Saba Heidari 14145 ارسال شده در 1 دی، 2012 ها تفلد به زبان دخملونه بود :happy: حالا یه هفته مونده ها:hapydancsmil:
!Ell 4694 ارسال شده در 1 دی، 2012 پاییزو دوس دارم ولی پاییز امسال یه جوریه.... دلم گرفته از دست آدما....
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 1 دی، 2012 پاییزو دوس دارم ولی پاییز امسال یه جوریه....دلم گرفته از دست آدما.... چرا عزیزم؟
M!Zare 48037 ارسال شده در 1 دی، 2012 این روزا رو اینجوری میبینم نمیدونم .... چرا الهامی...بد خواه مدخواه داری بگو خودم برم حسابشون رو برسم:gnugghender: ===================== این روزها در جستجوی کارم..اولین بارم روزنامه همشهری خریدم فقط برای نیازمندی هایش...اما کار کو
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 1 دی، 2012 چرا الهامی...بد خواه مدخواه داری بگو خودم برم حسابشون رو برسم:gnugghender:===================== این روزها در جستجوی کارم..اولین بارم روزنامه همشهری خریدم فقط برای نیازمندی هایش...اما کار کو من تقریبا 1 ساله روزنامه میخرم:icon_pf (34): این روزا رو اینجوری میبینم نمیدونم .... الهی عزیزم. همه چی خوبه. البته من خودم خیلی حال خوشی ندارم.
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 دی، 2012 آورین آورین شاد باش:hapydancsmil: باز شکمو بازی در آوردی معدت درد گرف؟:vahidrk: اوهوم اوهوم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه بار ه از دنده چپش بلند شه تا یه مدت همین میشه اما امروز خداروشکر خوبم:hapydancsmil:
!Ell 4694 ارسال شده در 1 دی، 2012 چرا الهامی...بد خواه مدخواه داری بگو خودم برم حسابشون رو برسم:gnugghender: ===================== این روزها در جستجوی کارم..اولین بارم روزنامه همشهری خریدم فقط برای نیازمندی هایش...اما کار کو باشه مریم جونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 واقعا...فقط با بند پ
!Ell 4694 ارسال شده در 1 دی، 2012 من تقریبا 1 ساله روزنامه میخرم:icon_pf (34): الهی عزیزم. همه چی خوبه. البته من خودم خیلی حال خوشی ندارم. :icon_gol:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 1 دی، 2012 استخدامی پتروشیمی ها زیاد شده ولی سابقه کار میخوان یکی نیس بگه آخه مگه من چند سالمه که 10 سال سابقه کار ازم میخواین.
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 دی، 2012 رفتیم آزمون استخدامی دادیم، با هزار ذوق و امید و ارزو:hapydancsmil:، 40 هزارتومنم واسش واریز کردیم حالا بعد چند ماه گفتن بیاین پولاتونو بگیرین که استخدامی در کار نیس
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 1 دی، 2012 اقا حرف از استخدام و اینا شد حواستون باشه جایی که پولتونو پس میده مطمئنه شنیده ها حکایت داره : بعضی شرکت های بزرگ وقتی تعدادی نیرو میخوان جذب کنن از بند پ استفاده میکنن و خلاصه تعدادی نیرو جذب میکنن بعد میان آگهی میزنن و آزمون و ... و یه مبلغی هم میگیرن بعد نتیجه اش رو میگن که این تعداد قبول شدن - که در حقیقت هیچ کدوم از اونایی که آزمون دادن قبول نشدن و اسم اونایی رو میگن که قبلا خودشون جذب کردن و جهت لاپوشانی این کار رو میکنن که وزارت کار ایراد نگیره چون اجباریه براشون
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 دی، 2012 اقا حرف از استخدام و اینا شد حواستون باشه جایی که پولتونو پس میده مطمئنه شنیده ها حکایت داره : بعضی شرکت های بزرگ وقتی تعدادی نیرو میخوان جذب کنن از بند پ استفاده میکنن و خلاصه تعدادی نیرو جذب میکنن بعد میان آگهی میزنن و آزمون و ... و یه مبلغی هم میگیرن بعد نتیجه اش رو میگن که این تعداد قبول شدن - که در حقیقت هیچ کدوم از اونایی که آزمون دادن قبول نشدن و اسم اونایی رو میگن که قبلا خودشون جذب کردن و جهت لاپوشانی این کار رو میکنن که وزارت کار ایراد نگیره چون اجباریه براشون بعضی؟ همه جا الان اینجوریه که
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 دی، 2012 ما که داریم میرم سر کاردلتون سووووووووووووز :jawdrop:کجا؟ با بند پ ؟
ارسال های توصیه شده