M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ مرسی ولی کاش ابزار رو دونه دونه معرفی میکردید و مراحل کار رو به ترتیب با توضیحات بیشتر و کاملتری میذاشتید. اینطوری خیلی گنگه و جای ابهام زیاد داره 4 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ در این بنا رو از کجا تهیه کردی ؟ سلام.خودم درست کردم . 4 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ عزییییییییزم درااااشوووووو یعنی چی منظورتون رو نمی فهمم .خوب خودم درست کردم.تعجب نداره که .یه ماکت ساز باید خودش با وسایلی که دورو برش هست چیزهایی که میخواد رو بسازه وگرنه برای هر چیز آماده پول بده که نمیشه. اگه به قانون نجاری آشنا باشید میتونید بسازید. باچوب براش لولا درست کردم که باز یا بسته پشه زنجیر هاش و دق الباب ها رو هم با میخ ، میخ رو کوبیدم تا تخت شد ، بعد به گیره وصلش کردم داخلش رو با دریل سوراخ ، بعد با سمباده بهش نقش اصلی رو دادم خوب یکم کار برد. این بود زندگی یه در قدیمی. 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ یعنی چی منظورتون رو نمی فهمم .خوب خودم درست کردم.تعجب نداره که .یه ماکت ساز باید خودش با وسایلی که دورو برش هست چیزهایی که میخواد رو بسازه وگرنه برای هر چیز آماده پول بده که نمیشه. اگه به قانون نجاری آشنا باشید میتونید بسازید. باچوب براش لولا درست کردم که باز یا بسته پشه زنجیر هاش و دق الباب ها رو هم با میخ ، میخ رو کوبیدم تا تخت شد ، بعد به گیره وصلش کردم داخلش رو با دریل سوراخ ، بعد با سمباده بهش نقش اصلی رو دادم خوب یکم کار برد. این بود زندگی یه در قدیمی. منظورم این بود که خیلی درای خوشکلیه ،سازندش(که شما باشین)خیلی هنرمنده 1 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ سلام من هم مثل ماکت شما رو درست کردم یعنی با استفاده از تصاویر شما اونو ساختم الان دارم دستگیرش میسازم به محض تکمیل نهایی تصاویرش براتون ارسال میکنم 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ سلام امروز بالاخره کلون یکی از در ها تموم شد 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ سلام امروز بالاخره کلون یکی از در ها تموم شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده