به کلاه قرمزی بگه اینم اهنگه تو پروفت گذاشتی؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ مهدی آشوب به پا کنی با من طرفیا چه آشوبی آبجی من الان ناراحتم غمگینم غصه دارم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چه آشوبی آبجی من الان ناراحتم غمگینم غصه دارم واسه مدیر؟ لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ اوضاع احوال من که این روزا خیلی بیخوده - داغونم نمیدونم تورم 4 درصد چرا اخیرا اینقدر کمر شکن شده ماه پیش بدهی های باقی مونده از زمان دانشجوییم تموم شد :hapydancsmil: خوشحال بودم بدهیم تموم شده - وسط ماه کم آوردم جلوجلو حقوق گرفتم کمی پس اندازمم آرزوست .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده