tar$ 1162 ارسال شده در 28 آذر، 2012 سلام خوبین مهر ماه خوش میگذره؟! چه خبرا؟ بیاین یکم حرف بزنیم اینجا 11
not found 16275 ارسال شده در 28 آذر، 2012 سلام، من عاشق پاییزم اینش خوبه ولی هرسال این موقع دانشگاه میرفتم، امسال نمیرم حالم خوب نیست 4
archshaden 1168 ارسال شده در 28 آذر، 2012 سلام مرسی. من هیچ وقت پاییزو دوست نداشتم. همیشه اواخر شهریور که بوی پاییز میاد احساس میکنم تو هوا یه عالم غمه. الانم چند روز خونه تنهام دیگه بدتر شده. دلم خیلی گرفته 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 آذر، 2012 سلام، من عاشق پاییزم اینش خوبهولی هرسال این موقع دانشگاه میرفتم، امسال نمیرم حالم خوب نیست دقیقا منم همینطور دلم برا درس و یونی تنگ میشه، حالا میگن خو برو ارشد؛ آخه کلاسای سه چهار نفره ارشد که مثلا کلاسای 50-60 نفره کارشناسی نمیشه که دلم میخواد برگردم به 4-5 سال پیش یادش بخیر
zahra-d 4993 ارسال شده در 28 آذر، 2012 من که از هوای پاییزی خوشم نمیاد چون بارون میاد. خیلی دلم میگیره ببینم میتونم فردا برم دانشگاه دیگه خیلی حوصلم سر رفت تو خونه خدا این دانشگاه رو از من نگیره.... 3
not found 16275 ارسال شده در 28 آذر، 2012 دقیقا منم همینطور دلم برا درس و یونی تنگ میشه، حالا میگن خو برو ارشد؛ آخه کلاسای سه چهار نفره ارشد که مثلا کلاسای 50-60 نفره کارشناسی نمیشه که دلم میخواد برگردم به 4-5 سال پیش یادش بخیر دقیقا، هیچ دوره ای کارشناسی نمیشه وااااای چه نمیکردیم!!! اردو زیاد میرفتیم کلی خاطره دارم ارشد همش 5 نفریم که اونم نصفشون متاهلن، تا میای صمیمی شی تموم میشه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 آذر، 2012 من که از هوای پاییزی خوشم نمیاد چون بارون میاد. خیلی دلم میگیرهببینم میتونم فردا برم دانشگاه دیگه خیلی حوصلم سر رفت تو خونه خدا این دانشگاه رو از من نگیره.... حالا حسودیمون نده ؛ خدارو شکر یه پایان نامه رو داریما؛ قراره 30 مهر تحویل بدیم تموم شه؛اگه نرسیم میمونه تا بهمن؛ با این اوضاع ترجیح میدم تا بهمن الکی طولش بدم
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 آذر، 2012 سلام... از پاییز بدم میاد.. خیلی غمگینه... فقط برا کسایی خوبه که... دل آدم میخواد از جاش کنده شه بیاد بیرون... 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 آذر، 2012 دقیقا، هیچ دوره ای کارشناسی نمیشهوااااای چه نمیکردیم!!! اردو زیاد میرفتیم کلی خاطره دارم ارشد همش 5 نفریم که اونم نصفشون متاهلن، تا میای صمیمی شی تموم میشه ارشد ؟ مگه ارشدی؟
not found 16275 ارسال شده در 28 آذر، 2012 ارشد ؟ مگه ارشدی؟ به! کم گرفتی هااااااااااا!!!! بس که فروتنم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 آذر، 2012 سلام...از پاییز بدم میاد.. خیلی غمگینه... فقط برا کسایی خوبه که... دل آدم میخواد از جاش کنده شه بیاد بیرون... دقیقا براای کیا خوبه؟ به! کم گرفتی هااااااااااا!!!! بس که فروتنم شوخی میکنی نه؟ ارشد؟
not found 16275 ارسال شده در 28 آذر، 2012 دقیقا براای کیا خوبه؟ شوخی میکنی نه؟ ارشد؟ ای بابا!!!! مگه من چیم از بعضیا کمتره؟! حالا مگه ارشد چیه؟؟ 3
not found 16275 ارسال شده در 28 آذر، 2012 را اتحادیون مزدوج من مزدوج نیستم ولی پاییزو دوس دارم:girl_angel: 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 آذر، 2012 دقیقا براای کیا خوبه؟ شوخی میکنی نه؟ ارشد؟ دقیقا بگم؟؟ اوکی برا اتحادیون مزدوج.... 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 آذر، 2012 من مزدوج نیستم ولی پاییزو دوس دارم:girl_angel: غمیگینه خیلی... نیس؟؟؟ 3
Ice Dream 472 ارسال شده در 28 آذر، 2012 من پاییزو دوس ندارم همیشه عاشق تابستون بودم... دلم واسش تنگ می شهههههههههههههه 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 آذر، 2012 از همینش خوشم میاد خوش به حالت... من الان تو اتاق نشستم ... پنجره باز و نسیم آروم و بوی پاییز و آهنگ نوازش ابی و بوی اسفندی که دود شده تو خونه و... واااااااااااااااااااااااااای خیلی غمناکه همه چی 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 آذر، 2012 ای بابا!!!! مگه من چیم از بعضیا کمتره؟!حالا مگه ارشد چیه؟؟ آخه همش فکر میکنم سنت خیلی کمتر از منه و دور و بر 20 سالی دقیقا بگم؟؟اوکی برا اتحادیون مزدوج.... آهان؛منظورت اونان که اکیپی ان و خوش میگذرونن و اینا دیگه؟
Mr.101 27037 ارسال شده در 28 آذر، 2012 من بغیر از بهار اونم 13 روز اولش از بقیه فصلا بدم میاد:mornincoffee: 3
ارسال های توصیه شده