tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام خوبین مهر ماه خوش میگذره؟! چه خبرا؟ بیاین یکم حرف بزنیم اینجا 11 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام، من عاشق پاییزم اینش خوبه ولی هرسال این موقع دانشگاه میرفتم، امسال نمیرم حالم خوب نیست 4 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام مرسی. من هیچ وقت پاییزو دوست نداشتم. همیشه اواخر شهریور که بوی پاییز میاد احساس میکنم تو هوا یه عالم غمه. الانم چند روز خونه تنهام دیگه بدتر شده. دلم خیلی گرفته 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام، من عاشق پاییزم اینش خوبهولی هرسال این موقع دانشگاه میرفتم، امسال نمیرم حالم خوب نیست دقیقا منم همینطور دلم برا درس و یونی تنگ میشه، حالا میگن خو برو ارشد؛ آخه کلاسای سه چهار نفره ارشد که مثلا کلاسای 50-60 نفره کارشناسی نمیشه که دلم میخواد برگردم به 4-5 سال پیش یادش بخیر لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ من که از هوای پاییزی خوشم نمیاد چون بارون میاد. خیلی دلم میگیره ببینم میتونم فردا برم دانشگاه دیگه خیلی حوصلم سر رفت تو خونه خدا این دانشگاه رو از من نگیره.... 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ دقیقا منم همینطور دلم برا درس و یونی تنگ میشه، حالا میگن خو برو ارشد؛ آخه کلاسای سه چهار نفره ارشد که مثلا کلاسای 50-60 نفره کارشناسی نمیشه که دلم میخواد برگردم به 4-5 سال پیش یادش بخیر دقیقا، هیچ دوره ای کارشناسی نمیشه وااااای چه نمیکردیم!!! اردو زیاد میرفتیم کلی خاطره دارم ارشد همش 5 نفریم که اونم نصفشون متاهلن، تا میای صمیمی شی تموم میشه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ من که از هوای پاییزی خوشم نمیاد چون بارون میاد. خیلی دلم میگیرهببینم میتونم فردا برم دانشگاه دیگه خیلی حوصلم سر رفت تو خونه خدا این دانشگاه رو از من نگیره.... حالا حسودیمون نده ؛ خدارو شکر یه پایان نامه رو داریما؛ قراره 30 مهر تحویل بدیم تموم شه؛اگه نرسیم میمونه تا بهمن؛ با این اوضاع ترجیح میدم تا بهمن الکی طولش بدم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام... از پاییز بدم میاد.. خیلی غمگینه... فقط برا کسایی خوبه که... دل آدم میخواد از جاش کنده شه بیاد بیرون... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ دقیقا، هیچ دوره ای کارشناسی نمیشهوااااای چه نمیکردیم!!! اردو زیاد میرفتیم کلی خاطره دارم ارشد همش 5 نفریم که اونم نصفشون متاهلن، تا میای صمیمی شی تموم میشه ارشد ؟ مگه ارشدی؟ لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ ارشد ؟ مگه ارشدی؟ به! کم گرفتی هااااااااااا!!!! بس که فروتنم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام...از پاییز بدم میاد.. خیلی غمگینه... فقط برا کسایی خوبه که... دل آدم میخواد از جاش کنده شه بیاد بیرون... دقیقا براای کیا خوبه؟ به! کم گرفتی هااااااااااا!!!! بس که فروتنم شوخی میکنی نه؟ ارشد؟ لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ دقیقا براای کیا خوبه؟ شوخی میکنی نه؟ ارشد؟ ای بابا!!!! مگه من چیم از بعضیا کمتره؟! حالا مگه ارشد چیه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ را اتحادیون مزدوج من مزدوج نیستم ولی پاییزو دوس دارم:girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ دقیقا براای کیا خوبه؟ شوخی میکنی نه؟ ارشد؟ دقیقا بگم؟؟ اوکی برا اتحادیون مزدوج.... 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ من مزدوج نیستم ولی پاییزو دوس دارم:girl_angel: غمیگینه خیلی... نیس؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ غمیگینه خیلی...نیس؟؟؟ از همینش خوشم میاد 3 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ من پاییزو دوس ندارم همیشه عاشق تابستون بودم... دلم واسش تنگ می شهههههههههههههه 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ از همینش خوشم میاد خوش به حالت... من الان تو اتاق نشستم ... پنجره باز و نسیم آروم و بوی پاییز و آهنگ نوازش ابی و بوی اسفندی که دود شده تو خونه و... واااااااااااااااااااااااااای خیلی غمناکه همه چی 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ ای بابا!!!! مگه من چیم از بعضیا کمتره؟!حالا مگه ارشد چیه؟؟ آخه همش فکر میکنم سنت خیلی کمتر از منه و دور و بر 20 سالی دقیقا بگم؟؟اوکی برا اتحادیون مزدوج.... آهان؛منظورت اونان که اکیپی ان و خوش میگذرونن و اینا دیگه؟ لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ من بغیر از بهار اونم 13 روز اولش از بقیه فصلا بدم میاد:mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده